Benim öyle güzel gözlerim yok sen baba tarafına çekmissinSen beni gör onu görme ikiz gibiyiz çok benziyoruz teyzemle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim öyle güzel gözlerim yok sen baba tarafına çekmissinSen beni gör onu görme ikiz gibiyiz çok benziyoruz teyzemle
Günaydın canım
Çok şükür genel zor olurdu uyanması, şimdiden geçmiş olsun yakışıklıyaBölgesel canım
Hadi Allah kolaylık versin canım Allah üniversiteden mezun olduğunu,damatligini hep hayırlı günlerini göstersin insallahBölgesel canım
Huyum çekmesin o tarafa canımmm teyzem bal teyzem sükûnumm benimmBenim öyle güzel gözlerim yok sen baba tarafına çekmissin
Oooh keyifler gıcır yaniHadi Hayırlarla ablacım. Bende anne evinde yataktayım şuan kalkcam kahvaltı vs işte
Huyun bana benzemişHuyum çekmesin o tarafa canımmm teyzem bal teyzem sükûnumm benimm
Amin canım Allah razı olsunHadi Allah kolaylık versin canım Allah üniversiteden mezun olduğunu,damatligini hep hayırlı günlerini göstersin insallah
Sağol canım benimÇok şükür genel zor olurdu uyanması, şimdiden geçmiş olsun yakışıklıya
Çok şükürrrrHuyun bana benzemiş
Günaydın LokumumGünaydın canım
Aynen valla balım şimdi kalktım ama sen napıyon bakimOooh keyifler gıcır yani
İyi şükür bende hep diyettesin azıcık da bizde takıl yiaaaİyiyim canım senden naber
İyi yolculuk lar hanım ablam HanimKelesimiGetir
İyi şükür bende hep diyettesin azıcık da bizde takıl yiaaa
Ne olsun bende kalktim oğlumu kursa biraktim geldim canımAynen valla balım şimdi kalktım ama sen napıyon bakim
Kuran kursunamı kuzumNe olsun bende kalktim oğlumu kursa biraktim geldim canım
Benimkiler de gittiNe olsun bende kalktim oğlumu kursa biraktim geldim canım
Evet canımKuran kursunamı kuzum
Çay koydum gel o zaman