• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Yasmin çok yoğun geçen whatsapp tan görüştük:)
@_CaNanSu_ zaten bizi unuttu:KK43:
Makyajkolik13 Makyajkolik13 geliyor görüyorum ama bize uğramıyor:110:
😘 Canım ablacım pek girmiyorum dediğim gibi fırsatım olmuyor yorgunluktan yemek yiyip yatıyorum ☺
Sıcaklar da etkiliyor tabi, aklımdasınız hep❤

bazen ban yemek için ortam çok musait oluyo tontriko. ama ben kıyı kıyı kaçıyorum, kaçak dövüşüyorum. sen cenge gider gibi arkada mehter fonuyla gidiyosan bana. ban almanin da gururu oluyodur :D
Ben ban alacagimi bile bile yaziyorum ama cogu zaman:)) geyik yapiyorum diyelim biliyorum yani gidici oldugumu:)) ya da siyasete bulasmayacaksin illa biri giciklik yapiyor. Ben banliyken cevap yazincada cevap vermeyelim mi:)) tekrardan ban:))

Ben ban alacagimi bile bile yaziyorum ama cogu zaman:)) geyik yapiyorum diyelim biliyorum yani gidici oldugumu:)) ya da siyasete bulasmayacaksin illa biri giciklik yapiyor. Ben banliyken cevap yazincada cevap vermeyelim mi:)) tekrardan ban:))

tabiki cevap vermelisin tontriko :)

hayat zaten yeterince ciddi ve yorucu arada geyiğin dibine vurmak farz bacim :D

yakında belki bi topik acarsin ban severler derneği diye. canı ban ceken gelir efendi gibi yer banini cekilir kenara :D

tabiki cevap vermelisin tontriko :)

hayat zaten yeterince ciddi ve yorucu arada geyiğin dibine vurmak farz bacim :D

yakında belki bi topik acarsin ban severler derneği diye. canı ban ceken gelir efendi gibi yer banini cekilir kenara :D
Valla sifirlansin cok istemistim bi ara o zaman ban gunu 1 e ya da 2 ye dusuyor.. olmAdi olamadi : ( cok iradesizim

Back