Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Aynen canım dolaba bir şey sığmıyor .Ama yine de sığdığı kadar koyuyoruz.Kışın iyi oluyordu balkona koyuyorduk:)
Pazar gene pahalıydı 10 liraya erik mı olur arkadaş yaaa sırf salatalık ucuz diye onu iki kilo alıyorum gerisi ya bir kilo yada yarım :KK43:

Babam eskiden bir çamaşır sepeti vardi kızken evimizde o bizim meyve sepetimizdi

İçine 3-4 kilo portakal 3 kilo mandalin 4-5 kilo elma alirid babam dolardı böyle

Biz öyle yapmaya kalksak o sepet en aşağı 30 liraya dolar :olamaz:

Pazar gene pahalıydı 10 liraya erik mı olur arkadaş yaaa sırf salatalık ucuz diye onu iki kilo alıyorum gerisi ya bir kilo yada yarım :KK43:

Babam eskiden bir çamaşır sepeti vardi kızken evimizde o bizim meyve sepetimizdi

İçine 3-4 kilo portakal 3 kilo mandalin 4-5 kilo elma alirid babam dolardı böyle

Biz öyle yapmaya kalksak o sepet en aşağı 30 liraya dolar :olamaz:
Aynen canım her şey ateş pahası:)En çokta bunun için tayinim çıksın istiyorum :KK45: Kayınvalidemin bahçede yok yok her şey var:)

Aynen canım her şey ateş pahası:)En çokta bunun için tayinim çıksın istiyorum :KK45: Kayınvalidemin bahçede yok yok her şey var:)
Ne güzel abla valla herşeyin tazesi organigi daha güzel de biz curugune para veriyoruz valla pehhhh :KK14:

Sebzede ekiyorlar canım yaz sonu gittiğimizde getiriyorum.İnan o domatesin,salatalığın tadı başka bir şeyde yok :-)
Biliyorum abla domatesi kopartirken insanın canı çekiyor kokusuna daha önce biber ve domates toplamistim tarla dan harika oluyor kokusu tadi

İnşallah gönlüne göre olur :KK68:

Biliyorum abla domatesi kopartirken insanın canı çekiyor kokusuna daha önce biber ve domates toplamistim tarla dan harika oluyor kokusu tadi

İnşallah gönlüne göre olur :KK68:
İnşaallah canım nasip :KK36: Sıkıntıya düştük yine bir belli olmadı kızların tercihleri var umarım yetişiriz sonrakilere:KK43:
Benim yerimde başkası olsa kafayı yer ben akışına bırakıyorum galiba çok gamsızım yada alıştım istediklerimin olmamasına:-)

İnşaallah canım nasip :KK36: Sıkıntıya düştük yine bir belli olmadı kızların tercihleri var umarım yetişiriz sonrakilere:KK43:
Benim yerimde başkası olsa kafayı yer ben akışına bırakıyorum galiba çok gamsızım yada alıştım istediklerimin olmamasına:-)
Yok abla gamsız olsan buraya bile yazma gereği duymazsin çok ilgili bir annesin sen ..

Ama insan çaresiz kalıp bekleyişte olduğu zamanlarda artık olururna bırakıyor tam o noktadasin bence

İnşallah feraha çıkarsın :))

İyi geceler hanımlar :KK36: internetsizlikten uğrayamaz oldum 🥺 bu ay tarifemi değiştirdim yükselttim 10gb yaptım 15 gün var daha ama inşallah çabucak bitmez yine 🤲🏻 Onun dışında iyiyiz çok şükür oğlanla oynuyoruz parklarda filan günler geçiyor hepinizi öpüyorum sevgiler gönderiyorum bu ay zeytinyağlı yiyemem Amman basma da fistan giyemem aman diyorum oylamayı kaçırmam ama önümüzdeki kategoriye katılırım inşallah ❤️❤️

Yok abla gamsız olsan buraya bile yazma gereği duymazsin çok ilgili bir annesin sen ..

Ama insan çaresiz kalıp bekleyişte olduğu zamanlarda artık olururna bırakıyor tam o noktadasin bence

İnşallah feraha çıkarsın :))
Amin canım Allah razı olsun:KK60:
Bana dua edin :KK36: Feraha çıkalım:)
Bizim bilsem sınavları ne olacak acaba kazanacaklar mı:)Bak birde o var:KK70:
Bu yıl o kadar çok şey bekliyorum ki:)

İyi geceler hanımlar :KK36: internetsizlikten uğrayamaz oldum 🥺 bu ay tarifemi değiştirdim yükselttim 10gb yaptım 15 gün var daha ama inşallah çabucak bitmez yine 🤲🏻 Onun dışında iyiyiz çok şükür oğlanla oynuyoruz parklarda filan günler geçiyor hepinizi öpüyorum sevgiler gönderiyorum bu ay zeytinyağlı yiyemem Amman basma da fistan giyemem aman diyorum oylamayı kaçırmam ama önümüzdeki kategoriye katılırım inşallah ❤❤
Canım benim merhaba sen oğlunla bol bol vakit geçir tadını çıkar:KK60:Gelirsin inşaallah:KK200:

Amin canım Allah razı olsun:KK60:
Bana dua edin :KK36: Feraha çıkalım:)
Bizim bilsem sınavları ne olacak acaba kazanacaklar mı:)Bak birde o var:KK70:
Bu yıl o kadar çok şey bekliyorum ki:)
Ben sünnet telaşı ile onu dusunemiyorim dusunsemde sunnet sonrası belli olacak ztaen :KK70:

Benim umudum var ama bakalım inşallah hayırlısı olsun

Canım benim merhaba sen oğlunla bol bol vakit geçir tadını çıkar:KK60:Gelirsin inşaallah:KK200:
Bu aralar çok mutlu her gün parka iniyoruz oynuyoruz filan sallamadan uyuyor artık onu da öğrendi şükür 🙏🏻 telefonu eline alınca şunu bırak diyor birde :KK70: dili çözülmeye başladı bıdı bıdı hiç susmuyor 😂

X