En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
İşte zeytinyağı çok yağ çekmiyor canım:)
Köyde bir kizartma yapıyorlar üffff odun ateşinde yemelere doyamiyorim yanına böyle hafif ekşimsi ev yoğurdu ile cacık yaş maya ekmeği ban ban dur

Köyde bir kizartma yapıyorlar üffff odun ateşinde yemelere doyamiyorim yanına böyle hafif ekşimsi ev yoğurdu ile cacık yaş maya ekmeği ban ban dur
Hiç öyle yemedim ama eminim çok güzel oluyordur.

Hiç öyle yemedim ama eminim çok güzel oluyordur.
Ben normalde kozartmayi sıvı yağ ile yaparım ama köyde yarı yarıya zeyntinyagi ile karıştırıyorlar bayram sabah kahvaltısında sonra koca bir tepsi kizartiyorlar

Hemen yanı başındaki bahçeden toplanan biberi domatesi harika oluyor valla abla

Hatirladikca canım istedi valla

Canım birde sebze organik olunca tadı bir başka oluyor.
Kayınvalidemin bahçeden topladıkları ile yapıyorum dediğin gibi şahane oluyor:)
Ben tamamen zeytinyağı ile yapıyorum.

Canım birde sebze organik olunca tadı bir başka oluyor.
Kayınvalidemin bahçeden topladıkları ile yapıyorum dediğin gibi şahane oluyor:)
Ben tamamen zeytinyağı ile yapıyorum.
Evet köy bir başka oluyor abla yumurta bile organik oluyor :))

Calismami istemiyo ya köydeki tarlayi ekmek istiyor ilerde oraya tasiniriz belki falan konuşuyorduk bende kpss ye girerim belki oraya atanirim ya da tayin isterim diye yürüyordum yolumu kesti

Calismami istemiyo ya köydeki tarlayi ekmek istiyor ilerde oraya tasiniriz belki falan konuşuyorduk bende kpss ye girerim belki oraya atanirim ya da tayin isterim diye yürüyordum yolumu kesti
Yarın değil mi KPSS girmeyecek misin yani?

Lütfen vazgeçme eşini ikna etmeye çalış
Inşallah abla çalışıyorum bakalım sınava kadar bırakmam calismayi girme desede belli olmaz sınav günü hadi gitmiyozmu sınava der kalırım öyle tercih yapmayacak olsamda köşede dursun sınav puanı belki lazım olur fikri değişir

Aynen canım ileride pişman olursun
Boş durma çalış bu yıl başka çocuk falan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…