Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar ve Salatalar

En başarılı bulduğunuz Zeytinyağlı / Salata tarifi ;

• Ankete Katılan
    484
Tebrik kabul günümü yapıyosun seennnnnnnnnn
Pembe kürkün hayırlı olsun şekerim
Gizli gizli takıl şimdi kk da acaba nereleri dolancan gizliden merak ediyorum
Yalnız bişi diyeyim pro lular görebiliyo seni sadece çok da gizli değilsin ona göre dolan yani
Dermişimmmmmm

Maşallah
Hep böyle devam eder inşallah.
şöyle gözlerini kapatıp , benim başıma dokunduğunu hayal etsen olmaz mı?Belki kısmetlenirim bende bu anlamda.

Bende şans olayı sıfır.

Pro üyeliğin hayırlı olsun , kardeşinin de evliliği hayırlı olsun,hediyeleri güzel günlerde ,sağlıkla kullansın.

Merhaba
Hediyeler ve kart bu hafta içi yola çıkar. Şimdi yeni kategori ne olsun bunu öğrenebilir miyiz ?

Merhaba Kazen Bey
Teşekkür ederim..Heyecanla resimlerini bekliyorumm ben de hediyelerin... Bu güne kadar birçok kategori de yarışma sonuçlandığına göre elimizde kalan seçeneklerden MAKARNALAR ve SOSLAR kategorisini düşündümm siz ne dersiniz Bu konuda

Kazen e sormuşsun ama olsun bende fikrimi dicem
Süper olmuş kesin birinciyim
Böyle iddialı olmak güzel valla katılma konusunda henüz karar vermesem bile birinciliğe oynuyorum

Ikramaya
Tebrik ederim... :)
Sunumun çok guzeldi.. Hediyelerini güle güle kullan arkadasim..
Teşekkür ederim canımm..bundan sonra da paylaşımlarım olacak inşaallah yemek bölümünde...evlendiğim ilk yıllarda yaptığım yemekler ve tatlıları çok beğenirdi herkes..kayınpederim bile evde bişey bulamyınca bana haber gönderiridi gelinim mutlaka güzel bişeyler yapmıştır diyee...ama çok kilo aldımm diye tamamen bıraktım mutfakta uzuna süre vakit geçirmeyii....bu yarışmayla tekrar dönüyorumm ve paylaşıyorum inşaallah sık sık...:132::132::132:
:13::13::13::13::13::54
Teşekkürler güzel dileklerin için şans bulaşıcıdır..zaten..benden eşime bulaştı.işleri yoluna girdi...inşaalah hepimize bulaşır ve gönlümüzdeki dileklerimzi kabul olur

Son düzenleme:
Kazen e sormuşsun ama olsun bende fikrimi dicem
Süper olmuş kesin birinciyim
Böyle iddialı olmak güzel valla katılma konusunda henüz karar vermesem bile birinciliğe oynuyorum

Sen girdiğin her işte en iyisini en güzelini yaparsın hayatım hiç kuşkum yok ondan...ve katılırsan da kesin birinci olursunn:81::81::81::81:

Yarışma Süresince sayfama gelerek beğenen yorum yapan herkese çok teşekkür ediyorumm...

Ama Teşekkürün en güzeli bana birinciliği layık görüp oylarıyla destek veren arkadaşlarıma hepinize teker teker teşekkür ediyorumm ...sağolunnEki Görüntüle 692108 Eki Görüntüle 692109

500_500, 9ay, akasya1978, akgUvercin, alfabe, ALISALIS, arkadnas, asbelove,
atessn, avey, avukathb, axoy_dilara, aygün2008, aysemirac, aysena2286,
aysunayy, bahar35baha, basakss, beba92, bebek_dostuu, belenay, BenKayra,
BenSuzi, be_bem, bilgecebuk, blowhole25, Bns, breezey, burcummm12, burcu_81,
busemtaha, cal, cann82, cansunida, ceco34, chemcat, ciceek, coldriver, cy_76,
dafniya, ddeerryya, delikiz1982, demet3574, demir_akinci, depresifpollyana, derin35,
dmrsda, dorelame, duman85, Durulife, durumavisu, duyguturgay, ebrardeniz, ebrumeric,
ece22, edemir_13, eefile, efeylul, efsuNevfel, egunal, ehiste, elvanelvan, ErGiNSeNa,
ermer, erva64, esiiin, esrdlgr, ewest, eylul2807, fbzeyno, FerideMasaL, filiz86, flzask2003,
fundaonr, gecekusu, geregi dusunuldu!!!, Gokce82, goks, gokyuzu3434, greenjade, gvnl, haksever,
hayalot, hope73, ilkonce, incirim, inci_tanesi, iskorpit, jdeniz, Jollyy, Julietta, karamm,
karasu81, kdr, kelebek2013, KelebekAfyon, kmehtapsu, kokum, krizantem83, kzmrl, lavinialavinia,
LeYLa_21, leyleer, marvaa, Masideaydn, mavera49, melek181, melidia, melikee, melike_ecesuu,
menac, merice35, merve02, meryem00006, Miamaya, millstone, minar, minecan77, mineuyan,
minikmelegim38, misalll, mmousee, moonsherose84, moreblue, mslgnc, muhat, muki, Narbins,
narsude, naz034, NAZIREGUNDAYAYGUN, nazka86, nekadarzor, nes17, Nesliis, nesmit,
nfy_9185, Noksan, nur.sen, nuraykeser1, nurbeb, odyometrist, ozim84, ozlemo248,
Ozlem_ahmet, pamukannesi, papatya1010, papatya50, Periipella, picassoo, PIEDRA3321,
Piskolata, PuCCaaa, Puffy68, rana_82, Rline, RUYASU, saftunc, sara_28, sarliva, sdtive,
sedack, sedamu, SEHAK, selinselinn, selo26, SEN_KOLIK, sevimlikedim71, seyyan, shaninglife,
shanks, simalruzgar, siyahkugu, SKGK, skyline, soulmate84, srln, ssonmez, SUDENAZ222,
SueSue, sumeyye_1983, superisiarzu, supriz06, swetlana, sye, tatlmmm, tekgercegim, TinyLove,
tolga_dyg, toobe, Tripbel, tuha2014, tulin26, turginur, turquoisse, turtimm, tusemim,
UcanFasulye, umay0110, umutege16, Vaw, Wannabemummy, wish_, xNeharx, YARENn,
Yazgim83, Yeliziz2, yeteeeeer, yokhe, zubeyde24, zuhal32, zühal, _alya

Eki Görüntüle 692108 Eki Görüntüle 692109 Eki Görüntüle 692108 Eki Görüntüle 692109 Eki Görüntüle 692108 Eki Görüntüle 692109

Ayrıca Bütün tarifler ayrı ayrı çok güzeldi hepimizn ellerine emeğine sağlık...Beni onure ettiniz Çok mutlu oldumm

Son düzenleme:
Sayın ikramaya Hanım; Ellerinize ve emeğinize sağlık diyor, birinciliğiniz için de tebrik ediyorum. Bu kategoride; gerek oylama süreci gerekse yarışma sonucu netleştikten sonraki kutlamalar süreci, gerçekten müthiş ve oldukça coşkulu yaşanmış... Çok ama çok keyifli olmuş hakikaten... İnşallah, en kısa zamanda -gönlünüzden geçenler ve dilediğiniz konusunda- da çok daha büyük ve güzel kutlamalarınız da gelsin bir an evvel, devamında... Tekrar tebrik ediyor, birincilik ödülleriniz için, keyifli günlerde ve sağlıcakla, mutlulukla, ağız tadıyla en güzel günlerde kullanılsın inşallah diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…