- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
Yok ya nerdeee bu kadar insandan üç tane oy geldiÇok uçma küserim
Asıl sen uçma bal dalilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ya nerdeee bu kadar insandan üç tane oy geldiÇok uçma küserim
Gazı azaldı şükür, damla fayda etti :)Ye evet hemenn ❤ uyy yerim gazlı mı hala
Yani 10 a kadar yükselmeyi bekliyorum sonrası Allah kerimYok ya nerdeee bu kadar insandan üç tane oy geldi
Asıl sen uçma bal dalilirim
Anladım, sen çaktırma fazla aramızdaYani o zaman onlara sıra gelir:)
İnşallah benimde hedefim oralardaYani 10 a kadar yükselmeyi bekliyorum sonrası Allah kerim
İyi maşallahh kuzuya❤Gazı azaldı şükür, damla fayda etti :)
Tamam aramızdaAnladım, sen çaktırma fazla aramızda
Noldu kızz
Çok büyük hedeflerimiz varİnşallah benimde hedefim oralarda
Bildirim gityiiiNoldu kızz
Bildirim gitti sende yakın gidiyordunNoldu kızz
Biz mütevazı insanlarız gözümüz yükseklerde olmadı hiç bir zaman az ile yetinmeyi bilirizÇok büyük hedeflerimiz var
Aynen hep öyle olduk öyle olmaya devam edeceğizBiz mütevazı insanlarız gözümüz yükseklerde olmadı hiç bir zaman az ile yetinmeyi biliriz
İyi felsefe yaptım dimi
Bende birinci miyim dedim aman yok istemem sakin sakin gidim heyecan kaldıramamBildirim gitti sende yakın gidiyordun
Birde şuna değinmek istiyorum:)Oylamada ilk sırada olmak ile son sırada olmanın farkı yok:)Bak kirsin su donguyu dedim Kirmizi pabuc öne geçti görüyorsunuz anlatmama gerek yok hikmetimi görün
ay abla heyecan yaptım daha oyumu vermedim dealimiyon koşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Olacaksa son dakika olsun değil miBende birinci miyim dedim aman yok istemem sakin sakin gidim heyecan kaldıramam
Evinin manzarasında ne güzel orman gibi karsisi nerde oturuyorsun canım şehir olarakBende birinci miyim dedim aman yok istemem sakin sakin gidim heyecan kaldıramam