Merhaba
Hediyeler ve kart bu hafta içi yola çıkar. Şimdi yeni kategori ne olsun bunu öğrenebilir miyiz ?
benim şansım yarışmalardan ve çekilişlerden dolayı hep açıktır zaten..daha önce bir radyo programında yarışmadan son model akıllı bir telefon..yılbaşı çekilişinden bir mp 4 ve birçok ufak tefek hediyeler kazanmışlığım çok..ama inşallah bir dönüm noktası olur ve meleğim de artık geldim anne der inşaallah
Merhaba
Hediyeler ve kart bu hafta içi yola çıkar. Şimdi yeni kategori ne olsun bunu öğrenebilir miyiz ?
Merhaba Kazen Bey
Teşekkür ederim..Heyecanla resimlerini bekliyorumm ben de hediyelerin... Bu güne kadar birçok kategori de yarışma sonuçlandığına göre elimizde kalan seçeneklerden MAKARNALAR ve SOSLAR kategorisini düşündümm siz ne dersiniz Bu konuda
Teşekkür ederim canımmIkramaya
Tebrik ederim... :)
Sunumun çok guzeldi.. Hediyelerini güle güle kullan arkadasim..
:13::13::13::13::13:Maşallah
Hep böyle devam eder inşallah.
şöyle gözlerini kapatıp , benim başıma dokunduğunu hayal etsen olmaz mı?Belki kısmetlenirim bende bu anlamda.
Bende şans olayı sıfır.
Pro üyeliğin hayırlı olsun, kardeşinin de evliliği hayırlı olsun,hediyeleri güzel günlerde ,sağlıkla kullansın.
Kazen e sormuşsun ama olsun bende fikrimi dicem
Süper olmuş kesin birinciyim
Böyle iddialı olmak güzel valla katılma konusunda henüz karar vermesem bile birinciliğe oynuyorum
Sen girdiğin her işte en iyisini en güzelini yaparsın hayatım hiç kuşkum yok ondan...ve katılırsan da kesin birinci olursunn:81::81::81::81:
bize kutlama olsun da ne olursa olsun değil miiiSağol güzel kalpli arkadaşımm...
[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]ikramaya tebrik ederim[/FONT]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?