• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Yaptım da dışarıda yediğimiz gibi olmadı tadı, daha çok kısırı andırdı. Ben de daha yapmadım o yüzden :skandal:
Bu sıra farklı yapıyorum tarif vereyim.Oğlum bile yoğurdu:)

En Büyük KK
Ayyy kimse ben gibi yüzsüz değil desene :KK70: ben hediye gönderilmeden herkese yazdım kazanan benim hediyem gelecek diye :eek:
Estağfurullah ben alınması taraftarıyım😍
Katıldık kazandık hakkımızdırEn Büyük KK

Olmaz şimdi yoğuracağım :KK53:
Olur tabii:KK45:
Ben de telden yazıyorum, zor be:KK53:
Ya ben ne edeyim heegun telefonda :KK57:

Bende PC de yazamam sanirim 10 parmak kullanamıyorum telefonda iki parmakla efsaneler oliyor :D

Ayyy kimse ben gibi yüzsüz değil desene :KK70: ben hediye gönderilmeden herkese yazdım kazanan benim hediyem gelecek diye :eek:
Niye yüzsüzlük olsun ki, gururlanma hakkın, ne zorlukla 1.oluyoruz.Hediye için katılmasakta bir havası oluyor :KK53:

Ya ben ne edeyim heegun telefonda :KK57:

Bende PC de yazamam sanirim 10 parmak kullanamıyorum telefonda iki parmakla efsaneler oliyor :KK70:
Pc de 10 parmak yazıyorum.Burada muhabbet akıyorsa eşim yavaş diyor😂

Pc de 10 parmak yazıyorum.Burada muhabbet akıyorsa eşim yavaş diyor😂
Klavye dersi aldin mi yoksa yazdikca mi gelisti ben lisede alsaydım çok iyi olacaktı da almadım pek PC den anlamıyorum

Bilgisayar kurşunu ikinci dersinde birakmistim açmayı kapatmayi bile öğrenemedim diye :D

Klavye dersi aldin mi yoksa yazdikca mi gelisti ben lisede alsaydım çok iyi olacaktı da almadım pek PC den anlamıyorum

Bilgisayar kurşunu ikinci dersinde birakmistim açmayı kapatmayi bile öğrenemedim diye :KK70:
Canım kk sayesinde bayağı klavyem gelişti:)Hatta burası sayesinde teknoloji kurdu oldum:)

Canım kk sayesinde bayağı klavyem gelişti:)Hatta burası sayesinde teknoloji kurdu oldum:)
Anladım abla benim de telefonda yazma olayı 6. Sınıfta telefon alındığı için gelişti (:

Anladım abla benim de telefonda yazma olayı 6. Sınıfta telefon alındığı için gelişti :-)
Ben pcde hızlı olduğum için telden yazmak bana cazip gelmiyor.)Dokundukça başka yerlere gidiyor:)Birde burası dışında bir sürü sayfa açıyorum onlarada bakıyorum ancak yetişiyorum:)

Back