Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Ben sünnet telaşı ile onu dusunemiyorim dusunsemde sunnet sonrası belli olacak ztaen :KK70:

Benim umudum var ama bakalım inşallah hayırlısı olsun
Benimde dert çok aklıma gelmiyor ama bir umut belki olur:)Bizim son zaten oldu oldu :)Yoksa önümüzdeki sınavlara bakacağız:)

Yok canım bu hafta tercih yapacağız:)
22 Temmuz'da belli olacak:)
Oğlum çok iyi canım maşaallah çabuk toparladı.Hiç korktuğum gibi olmadı:)
Tercihten sonra belli olacak hangileri tuttuğu anladım ablacım hayırlısı olsun yaa gönüllerindeki olsun hayırlı olacaksan inşallah🤲🏻 Maşallah benim de hep aklımda ama büyüyünce artık sevindim çabuk toparlamasına maşallah ona☺️ 🧿

Tercihten sonra belli olacak hangileri tuttuğu anladım ablacım hayırlısı olsun yaa gönüllerindeki olsun hayırlı olacaksan inşallah🤲🏻 Maşallah benim de hep aklımda ama büyüyünce artık sevindim çabuk toparlamasına maşallah ona☺ 🧿
Aynen canım tercih sonrası belli olacak:)Nitelikliler biraz zor gibi zaten eve yakın istediğimiz bir okul var.Diploma notu 85 üstü alıyormuş orası olur inşaallah diyoruz.Ortalama yüksek olunca seviye iyi olur diyorum.
Canım zaten 0-2 yaş sonrasında 6-10 yaş aralığında yapılıyor.6 sonrasını bekle arada yaptırma:)
Hiç korkma canım hiç problem yaşamadık çok rahat oldu.Çevremden korkutmuşlardı 1 hafta çok zorlanır falan biz 1 gün bile zorlanmadık :)

Aynen canım tercih sonrası belli olacak:)Nitelikliler biraz zor gibi zaten eve yakın istediğimiz bir okul var.Diploma notu 85 üstü alıyormuş orası olur inşaallah diyoruz.Ortalama yüksek olunca seviye iyi olur diyorum.
Canım zaten 0-2 yaş sonrasında 6-10 yaş aralığında yapılıyor.6 sonrasını bekle arada yaptırma:)
Hiç korkma canım hiç problem yaşamadık çok rahat oldu.Çevremden korkutmuşlardı 1 hafta çok zorlanır falan biz 1 gün bile zorlanmadık :)
Ay Hadi inşallah yaa en güzellerini hakediyor pırıl pırıl hepsi maşallah 🧿 bir sıkıntı yaşamazsak inşallah 7 yaş filan düşünüyorum bende umarım siz gibi hemen toparlar Tuna da 🤲🏻

Ay Hadi inşallah yaa en güzellerini hakediyor pırıl pırıl hepsi maşallah 🧿 bir sıkıntı yaşamazsak inşallah 7 yaş filan düşünüyorum bende umarım siz gibi hemen toparlar Tuna da 🤲🏻
Allah razı olsun canım benim :KK36: İnşaallah canım Allah gönlünüze göre versin:KK36:

X