Yok şuan aklıma birşey gelmiyorKurban olurum ballı Lokumum olurmu hiçç gel yamacıma geel aldınmı bakim sende tariff
Hadi hayırlı olsun bakalım yeni kategori.. aklıma da hiç yemek gelmedi zeytinyağlı Fasülye hariç
Herkese şapur şupur bize Yarabbi şükürKurban olurum ballı Lokumum olurmu hiçç gel yamacıma geel aldınmı bakim sende tariff
Hadiyaa hepsi birden nasıl denk gelmiş kuzum benim kıyamamYok şuan aklıma birşey gelmiyor
Yarın diş cekimim var çok tirsiyorum onu düşünmekten başka birşeye kafa yoramiyorum bir yandan da nezle oldum hapsuruk burun silme uğraşıp duruyorum
Amin inşallah canım inşallah kolay geçerHadiyaa hepsi birden nasıl denk gelmiş kuzum benim kıyamam,ayy valla eşimde çok çekti o dişten ya Allahım yardımcın olsun
Gene başladıHerkese şapur şupur bize Yarabbi şükür
Kız tokatına kurban oliiim ohh iyi geldiHerkese şapur şupur bize Yarabbi şükür
İnşallahAmin inşallah canım inşallah kolay geçer
Allah razı olsun
İnşallah
Kılıçlarimi kuşandım bekliyorumKız tokatına kurban oliiim ohh iyi geldisenle cekişmiyoz nezamandır biara cekişelim :). Şimdi yatcam şarj az ya
Tamam en kısa Zaman daKılıçlarimi kuşandım bekliyorum
Çağırdim gelmedin kuzuherkez kaptimi bisiler ben kaldim
hani kuzum gelmemis hic msjinÇağırdim gelmedin kuzu
Bende sona kaldım nevreste. Ablam sağolsun verdi bana bişeylerherkez kaptimi bisiler ben kaldim
bakalim kalmissa alriz artikBende sona kaldım nevreste. Ablam sağolsun verdi bana bişeyler
En bilindikleri en güzelleri alınmışbakalim kalmissa alriz artik