• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye.
2 su bardağı çiğ köftelik bulgur
2 tane domatesin kabuklarını soyuyoruz,1 tane soğan-3-4 diş sarımsak bu üçlüyü robotta eziyoruz.Sonra bulguru bu sos ile ıslatıyoruz.Su eklemiyoruz.15 dk sonra içine 2 yemek kaşığı biber salçası-1 tatlı kaşığı yedi türlü(turuncuya yakın renkte olan köfte baharatı)-1 yemek kaşığı isot-1 çay bardağı nar ekşisi-tuz ve isteğe bağlı pul biber ekleyip yoğuruyoruz.Yaklaşık 15 dk kadar sonra bir tavada yarım çay bardağı sıvı yağından biraz fazla-zeytinyağı kullanıyorum senin tercihine kalmış.Yağı tavaya koy ve ısıt sonra köfteyi koyduğun kaba yay ve sıcak yağı üzerine döküp yoğurmaya devam et.5 dk sonra istersen maydanoz ekle ve köfte hazır cidden çok beğeneceksin:)

2 tane domatesin kabuklarını soyuyoruz,1 tane soğan-3-4 diş sarımsak bu üçlüyü robotta eziyoruz.Sonra bulguru bu sos ile ıslatıyoruz.Su eklemiyoruz.15 dk sonra içine 2 yemek kaşığı biber salçası-1 tatlı kaşığı yedi türlü(turuncuya yakın renkte olan köfte baharatı)-1 yemek kaşığı isot-1 çay bardağı nar ekşisi-tuz ve isteğe bağlı pul biber ekleyip yoğuruyoruz.Yaklaşık 15 dk kadar sonra bir tavada yarım çay bardağı sıvı yağı-zeytinyağı kullanıyorum senin tercihine kalmış.Yağı tavaya koy ve ısıt sonra köfteyi koyduğun kaba yay ve sıcak yağı üzerine döküp yoğurmaya devam et.5 dk sonra istersen maydanoz ekle ve köfte hazır cidden çok beğeneceksin:)
Banane okumayacağım, sabah okuyacağım:KK53:

Dur çaktırmadan bakayım nasılmış:ıslık:

2 tane domatesin kabuklarını soyuyoruz,1 tane soğan-3-4 diş sarımsak bu üçlüyü robotta eziyoruz.Sonra bulguru bu sos ile ıslatıyoruz.Su eklemiyoruz.15 dk sonra içine 2 yemek kaşığı biber salçası-1 tatlı kaşığı yedi türlü(turuncuya yakın renkte olan köfte baharatı)-1 yemek kaşığı isot-1 çay bardağı nar ekşisi-tuz ve isteğe bağlı pul biber ekleyip yoğuruyoruz.Yaklaşık 15 dk kadar sonra bir tavada yarım çay bardağı sıvı yağından biraz fazla-zeytinyağı kullanıyorum senin tercihine kalmış.Yağı tavaya koy ve ısıt sonra köfteyi koyduğun kaba yay ve sıcak yağı üzerine döküp yoğurmaya devam et.5 dk sonra istersen maydanoz ekle ve köfte hazır cidden çok beğeneceksin:)
Neden sıcak yağ, elimi mi yaktırmak istiyorsun:skandal:

Ayy gozun aydin kuzu ya❤Allah anali babali buyute💕 nasil gidiyor taze annelik? Alisabildin mi iki cocuklu hayata:)
Sagol canım, Allah razı olsun. Valla çok yogun geçiyor 😂şuanda emzirmeyle meşgulüm. İki cocukla akşam ediyorum. Digerini doyur, küçüğünü emzir., abiyi tuvalete çıkar, bebegin altını at. 2 çocuk zormuş, sen 3 taneyle iyi başarıyorsun valla, tebrikler :KK9:

Sagol canım, Allah razı olsun. Valla çok yogun geçiyor 😂şuanda emzirmeyle meşgulüm. İki cocukla akşam ediyorum. Digerini doyur, küçüğünü emzir., abiyi tuvalete çıkar, bebegin altını at. 2 çocuk zormuş, sen 3 taneyle iyi başarıyorsun valla, tebrikler :KK9:
Nacan mecbur😂kacis yok ama daha cok yeni 1-2 yasinda rahatlarsin. Simdi okulda tatil aksami nasil ediyoruz 😂 aksama kadar oyun park oyun banyo yatak.. onlar icin guzel benim icin cok yorucu.. :)

Nacan mecbur😂kacis yok ama daha cok yeni 1-2 yasinda rahatlarsin. Simdi okulda tatil aksami nasil ediyoruz 😂 aksama kadar oyun park oyun banyo yatak.. onlar icin guzel benim icin cok yorucu.. :)
Allah yardımcın olsun, zor iş 😂

Aynen yakaladım😂
Öyle selam vermeden olur mu😃

haklisiniz valla :D

zeytinyağlı görünce bakayim dedim.zaten benim oğlan sağolsun sürekli uyandığından mesaji görmek sabahi buldu :(

ama bundan sonra pencereden giren rüzgar gibi sessizce gelip gitmem söz :D

Back