Tabiki deYoksa vermezmiydin
Hayırlısı ne diyelim:)Daha neler neler gelecek sonuncu olmayalımTabiki de
Yok canım daha nelerHayırlısı ne diyelim:)Daha neler neler gelecek sonuncu olmayalım
Hiç sorma peşpeşe geldiler füze gibiTarifler atağa geçmiş ☺
İnşaallah göreceğiz,öyle dendiğinde çok sonlarda oldumYok canım daha neler
İlk siralarda garanti
O da doğru oylamalar çok şaşırtıcı olabiliyor zaman zaman hayırlısı :)İnşaallah göreceğiz,öyle dendiğinde çok sonlarda oldum
Öyle canım hayırlısıO da doğru oylamalar çok şaşırtıcı olabiliyor zaman zaman hayırlısı :)
Ne var ne yok nasilsinÖyle canım hayırlısı
İyidir canım sağol bugün biraz dışarı çıktık.Sonra geldim yemek yaptım,toparladım falan sonra buraya geldim:)Ne var ne yok nasilsin
Bende disarlarda idim bugün hep belediye de falan işlerim vardı onları hallettim sonra arkadaş tatile çıkacak onunla alışverişe gittim öyle eve gelince de yemek falan derken akşam ettimİyidir canım sağol bugün biraz dışarı çıktık.Sonra geldim yemek yaptım,toparladım falan sonra buraya geldim:)
Sen nasılsın
Oğlumun sünnet için arkadaşlar gelecekler bende hediye için magnet falan bakayım dedim.Bir yerde kokulu taş buldum:)Ben yapayım dedim sonra 15-20 tane için şimdi malzeme almaya değmez dedim:)Bende disarlarda idim bugün hep belediye de falan işlerim vardı onları hallettim sonra arkadaş tatile çıkacak onunla alışverişe gittim öyle eve gelince de yemek falan derken akşam ettim
Küçük sisielere şeker falan koyabilirsin canım yada mevlüt şekeri kutuları oluyor onlardan alıp lokum yada seker doldurabilirsin o küçük notlardan da basarsin ..sünnet hatırası diyeOğlumun sünnet için arkadaşlar gelecekler bende hediye için magnet falan bakayım dedim.Bir yerde kokulu taş buldum:)Ben yapayım dedim sonra 15-20 tane için şimdi malzeme almaya değmez dedim:)
Kokulu taş sipariş verdim canım 20 tane yapılacak:)Küçük sisielere şeker falan koyabilirsin canım yada mevlüt şekeri kutuları oluyor onlardan alıp lokum yada seker doldurabilirsin o küçük notlardan da basarsin ..sünnet hatırası diye
Kokulu taş ugrastirir baya ☺
He tmm o zaman canım iyi yapmisinKokulu taş sipariş verdim canım 20 tane yapılacak:)
Birde bayramda sınıf için şeker keseleri yapmıştım hatırlarsın:)Onlardan alıp içine lokum yada şeker koymayı düşünüyorum.Etiketide kendim yaparım:)
Yapacağız bir şeyler bakalım:)He tmm o zaman canım iyi yapmisinaynen keselerde güzel olur .
Yaparsın sen en güzeliniYapacağız bir şeyler bakalım:)
İnşaallah canım benimYaparsın sen en güzelini