- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
Hiç usenmezdim sarmaya bu ara ne oldu bilmem canım istiyor ama hiç gözüm almıyorBen de geldiğimden beri bazlama yapacağım eriniyorum .Hava çok sıcak
Sıcakta gerçekten bunaltiyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç usenmezdim sarmaya bu ara ne oldu bilmem canım istiyor ama hiç gözüm almıyorBen de geldiğimden beri bazlama yapacağım eriniyorum .Hava çok sıcak
Uyusunlar gün boyu yorulmuşlardırBenimkilerde niyeti yoktu banyoya soktum en iyisi mayisiyorlar
Biri gitti bile ikisi direniyor bakalım
Sarma bi ara çok sık yaptım 2 hafta ara verdim yapmıyorum yeterBende kaç aydır sarma yapcam o psikolojiyi yakalayamadım daha
Aynen hala dinlenme modundayım:)Hiç usenmezdim sarmaya bu ara ne oldu bilmem canım istiyor ama hiç gözüm almıyor
Sıcakta gerçekten bunaltiyor.
DoğruKilo almanı istemiyorum.Siz kukrim'e uymayın ,o yiyip yiyip kilo almayanlardan
Ramazan'da da yaptiydin senSarma bi ara çok sık yaptım 2 hafta ara verdim yapmıyorum yeter
Yediemin de 4 5 ten aşağısı kesmiyor beniYarın çiğ börek yaparsan olacağını söylüyorum
Bekliyim şurdaYapmaya gitmiştir
Vay kukrime bak sen şanslı gen demekKilo almanı istemiyorum.Siz kukrim'e uymayın ,o yiyip yiyip kilo almayanlardan
O zaman yapmayalımYediemin de 4 5 ten aşağısı kesmiyor beni
Çok beklersinBekliyim şurda
Aynı ayniYediemin de 4 5 ten aşağısı kesmiyor beni
Aynen canım biz ne yesek yarıyorVay kukrime bak sen şanslı gen demek
Nerde hadi yapSana tepsi tepsi yaparım canım ay hakkını helal et valla
Bende yikadim az önce ama hiç uykuda gözü uokBenimkilerde niyeti yoktu banyoya soktum en iyisi mayisiyorlar
Biri gitti bile ikisi direniyor bakalım
Sus söyleme bariAynı ayni
Bekle biraz anca etkisini görürBende yikadim az önce ama hiç uykuda gözü uok
Sonra benim guruluğuma alınıyo hanfendi yiyo yiyo
Ramazanda bayramda bayramdan sonra cok yaptım taze yaprak gordukce aldim bir ara dut bile sardim yapan olsada yesem diyorum şimdiRamazan'da da yaptiydin sen
Bayılırım ellerine sağlık kuzuuuuumCig börek sevenler var mı.ayrani kapan gelsin kisartmaya basliyorum