Hayırsever komşularımdan bulsam meselaNasıl bulsam ya her markette var:)
O zaman daha güzel olur:)Gel ben vereyim:)Hayırsever komşularımdan bulsam mesela
Teşekkür ederim canımEmeğine sağlık:)
22 temmuzda burda başlayacak oylamaEllerinize sağlık çok güzel görünüyor. Oyları nasıl veriyoruz yemeklere.
Göndereyim canım.sanaHayırsever komşularımdan bulsam mesela
Bende izliyorum ☺Fox'ta Her yerde sen diye bir dizi başladı onu izliyorum:)
Ellerine sağlık canım konuyu açtın mı?
Yok canım olmaz:)
Allah razı olsun yakın olsaydık aşındırırdım kapını zırt tuz zırt yağ zırt şekerO zaman daha güzel olur:)Gel ben vereyim:)
Bu yaz en çok bunu beğendim:)Bende izliyorum ☺
Olur canım hem de çok güzel olurdu:)Allah razı olsun yakın olsaydık aşındırırdım kapını zırt tuz zırt yağ zırt şeker
Allah razı olsun canımm benimmGöndereyim canım.sana
Bende bi bunu izliyorum eşim arada benim tatlı yalanim i aciyo bide ona bakiyozBu yaz en çok bunu beğendim:)
Kurban olurum yüreğine merhamet koyanaaaaOlur canım hem de çok güzel olurdu:)
Senden de canımAllah razı olsun canımm benimmdaha eşimden isteyemedim bile önce nasıl neyi bahane edip isteyeceğimi düşünmem lazım
Benim çocuklar kışın tv izlemedi ondan yazın sadece akşamları tv açılıyor.Hafta içi diziler var onları izliyorlar.Bende eşlik ediyorum:)Onuda izliyoruz:)Bende bi bunu izliyorum eşim arada benim tatlı yalanim i aciyo bide ona bakiyoz
Bizde hqyirlisiyla o günlere bir gelebilsek oğlum büyüse akşamları otursak çay içip konuşsak bişeyler izlesek hep hayalimBenim çocuklar kışın tv izlemedi ondan yazın sadece akşamları tv açılıyor.Hafta içi diziler var onları izliyorlar.Bende eşlik ediyorum:)Onuda izliyoruz:)
O günlerde gelir merak etme Allah in izni ileBizde hqyirlisiyla o günlere bir gelebilsek oğlum büyüse akşamları otursak çay içip konuşsak bişeyler izlesek hep hayalim
Olur inşaallah canım benimBizde hqyirlisiyla o günlere bir gelebilsek oğlum büyüse akşamları otursak çay içip konuşsak bişeyler izlesek hep hayalim
Afiyet olsun canım benimmSenden de canım
Bizim.zeytin ve zeytinyağı kp den kendi zeytinlikleri var.
Beleş yani
Inşallah canım bakalım o büyüyünce bunları isteyecekmi ☺O günlerde gelir merak etme Allah in izni ile
InşallahOlur inşaallah canım benim