- 8 Haziran 2013
- 56.287
- 149.433
Maşallah maşallah afiyet bal süt olsun diyecegim ama olmuştur umarımGit gel git gel bir borcam revaniyi tek başıma bitirdiğimi biliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah maşallah afiyet bal süt olsun diyecegim ama olmuştur umarımGit gel git gel bir borcam revaniyi tek başıma bitirdiğimi biliyorum
Oo ne diyorsun fışkırıyordu oturduğum yerdeMaşallah maşallah afiyet bal süt olsun diyecegim ama olmuştur umarım
Amin canım amin❤Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Eşim diyo valla esine, annen üzmez hiç beni bişey istemez bakalım isticez mi❤ lohusanın da canı çekince sıkıntı sende yerine getir isteklerini hala kuzuAynen canım, fasulyeyi, bulursun da, kabak çiçeğini nerden bulacaksın. Benim kışın canım malta eriği çekmişti. Eşim manav manav gezdi ama bulamadı
İnanır mısın şimdi sana diyecektim ki, yeni rakiben kim kalp kalbe karşıymış. Az kaldı, sahalara geri döneceğim. Ozaman yarışırızC A N O sen yarışsan seninle yarışırdık eskisi gibi
Benimmİnanır mısın şimdi sana diyecektim ki, yeni rakiben kim kalp kalbe karşıymış. Az kaldı, sahalara geri döneceğim. Ozaman yarışırız
İnşaallah Eylül'den sonra ufak ufak başlarsın:)Börek,poğaça,kurabiye gibi:)İnanır mısın şimdi sana diyecektim ki, yeni rakiben kim kalp kalbe karşıymış. Az kaldı, sahalara geri döneceğim. Ozaman yarışırız
Kim 1. olacak onaNevreste nesine yarisiyoruz
Ne güzel gelsin gene artık az ele avuca gelsinde bebisiBiz C A N O ile çok yarışırdık:)
Öne geçtinNe güzel gelsin gene artık az ele avuca gelsinde bebisi ☺
Maşallah, darısı bana ve tüm emziren analaraOo ne diyorsun fışkırıyordu oturduğum yerde
Dogru, emzirirken de süt çeker derler yarıb ilk. İşim baklava yemek olacakAmin canım amin❤
Eşim diyo valla esine, annen üzmez hiç beni bişey istemez bakalım isticez mi❤ lohusanın da canı çekince sıkıntı sende yerine getir isteklerini hala kuzu
TamamKim 1. olacak ona
Çok geçip beni rezil etme
bak bak, eylüldeki kategoriden, tüyolar da, verirmiş, canım yaaİnşaallah Eylül'den sonra ufak ufak başlarsın:)Börek,poğaça,kurabiye gibi:)
İnşaallah canımNe güzel gelsin gene artık az ele avuca gelsinde bebisi ☺
PesimdesinÖne geçtin
Ye evet hemenn ❤ uyy yerim gazlı mı halaMaşallah, darısı bana ve tüm emziren analara
Dogru, emzirirken de süt çeker derler yarıb ilk. İşim baklava yemek olacak
Yani o zaman onlara sıra gelir:)bak bak, eylüldeki kategoriden, tüyolar da, verirmiş, canım yaa
İnşaallah canım
Çok uçma küserimPesimdesin