- 29 Nisan 2015
- 31.358
- 105.525
Abla amma fena gaza getiriyon bizi haaa oynama duygularımızlan bizlennnAcaba Perşembe yeni kategori ne olacak
Yeni kategoriden ipuçları az sonra flaş flaş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abla amma fena gaza getiriyon bizi haaa oynama duygularımızlan bizlennnAcaba Perşembe yeni kategori ne olacak
Makine ilebildigin su ile yıkama mi yiksa hopur hopur çeken makina mi :))
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım benim:)
Evet bana da çok kez yapıldı çok guzel oluyor
İyiyim canım çok şükürÇok şüküŕ canım.Hastanedeyim hala.Sen nasılsın?
Su ile daha rahat:)
Merak eden gelsin bilemiyorumAbla amma fena gaza getiriyon bizi haaa oynama duygularımızlan bizlennn
Şu daha fena diyor babam saldır suldur içinden geçtiğini hissediyorsun diyorSu ile daha rahat:)
Ben 2 defa su ile yıkattım 1 defa makina ile su daha kolay:)Şu daha fena diyor babam saldır suldur içinden geçtiğini hissediyorsun diyor
Bunlar böyle uzak uzak dururlarsa çok şey kaciririlar nevo nin eteginde dolaşın biraz pehhhhAcaba Perşembe yeni kategori ne olacak
Basım çok döndü o an sanada öyle oldu mu kızlar alkol koklatti biraz kendime geldim sonra :)Su ile daha rahat:)
Neye güldüm kuzu gııı dur bakayım bi bişeye gülmedim ben
Aynen canım biraz öyle oluyor sonra geçiyor:)Basım çok döndü o an sanada öyle oldu mu kızlar alkol koklatti biraz kendime geldim sonra :)
Evet sonra acildim yürüyerek geldim eve :)Aynen canım biraz öyle oluyor sonra geçiyor:)
Çabucak yenilemez inşallahEvet sonra acildim yürüyerek geldim eve :)
Kuzuu valla KB kız gülme işareti yanlış olmuş balımmm kurban olurum kulağınaAkşam akşam kulagimi yikattim geldm içim bir hoş oldu ya o nasıl şey öyle
Üç tane ilaç verdi haftaya gidicem kontrole.mikrop kapmış herhalde denizden kualagimin içini gorseydin enfeksiyon,mantar da yapmış dedi.Çabucak yenilemez inşallah
Allah seni kız olsun takıldım sanaKuzuu valla KB kız gülme işareti yanlış olmuş balımmm kurban olurum kulağına
Bir sefer yaptırınca tekrar yeniliyor:)Özellikle hasta olduğum zamanlardaÜç tane ilaç verdi haftaya gidicem kontrole.mikrop kapmış herhalde denizden kualagimin içini gorseydin enfeksiyon,mantar da yapmış dedi.