Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bazen bazı seyler için gec kaldıgımı düşünüyorum belki ondan olabilir :)
Ama cook sükür sağlıgım yerinde gec kaldıgım seylerde zamanla olur diye düşünüyorum
Ama cook sükür sağlıgım yerinde gec kaldıgım seylerde zamanla olur diye düşünüyorum
Ayyy ben bayağı kiloluyum valla şimdilik saat 5 ten sonra yemiyorum sabah kahvaltı öğlen Hafif seyler saat 4 te de tamamen yiyip bidaha yemiyorum ondada akşam mesela bugun bi salata iki küçük domates 4 zeytin bide 3 yumurta yedim
Kpss ile mi işe girmen lazım sizin bölümde nasıl oluyor:)Geç kalmış değilsin canım bundan sonra ayağa kalkıp o yöne ilerleyebilirsin.Ama daha fazla bekleme
Kpss ile mi işe girmen lazım sizin bölümde nasıl oluyor:)Geç kalmış değilsin canım bundan sonra ayağa kalkıp o yöne ilerleyebilirsin.Ama daha fazla bekleme
Artık kpss düşünmüyorum ne kadar puan olsada atama olmuyor en son 2016 da atama oldu,
Kuzenimden haber bekliyorum mesleğim dısında ama ondanda haber gelmedi insallah beklemicem daha fazla orasıda olmazsa baska işlere bakacagım
Artık kpss düşünmüyorum ne kadar puan olsada atama olmuyor en son 2016 da atama oldu,
Kuzenimden haber bekliyorum mesleğim dısında ama ondanda haber gelmedi insallah beklemicem daha fazla orasıda olmazsa baska işlere bakacagım