EE ozaman benimkini hayaletmi yazdı yani ben yazmadıysamAyyy o sıralamaları bende bilmiyorum ne anlama geliyorlar Nirvana falan hatta bi arkadaş dedi ki bize kendiniz yazıyonuz
O Nirvana’ya ulaştı bizi duyabilir mi ki acaba DEE ozaman benimkini hayaletmi yazdı yani ben yazmadıysam.valla beğeni kraliçesi mi ne mesajı geldi dün, belirli bir beğeniye ulaşınca geliyor sanırım da yani nebilim Guru diyince bi gülme geliyor açılımı ne Acep Guru bişeyimya ondan da olabilüüü .. Dur bakım nevoya sorak Nevreste ablaaaaa huhuuu
Beğeni sayısına göre isim vermişler işte kademe kademeEE ozaman benimkini hayaletmi yazdı yani ben yazmadıysam.valla beğeni kraliçesi mi ne mesajı geldi dün, belirli bir beğeniye ulaşınca geliyor sanırım da yani nebilim Guru diyince bi gülme geliyor açılımı ne Acep Guru bişeyimya ondan da olabilüüü .. Dur bakım nevoya sorak Nevreste ablaaaaa huhuuu
Beğeni sayısına göre değişiyor canım:)EE ozaman benimkini hayaletmi yazdı yani ben yazmadıysam.valla beğeni kraliçesi mi ne mesajı geldi dün, belirli bir beğeniye ulaşınca geliyor sanırım da yani nebilim Guru diyince bi gülme geliyor açılımı ne Acep Guru bişeyimya ondan da olabilüüü .. Dur bakım nevoya sorak Nevreste ablaaaaa huhuuu
Evet kendinizde yazabilirsiniz:)Ayyy o sıralamaları bende bilmiyorum ne anlama geliyorlar Nirvana falan hatta bi arkadaş dedi ki bize kendiniz yazıyonuz
Bu hayat bu KK Guruttu beniBeğeni sayısına göre değişiyor canım:)
Gurumuşsun işte
Kendime Nirvana yazayımEvet kendinizde yazabilirsiniz:)
ÖZEL BAŞLIK
Beni de Nirvanaya ulaştırdılarBu hayat bu KK Guruttu beni
Beğeni sayın nirvana gibi gözükmüyor derlerseKendime Nirvana yazayım
KK da bile hiyerarşi var Batsın bu dünyaBeni de Nirvanaya ulaştırdılarDertler nirvana
Aynen batsın bu dünyaKK da bile hiyerarşi var Batsın bu dünya
Beni niye bu kadar merak edip inceliyosunuz kıskançlık nirvanalari derimBeğeni sayın nirvana gibi gözükmüyor derlerse
Fikrimi çaldı geri ver çabukBende Nirvana yaZdım
İyi yaz bakalımBeni niye bu kadar merak edip inceliyosunuz kıskançlık nirvanalari derim
Hepimiz NirvanayızFikrimi çaldı geri ver çabuk
Vazcaydim haketmedigim şeyi istemem yazsa başım göğe ercekse olabilir tabiİyi yaz bakalım
Benim ermedi vallahiVazcaydim haketmedigim şeyi istemem yazsa başım göğe ercekse olabilir tabi
Senin fikrin miydi ben hemen linke tıklayıp yaptımFikrimi çaldı geri ver çabuk
Nirvana olursam kazen den maaş isterim siteyi okadar canlı tutuyozBenim ermedi vallahi