- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 36
Zeytinyağı koyduktan sonra nasıl istersen öyle yaparsın canım ben de hayatta sevmiyorum yemeğin içinde kuş üzümü kim icat etmiş bilmemYok dolma değil. Dolma olsa salça koysam zeytinyağlı salça olmaz derler, ben salça soslu severim. İçinde kuş üzümü, fıstık ararlar biz acılı severiz, yapana kolay gelsin.
Hayırdır, hamilelik falan mı?Teşekkür ederim ablacımmm ay cok sevindim
Gelinim değil misin hemen gömerimNevoş hemen gömme ya
Pro üye oldu:)Hayırdır, hamilelik falan mı?
Bir yemeğe daha doğrusu tatlıya yakışıyor ama canı çeken olur belki, anladın sen onuZeytinyağı koyduktan sonra nasıl istersen öyle yaparsın canım ben de hayatta sevmiyorum yemeğin içinde kuş üzümü kim icat etmiş bilmem
Kavrulan şey miBir yemeğe daha doğrusu tatlıya yakışıyor ama canı çeken olur belki, anladın sen onu
Hayırlı olsun o zaman.Hayır pro oldum da
Kuş üzümünü diyorum. A. ş. u. r. eKavrulan şey mi
Hayırlı olsun kızz procann hoşgeldin aramızaHayır pro oldum da
Teşekkür ederimHayırlı olsun o zaman.
Hosbuldum kuzucummm artık bende bi proyumHayırlı olsun kızz procann hoşgeldin aramıza
Heee helvaya da koyuluyor ne bağırıyon ya belki canımız helva çektiKuş üzümünü diyorum. A. ş. u. r. e
Aralarına nokta koydum, şifreli kimse anlamaz
Bolluğa maşallah, kırılmasına da nazar diyelim tekrarı olmasın inşallah, her bir dal çok kıymetli. Bu sene zeytinin bol senesi o zaman, fiyatlar abartılı olmaz belki.
Mutlu oldum balımmHosbuldum kuzucummm artık bende bi proyum
Neyi kaptın kız ben gec kaldım tarif almak içinAyirdim bi tatif bakalim
Sagol balllı lokumum pro üyeliğin avantajlarını bilen söyleyebilir miMutlu oldum balımm