Tabi ki canım sunum çok önemli:)Yuvarlak tabakta bu şekilde sunumun da etkisi var bence.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi ki canım sunum çok önemli:)Yuvarlak tabakta bu şekilde sunumun da etkisi var bence.
Malatya ya gelmişim Nevoş un memleketine
Nasıl sunacağını bulmak ne tarifi yapacağını bulmaktan zor.Tabi ki canım sunum çok önemli:)
Ne var yani bende Bitlis olmusumMalatya ya gelmişim Nevoş un memleketine
Ramazan yetgin tarih dinliyorumŞuan son pişmanlık neye yarar dinliyor
Aynen canım hayırlısı olsun bakalım sonuç nasıl olacak:)Aldın gidiyorsun:)Nasıl sunacağım bulmak ne tarifi yapacağını bulmaktan zor.
İyi dersler canımRamazan yetgin tarih dinliyorum
Ne demek istiyosun ben sunum bilmiyormuyum imam bayildiyi batırdı alsa fasulyeyi de batirirmiydi diyosun heYuvarlak tabakta bu şekilde sunumun da etkisi var bence.
Az oturayım dinleneyim dedim şutladılar beniNe var yani bende Bitlis olmusum
Saol canımİyi dersler canım
Oysa biz çok misafirperverizAz oturayım dinleneyim dedim şutladılar beni
46 da güzelAz oturayım dinleneyim dedim şutladılar beni
Bilecik nasıl canım rahat misinOysa biz çok misafirperveriz
Yok len ne alakaNe demek istiyosun ben sunum bilmiyormuyum imam bayildiyi batırdı alsa fasulyeyi de batirirmiydi diyosun he
Neresiydi 46,kim bakacak şimdi46 da güzel
Maraaas bol bol dondurma yeNeresiydi 46,kim bakacak şimdi
Yok yok anladım ben küstüm gidiyorumYok len ne alaka
Patlıcandan seçenek çoktu, o yüzden patlıcan severler zorlanmıştır. Kendi açımdan dedim farklı sunsaydım daha az oy alırdı diye.
Kandırırlar beni, dondurmayı uzatıp geri çekerler, kızdırırlar beniMaraaas bol bol dondurma ye
Bulaşma kimseye az oturup çıkarsın zaten kalıcı değilsinKandırırlar beni, dondurmayı uzatıp geri çekerler, kızdırırlar beni