- 8 Nisan 2017
- 56.759
- 297.239
Birbirine alçakgönüllü davranıyorlar yandık
ben kahvaltı sofralarina hiç katilmadim bilmiyorum eski yarışmalara bakmak lazımHımm anladım canım bide şey sorcam kahvaltı sofraları nasıl oluyo neler yapıyosun yani
olar
evet görmedin miHayirli olsun kuzum paylastinmi
beni gözünde büyütme sen bi de aslı' yı gör aslı katılırsa ben çeklirim @gurtmingotam bak @hippocan da şahit
Asli ninkileri gördüm guzellerdi.Birbirine alçakgönüllü davranıyorlar yandıkikisinde birbririnden mithtesem yapiyir sanirm
Sence çok güzel yapıyorsun benden daha güzel yapıyorsun kesinAsli ninkileri gördüm guzellerdi.
Alimiyonkini bilmiyorum o da ona güzel dediğine göre o da guzel yapıyor demek ki
Herkes güzel bir biz mi cirkin
Asli ninkileri gördüm guzellerdi.
Alimiyonkini bilmiyorum o da ona güzel dediğine göre o da guzel yapıyor demek ki
Herkes güzel bir biz mi cirkin
Öyleyim dimi evet ben güzel yaparımSence çok güzel yapıyorsun benden daha güzel yapıyorsun kesinsus:bizde böyle diyelim belki totem budur )
Aaa ama sen meuveliyi daha iyi yapıyorsun hakkını yeme lütfenÖyleyim dimi evet ben güzel yaparım
Sende yaparsın unutunmu geçenlerde yaptiydin ne güzel olmuştu
Eh şimdi mütevazı olamiyacagim yaparım doğruAaa ama sen meuveliyi daha iyi yapıyorsun hakkını yeme lütfen
Eh şimdi mütevazı olamiyacagim yaparım doğru
Sen cikilotalida iyisin kuzumütevazı ol bizde güzel yapalım
Yok yok sen daha iyisinSen cikilotalida iyisin kuzu
Evet bencedeKekler de olabilir :
Ben katılalı bir sene olacak yapılmadı daha kimse duymasın bir tekEvet bencede
Tamam iyi düşündünBen katılalı bir sene olacak yapılmadı daha kimse duymasın bir tekBirTutamMutluluk20 a söyleyelim
Çünkü tatlımsı biseyler olmalı dimiTamam iyi düşündün