Yaşta ilerledi kalp çarpıntısı oluyordurBerabere gidiyoruz,bu yarışmaya daha katılmasam mı heyecan yapıyor bende.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaşta ilerledi kalp çarpıntısı oluyordurBerabere gidiyoruz,bu yarışmaya daha katılmasam mı heyecan yapıyor bende.
Yok değilsin:)Ama 1. lik rüya olabilir:)Sıfır oyda mıyım spoiler istiyorum
Hayır 8 oyun varSıfır oyda mıyım spoiler istiyorum
Uuuuuvvv ne ettin nevos
Yaşta ilerledi kalp çarpıntısı oluyordur
Yok değilsin:)Ama 1. lik rüya olabilir:)
Valla bildirimle bile 4 oy olmuşum
O da kaldı aslında daha fazla.alir diye dusunyordumBen aslında alimiyon u tutuyorum:)
Teşekkür ederim canımHayır 8 oyun var
Beraber sonuncu oluruzZaten birincilik beklemiyorum da sonuncu da olmayayım yaa
2. bildirimde işler karışır:)O da kaldı aslında daha fazla.alir diye dusunyordum
Ben de.Ben kesin O alır diyordum.Siz benim koyduğum sunumu beğenmemiştiniz ama bence yoğurtlu olan sunumu da iştah çekiciydiBen aslında alimiyon u tutuyorum:)
Doğru.2. bildirimde işler karışır:)
O net değildi bu şahane al sana kanıtıBen de.Ben kesin O alır diyordum.Siz benim koyduğum sunumu beğenmemiştiniz ama bence yoğurtlu olan sunumu da iştah çekiciydi
Yalan mı yaşı 40 olduUuuuuvvv ne ettin nevos
Ha esas bana yaşlandın demişti değil mi cevap yazmayı da unuttumUuuuuvvv ne ettin nevos
Ben bilmez aranıza girmeyeyimYalan mı yaşı 40 oldu
Ha esas bana yaşlandın demişti değil mi cevap yazmayı da unuttum
Şimdi unutkanlık ta başladı yazar
Ha esas bana yaşlandın demişti değil mi cevap yazmayı da unuttum
Şimdi unutkanlık ta başladı yazar
Bak gördün müBen bilmez aranıza girmeyeyim
30 LU YAŞLARDA BÖYLE DEĞİLDİ nEVOŞ 40 OLUNCA DEPRESYONA GİRDİM NERDEYSE.Gençlik gitmiş diyorum ,yaşlılığa az kalmış gibi hissediyorum.Bi gitseydi 40 yaş sendromu.Yalan mı yaşı 40 oldu