- 2 Aralık 2015
- 31.526
- 105.147
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önce ona söylüyorumEvvab kategoriyi doğru tahmin etti ya la, tam falcı olacak türden
Hayırdır, hamilelik falan mı?
Buraya gelen genelde bir süre sonra hamile oluyor ondan öyle düşündü
2 gün yeşil fasulye yaptım çok sevdi, ilk gün az yapmıştım ağladı bitince Şu an iyi gidiyoruz tanıma aşaması ne uzatsam ağzını açıyorGelinim değil misin hemen gömerim
Yeğenime sebze yedirmen lazım hep et olmaz:)Bak sonra büyüyünce yediremezsin:)
Maşaallah şifa olsun2 gün yeşil fasulye yaptım çok sevdi, ilk gün az yapmıştım ağladı bitince Şu an iyi gidiyoruz tanıma aşaması ne uzatsam ağzını açıyor
Ayyyy abla gerçekten mi bende bu ay bekliyorum nasip olursaBuraya gelen genelde bir süre sonra hamile oluyor ondan öyle düşündü
Hadi inşaallah canımAyyyy abla gerçekten mi bende bu ay bekliyorum nasip olursa
Sen görme duyma istedik:)Niye bana bildirim gelmedi bu sefer acep 7 sayfa olmuş
İnsallah ablcım bu ay rahim filmi çekildim ondan biraz ümitliyimHadi inşaallah canım
Bir sürü yeğenimiz var sanada nasip olur inşaallah
Ondan sonra olabiliyor canım hayırlısı olsunİnsallah ablcım bu ay rahim filmi çekildim ondan biraz ümitliyim
Evet abla ama cok agrı cektim insallah Rabbim karşılığını verir bebek olarakOndan sonra olabiliyor canım hayırlısı olsun
Amin inşaallah canım benimEvet abla ama cok agrı cektim insallah Rabbim karşılığını verir bebek olarak
İnsallahAmin inşaallah canım benim