- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Lilimam olabilir ikinizi karıştırıyorumYok canım maalesef Başka bir gurt olabilir belki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lilimam olabilir ikinizi karıştırıyorumYok canım maalesef Başka bir gurt olabilir belki
Ramazan sofralarında verdim ya:)Sonunda bana oy vermeyemi karar verdin yoksa
Bilmem artık teyzen seni kayırıyüürmüü yoksamSıkı takipçisiyim bu bölümün ondan, başka bi numaram yok hemşom
HAni kazen malzeme vericekti biz yemek cikaricaktik noldu o işRamazan sofralarında verdim ya:)
O şimdilik askıda:)HAni kazen malzeme vericekti biz yemek cikaricaktik noldu o iş
Abla ben şişman olduğum için kanım da arka da pek çıkmıyor içime büyüyor bebeler hep kız sanıyorlar o yüzden görenler ama iki oğlum var. Bu arada seni bu topikte görmek ne şerefKirmizi pabuc Allah tamamına erdirsin karın yanlara doğru yayıldıysa sivri değilse, size arkadan bakıldığında hamile olduğunuz anlaşılıyorsa çoğunlukla kız bebek doğuyor, sağlıkla doğsun inşaallah.
Çok şüküŕ canım.Hastanedeyim hala.Sen nasılsın?Jenna16 nasılsın canım
Çay yoktu canısı uarim saat oturup çıktım eve uyuykaldik hemen :))Sohbete çaya gidiyorum demiyor da
İyi geceler canım
Ya önüne biri geçerseNevreste bir daha bildirim gidecek mi?
Teşekkür ederim pazarı kaçırmıştım ,bütün büyük marketleri dolaştım çevredeki ama bulamadım taze bamya.
Birde sponsor olayini düşündüm zeytinyaği kendi zeytinlerimizin başka da hazır malzeme kullanmadigim için bulamayınca dondurulmuş bamya alıp onu sponsor yapayım bari dedim
İlk defa kullandım bende ama iyiydi tadı.
Gitsin gitsinNevreste bir daha bildirim gidecek mi?
iyi iyiy devamı gelir insallah7 yıl olmak üzere ilk defa oyunu aldım:)
Bana verdin abla Ramazan’daRamazan sofralarında verdim ya:)
Evet gelmiyor nezamandirLilimam nerelerde acaba bayadır yok sanki buralarda ☺
Bende kendimi gördüm bugün hayrolsn insallah nasıl gördün ?Tenceresiz kaldim anne kuzu seni gördüm bugün rüyamda
İyi yapmışsın canımÇay yoktu canısı uarim saat oturup çıktım eve uyuykaldik hemen :))