Bencede zaten fazla seçenek yokKim aynı pastayı yaparki balım süsleme işi ya çikolatalı olacak ya meyvali yani bence ayırma olmaz
Oyle olursa daha iyi herkes cikelatali yaparKim aynı pastayı yaparki balım süsleme işi ya çikolatalı olacak ya meyvali yani bence ayırma olmaz
Ben bilmem benim böğürtlenin var , sözde ağustosta pastalar yapılacak diye böğürtlen aldıydım cuma yapacaktım , hooop buzluğa gittiCikelatali pastayi yasaklayalim o zaman
Aynen ama bence pilav olacakBencede zaten fazla seçenek yok
Şekil süsleme farkı olur içerik ayni
Ozaman da meyveli kazanır ☺☺Oyle olursa daha iyi herkes cikelatali yapar
Etiketleyin simdi bi suru kisiyiYarsma bu aksam bitiyor diymi
Bencede pasta ile oyaladi nevos biziAynen ama bence pilav olacak
Ya canım benim kimise etiketliyende nasil yapyorsun bu türlü öyrenenmedim bu isiBende seni sevdim valla çok tatlı dillisin canım benim
selamün aleyküm nevosum Türkiyeye gidecem orda zamanim bol olacak hergün selam verip sonrada benzetcem seni 2 hafta dinlen ve avukat topla kedine :)))))
Etiketleme mi başına @ işareti koyup adını yazıyorsun kimi etiketlemek istiyorsan canimYa canım benim kimise etiketliyende nasil yapyorsun bu türlü öyrenenmedim bu isi
Pilav olursa bogurtlenle suslersin artikBen bilmem benim böğürtlenin var , sözde ağustosta pastalar yapılacak diye böğürtlen aldıydım cuma yapacaktım , hooop buzluğa gitti
Pasta çeşidi 30 u aşkınKızlar hakikaten pastalar olursa nasıl oluyor yaa herkez aynısını yapar meyveli yada çikolu anlamadım ben. Sunum ön planda olcak ozaman aynı tarif yapılırsa
Sunum u yaristircaz ozaman ☺Kızlar hakikaten pastalar olursa nasıl oluyor yaa herkez aynısını yapar meyveli yada çikolu anlamadım ben. Sunum ön planda olcak ozaman aynı tarif yapılırsa
AAAEtiketleme mi başına @ işareti koyup adını yazıyorsun kimi etiketlemek istiyorsan canim
Şahsen ben cikelatali dusunmuyorumPasta çeşidi 30 u aşkın
Ahaaa canfebin bir ust versiyonu geldi yineselamün aleyküm nevosum Türkiyeye gidecem orda zamanim bol olacak hergün selam verip sonrada benzetcem seni 2 hafta dinlen ve avukat topla kedine :)))))
Çorba olursada böğürtlen çorbasıPilav olursa bogurtlenle suslersin artik