- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pasta değil canım o nereden çıktıPasta mi şimdi gelecek kategori
Öyle söylentiler çoookPasta değil canım o nereden çıktı
Doğru söylemişler koş hemen tarifini ayarlaÖyle söylentiler çoook
Bence pasta için biraz geç kalındı gibi, ama kirazı şeftalisi üzümü kayısısı var bu mevsimde bi çileğin mevsimi geçtiPasta mi şimdi gelecek kategori
İlk ben yapacağım ilk ben sunacağımDoğru söylemişler koş hemen tarifini ayarla
Bencede ya birde hiç pasta havamda değilim.Bence pasta için biraz geç kalındı gibi, ama kirazı şeftalisi üzümü kayısısı var bu mevsimde bi çileğin mevsimi geçti
Tamam hadi bekliyorum:)İlk ben yapacağım ilk ben sunacağım
Nevros hassas duygularımla oynama, cidden pastaysa de bakDoğru söylemişler koş hemen tarifini ayarla
HayırlısıBencede ya birde hiç pasta havamda değilim.
Tabi tabi siz koşun tarif bulunNevros hassas duygularımla oynama, cidden pastaysa de bak
Ilk pasta yarışmasında çekim yaparken çikolatalı süsüm erimistiBence pasta için biraz geç kalındı gibi, ama kirazı şeftalisi üzümü kayısısı var bu mevsimde bi çileğin mevsimi geçti
Tamam hadi bekliyorum:)
Beni nasıl kandirik yapiyor bakTabi tabi siz koşun tarif bulun
Sizde inanmayınBeni nasıl kandirik yapiyor bak
Allah kavuştursun diyelim miKızlar kaynanam ve kayınpeder bugun gittiler
Cikolatali bogurtlenli benimTabi tabi siz koşun tarif bulun
Ooo gözün aydın canım insallah sağlıkları iyi olsun da herkes yerrinde iyi olsun.Kızlar kaynanam ve kayınpeder bugun gittiler
Tamam o kategoriyi yaptığımızda bu kesinlikle senin hatırlat:)Cikolatali bogurtlenli benim
Sıcağa ne dayanır ki zaten. Fotoğraf çekmek tarifi yapmaktan daha zorIlk pasta yarışmasında çekim yaparken çikolatalı süsüm erimisti