Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Yani ne kazandın diyor 😀🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Kazancım maddi değil manevi de sen de.:olamaz:
Tariflerim beğeniliyor ,güzel yorumlar alıyorum de.
Benim de oğlum aynıydı.Erkek milleti hep aynı.Boş işlerle uğraşıyorsun ,eline ne geçiyor vs.:ukala::ukala:
Bu da benim hobim diyorum.Kendileri boş yere ekran karşısında oynuyor ,bizim katılmamızı lüzumsuz görüyor.:skandal:

Benim de oğlum aynıydı.Erkek milleti hep aynı.Boş işlerle uğraşıyorsun ,eline ne geçiyor vs.:ukala::ukala:
Bu da benim hobim diyorum.Kendileri boş yere ekran karşısında oynuyor ,bizim katılmamızı lüzumsuz görüyor.:skandal:
Ben başka yere iki tarifı yükledim ne gerek var dedi eşim :-) dedim bak ben nasıl zorda kalınca alıyorum yapıyorum baskasida benim tarife bakacak dedim ..aldı telefonu elimden iyice inceledi :KK70:

Çekimlerine gözü mü değiyor ,nazar mı ediyor yoksa :skandal:
Ona söylemeden katıl :skandal:
Çok sinirlendim eşine ,bu haydar Ona :sopa::sopa::sopa::sopa:
Hatta kızları toplayalım hep birlikte haydarlayalım enişteyi :sopa:
Şeyyyyy enişte iri yarı değil di mi?:skandal:
çekim yaparken hiç yanımda olmuyor 🤓 evet biraz fazlaca iri

200 olmuş oğluna göster:KK70:
Bak bölüm editörü kendini becerikli sanıyor 41 oy almış ben onun 5 katı aldım falan diye eklersin arkandayım😂

Şöyle bir sobanın başında mayismak istiyorum böyle yere atılan eski bir minder e kıvrilmak noldu ki bana bugün 🙄
IMG_20190730_172312.jpg

X