- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MalatyaNeden 44
40 oyla ben varım kuzuIy aksamlar kizlar nasilisin kimler var.ya 50 puan olduğunu gorunce içime bu mutluluk girdi
Nasilsin kuzum40 oyla ben varım kuzu
40 oyla ben varım kuzu
Kiz blue su elində sakladigin neee40 oyla ben varım kuzu
Pro uyelik yarışma bitikden hemen sonra gorunecekHanı nerde bize proluk uyelik.. hiç şansım yok haa valla
İyiyim kuzum fasulyeylen cebelleşcem şimdi sen nasılsın bakiiiimmNasilsin kuzum
Öyle kuzuyaa düşüşlerdeyim valla yani çokta önde gitmezdimde bundan iyiydi enazından ,bak minikin hediyeyi görünce içime bir öküz oturduCanım senin tariflerin hep onde gider BU biraz geri kaldi Ramazan sofalarında qayet guzel puan almisdin.
Senceeeee wuhhuuuuuuKiz blue su elində sakladigin neee
Ben olmam ki onu demeye calisiyomm.. su yasima geldim daha ilk defa para vermeden iki sey alabildim onu da bu siteden.. biri zayiflama ilaci bitkisel biri de yikama jeli.. sans yok yani onu demeye çalışıyorum..Pro uyelik yarışma bitikden hemen sonra gorunecek
Geçmiş olsun canım benim:)Akşam akşam kulagimi yikattim geldm içim bir hoş oldu ya o nasıl şey öyle
bildigin su ile yıkama mi yiksa hopur hopur çeken makina mi :))Akşam akşam kulagimi yikattim geldm içim bir hoş oldu ya o nasıl şey öyle
yarışma sonunda belli olacakHanı nerde bize proluk uyelik.. hiç şansım yok haa valla
Fasulye çok harika gözüküyor ellerine sağlıkİyiyim kuzum fasulyeylen cebelleşcem şimdi sen nasılsın bakiiiimm
Eki Görüntüle 2293708
Öyle kuzuyaa düşüşlerdeyim valla yani çokta önde gitmezdimde bundan iyiydi enazından ,bak minikin hediyeyi görünce içime bir öküz oturdu
Senceeeee wuhhuuuuuu
Sağol kuzum KV göndermiş bugün ,azönce buzluğu saldırdım temizledim bunu halledip koycam.bildigin su ile yıkama mi yiksa hopur hopur çeken makina mi :))
yarışma sonunda belli olacak
Fasulye çok harika gözüküyor ellerine sağlık