Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
İyidir canım sağol bugün biraz dışarı çıktık.Sonra geldim yemek yaptım,toparladım falan sonra buraya geldim:)
Sen nasılsın
Bende disarlarda idim bugün hep belediye de falan işlerim vardı onları hallettim sonra arkadaş tatile çıkacak onunla alışverişe gittim öyle eve gelince de yemek falan derken akşam ettim

Bende disarlarda idim bugün hep belediye de falan işlerim vardı onları hallettim sonra arkadaş tatile çıkacak onunla alışverişe gittim öyle eve gelince de yemek falan derken akşam ettim
Oğlumun sünnet için arkadaşlar gelecekler bende hediye için magnet falan bakayım dedim.Bir yerde kokulu taş buldum:)Ben yapayım dedim sonra 15-20 tane için şimdi malzeme almaya değmez dedim:)

Oğlumun sünnet için arkadaşlar gelecekler bende hediye için magnet falan bakayım dedim.Bir yerde kokulu taş buldum:)Ben yapayım dedim sonra 15-20 tane için şimdi malzeme almaya değmez dedim:)
Küçük sisielere şeker falan koyabilirsin canım yada mevlüt şekeri kutuları oluyor onlardan alıp lokum yada seker doldurabilirsin o küçük notlardan da basarsin ..sünnet hatırası diye
Kokulu taş ugrastirir baya

Kokulu taş sipariş verdim canım 20 tane yapılacak:)
Birde bayramda sınıf için şeker keseleri yapmıştım hatırlarsın:)Onlardan alıp içine lokum yada şeker koymayı düşünüyorum.Etiketide kendim yaparım:)

He tmm o zaman canım iyi yapmisin aynen keselerde güzel olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…