Aynen canım bende bayıldım:)Geçen bunu durum yapmıştım ilk dinledigimde bayıldım :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım bende bayıldım:)Geçen bunu durum yapmıştım ilk dinledigimde bayıldım :))
Bu sıra favorim
Ayyy benimki cok güneş alıyo abla oyle böyle değil evde duramazsın ya gecende arkadaşlarım geldi kaçtılar hemenBenim evim serin oluyor.Özellikle salonum cam bile açık olmasa çok serin :)Kapılar açık esiyor:)
bu aralar favorim
Benim ev çift yönlü canım salon ve mutfak kuzeye bakıyor diğer odalar güney:)O yüzden salonum serin:)Birde çift taraflı olduğu için açıyoruz esiyor:)Ayyy benimki cok güneş alıyo abla oyle böyle değil evde duramazsın ya gecende arkadaşlarım geldi kaçtılar hemen
Ayyy abla ya ne güzel benimki nasıl desem tam orta sabah yatak odası çocuk odası mutfağa vuruyo ama oyle böyle sıcak değil dağın dibinden bize doguyo ilk öğlen de balkon oturma odası salon yani bizim evde oturulabilecek tek yer Çelik kapının arkasıBenim ev çift yönlü canım salon ve mutfak kuzeye bakıyor diğer odalar güney:)O yüzden salonum serin:)Birde çift taraflı olduğu için açıyoruz esiyor:)
Allah yardımcın olsun canım yaAyyy abla ya ne güzel benimki nasıl desem tam orta sabah yatak odası çocuk odası mutfağa vuruyo ama oyle böyle sıcak değil dağın dibinden bize doguyo ilk öğlen de balkon oturma odası salon yani bizim evde oturulabilecek tek yer Çelik kapının arkası
Tabiri caizse ev cehennem yeri klima şart bizeAllah yardımcın olsun canım ya
hic zamanim olmuyo kuzum özluyorum sizi ama inan girmeye vaktim yokCanfeb geliyor balbocuu ortalarda yok:)
Bir problem olmasın gerisi mühim değil canımhic zamanim olmuyo kuzum özluyorum sizi ama inan girmeye vaktim yok
canimm nevomBir problem olmasın gerisi mühim değil canım
Allah iyilik versin canım Bende yatacağım canım geziniyordumHayırlı gecelercanimm nevom
sukur yaticam simsi bi bakayim dedim iymisin:)
hayirli geceler ii uykularAllah iyilik versin canım Bende yatacağım canım geziniyordumHayırlı geceler
Hayırlı sabahlar canimmHayırlı sabahlar gülümler
gunaydin canisiGünaydın fındıkellalarım
hayirli sabahlar cnmHayırlı sabahlar gülümler
gunaydin cnm disin nasil olduGünaydın herkese