• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Ayyy ben bayağı kiloluyum 😂😂 valla şimdilik saat 5 ten sonra yemiyorum sabah kahvaltı öğlen Hafif seyler saat 4 te de tamamen yiyip bidaha yemiyorum ondada akşam mesela bugun bi salata iki küçük domates 4 zeytin bide 3 yumurta yedim 😂😂😂😂😂😂
Güzel gidiyorsun simdilik zor olmjyo mu aksam erken yiyorsun
Spor da yapıyor musun
Ne cokk soru soruyorum 😂😂

Güzel gidiyorsun simdilik zor olmjyo mu aksam erken yiyorsun
Spor da yapıyor musun
Ne cokk soru soruyorum 😂😂
Yok yok sor valla 😂😂 yok zorlanmadım suan bakalım bide afedersin ishal olmuşum o zorluyo sadece sürekli gidiyorum .. bu Arada 89 kiloyum spor yapmıyorum henüz

Yok yok sor valla 😂😂 yok zorlanmadım suan bakalım bide afedersin ishal olmuşum o zorluyo sadece sürekli gidiyorum .. bu Arada 89 kiloyum spor yapmıyorum henüz
Gecmis olsun canım bol su tüket o zaman
Diyete Alısınca sporda eklemelisin insallah istediğin kiloya ulasırsın 😊
Bu arada takımlar motive için cokk güzel bir ugra takımlara 😊

Gecmis olsun canım bol su tüket o zaman
Diyete Alısınca sporda eklemelisin insallah istediğin kiloya ulasırsın 😊
Bu arada takımlar motive için cokk güzel bir ugra takımlara 😊
Ya ben takıma girerim ama tartı günü her gün bildirim yapma işi şey ediyo beni 😔😔

Ya ben takıma girerim ama tartı günü her gün bildirim yapma işi şey ediyo beni 😔😔
Alısınca cook zor gelmiyor aslında :))
Cuma ve pazartesi tartı günü
Diğer günlerde menü paylasımı yapılıyor birde tabi arada sohbet muhabbet güzel oluyor :))

Alısınca cook zor gelmiyor aslında :))
Cuma ve pazartesi tartı günü
Diğer günlerde menü paylasımı yapılıyor birde tabi arada sohbet muhabbet güzel oluyor :))
Tartım yok işin kötüsü menü neysede 😂😂

Canfeb Canfeb sonuc dogru mu uzun zamandır matematik çözmüyorum 😂😂
Doğru canım 😙
Bende 25x li ifade bolununce 10 kalıyor digerindende 0 kalanları çarpıp 0 buluyoz heralde dedim öyle kestirme bi yol varmı bu soruda

Back