- 24 Haziran 2015
- 39.889
- 154.578
- 598
Ben de
Yarında size yaparimCok pis küstüm Kukrim eee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de
Yarında size yaparimCok pis küstüm Kukrim eee
Gelse dururmuyum hiç topik topik gezer hava atarımHediyen geldi mi
Deynep sunum fotoğraflarını harika secmissinTariflerimizi alt alta koydum ,hepimize maşallah
Blue_Peri
@pinkpantera
@Sabr-Sukur-Dua
@alimiyon
@Tatlianne20
@minik kalp0753
Nevreste
@hippocan
@Evvab
Kukrim
@BirTutamMutluluk20
@Canfeb
@Zeynepssp
@Kirmizi pabuc
Youlost16
Ahahhaha alınca bize de etiket yapGelse dururmuyum hiç topik topik gezer hava atarım
Tamam önce Blue_Peri yi etiketleyecegim kiskancligindan çatlasın diyeAhahhaha alınca bize de etiket yap
Vayyyy ahahaha ikinciye beni etiketle bende kıskanayımTamam önce Blue_Peri yi etiketleyecegim kiskancligindan çatlasın diye
Sen beni kiskanmazsin laf aramızda blue peri çok kıskanıyor kilo alamıyormus benim gibi söyleyip duruyor nazar değecek kilolarima korkuyorumVayyyy ahahaha ikinciye beni etiketle bende kıskanayım
Ben sana öpücük yolladım niye cevap vermedinSen beni kiskanmazsin laf aramızda blue peri çok kıskanıyor kilo alamıyormus benim gibi söyleyip duruyor nazar değecek kilolarima korkuyorum
Ahahhaha evet sürekli dile getiriyor ondan yiyoda yiyo valla bende bugun diyete başladımSen beni kiskanmazsin laf aramızda blue peri çok kıskanıyor kilo alamıyormus benim gibi söyleyip duruyor nazar değecek kilolarima korkuyorum
Bide tadına bakabilseydin keşkeNe güzel yemekler yapılmıs öyle daha yarısına bakabildim hepsi cook lezzetli görünüyor
Süper olurduBide tadına bakabilseydin keşke
Bn ilk kez denedim iki kere daha yaptımSüper olurdu
Merak ettim simdi tadınıBn ilk kez denedim iki kere daha yaptım
Bana annem vermişti tam denk geldi dayım anneme 5 kilo vermiş bende faydalandımMerak ettim simdi tadını
Bizim evdede hiç zeytinyağı tüketilmez gidip alacagım bu gidisle
Güzel denk gelmiş gercekten :))))Bana annem vermişti tam denk geldi dayım anneme 5 kilo vermiş bende faydalandım
Sana da tavsiye ederim ciddenGüzel denk gelmiş gercekten :))))
Ailemle yasıyorum simdi alsam ne yapacaksın diyecekler diye gidip almıyorum yoksa yarısmaya da katılacaktım cokk yemek yapmayı bilmesemdeSana da tavsiye ederim cidden
Aaa sen bekar mısınAilemle yasıyorum simdi alsam ne yapacaksın diyecekler diye gidip almıyorum yoksa yarısmaya da katılacaktım cokk yemek yapmayı bilmesemde