- 8 Nisan 2017
- 56.759
- 297.237
Birbirine alçakgönüllü davranıyorlar yandık ikisinde birbririnden mithtesem yapiyir sanirmBiz ötede oynayalım beraber Blue_Peri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birbirine alçakgönüllü davranıyorlar yandık ikisinde birbririnden mithtesem yapiyir sanirmBiz ötede oynayalım beraber Blue_Peri
ben kahvaltı sofralarina hiç katilmadim bilmiyorum eski yarışmalara bakmak lazımHımm anladım canım bide şey sorcam kahvaltı sofraları nasıl oluyo neler yapıyosun yani
olarTenceresiz kaldim anne kanka etiketlesek taaam mi
evet görmedin miHayirli olsun kuzum paylastinmi
beni gözünde büyütme sen bi de aslı' yı gör aslı katılırsa ben çeklirim @gurtmingotam bak @hippocan da şahit
Asli ninkileri gördüm guzellerdi.Birbirine alçakgönüllü davranıyorlar yandık ikisinde birbririnden mithtesem yapiyir sanirm
Sence çok güzel yapıyorsun benden daha güzel yapıyorsun kesin sus:bizde böyle diyelim belki totem budur )Asli ninkileri gördüm guzellerdi.
Alimiyonkini bilmiyorum o da ona güzel dediğine göre o da guzel yapıyor demek ki
Herkes güzel bir biz mi cirkin
Asli ninkileri gördüm guzellerdi.
Alimiyonkini bilmiyorum o da ona güzel dediğine göre o da guzel yapıyor demek ki
Herkes güzel bir biz mi cirkin
Öyleyim dimi evet ben güzel yaparımSence çok güzel yapıyorsun benden daha güzel yapıyorsun kesin sus:bizde böyle diyelim belki totem budur )
Aaa ama sen meuveliyi daha iyi yapıyorsun hakkını yeme lütfenÖyleyim dimi evet ben güzel yaparım
Sende yaparsın unutunmu geçenlerde yaptiydin ne güzel olmuştu
Eh şimdi mütevazı olamiyacagim yaparım doğruAaa ama sen meuveliyi daha iyi yapıyorsun hakkını yeme lütfen
mütevazı ol bizde güzel yapalımEh şimdi mütevazı olamiyacagim yaparım doğru
Sen cikilotalida iyisin kuzumütevazı ol bizde güzel yapalım
Yok yok sen daha iyisinSen cikilotalida iyisin kuzu
Yok yok sen daha iyisin
Evet bencedeKekler de olabilir :
Ben katılalı bir sene olacak yapılmadı daha kimse duymasın bir tek BirTutamMutluluk20 a söyleyelimEvet bencede
Tamam iyi düşündünBen katılalı bir sene olacak yapılmadı daha kimse duymasın bir tek BirTutamMutluluk20 a söyleyelim
Çünkü tatlımsı biseyler olmalı dimiTamam iyi düşündün