Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar ve Salatalar

En başarılı bulduğunuz Zeytinyağlı / Salata tarifi ;

• Ankete Katılan
    484
ikramayam canım arkadaşımm çook tebrik ederim hakettiğin şampiyonluğu kazandın ve sana çok yakıştı oğlumla ben öpüyoru z seni bitanem . perşembe günüm var tariflerini yapicim efenim:):)

Teşekkürler Maside Sultanımm senin o paşanın tavşan dişlerinii ısırım ben yemek yerineee...fotoğraflarını yemekle ilgili yorumlarını bekliyorum yazmayı unutma tamam mı birtanemm

Teşekkür ederimm tatlım ben de aldığım hediyeyi haziranda evlenecek olan kızkardeşime hediye edeceğim zaten ...çeyiz hediyesi olacak sonuçtaa sağolsun kızkardeşim de kendisi için aldığı yemek takımlarını bana hediye etmişti ...inşaallah bir sonraki yarışmada birnci olmak nasip olur sana ve arkadaşına da güzel bir çeyiz hediyesi kazandırmış olursun ..güzel kalbinle kazanacağına inanıyorumm
Sevgili ikramaya,
Tebrikler canım :) armağanları güzel günlerde ve huzur içinde kullanmanı diler pro üyeliğininde sana şans getirmesini temenni ederim tatlım
teşekkür ederimm Amy ciim..inşaallah pro üyeliğim en güzel yanı oldu bu yarışmanın... hediyeleri de kardeşim en mutlu günlerinde kullanır inşaallah..

Son düzenleme:

Sende kız kardeşin için çok güzel düşünmüşsun!
Çok özel bir hediye olacak onun icin, ne güzel böyle verici olmanız
Benim o arkadaş 2 ay kadar evleniyor bu yüzden şansina kussun hahahartık gönlümden gelirse, artık başka bir arkadaş için belki yapa bilirim ama gönlümden gelirse oda

Kardeşin iyi günlerde kullanmasını dilerim:119:

Bir dahaki yarışmada görüşmek dileğiyle

Bencede :) belkide şans adına kırılma noktası bu olaydır ne dersin tatlım

benim şansım yarışmalardan ve çekilişlerden dolayı hep açıktır zaten..daha önce bir radyo programında yarışmadan son model akıllı bir telefon..yılbaşı çekilişinden bir mp 4 ve birçok ufak tefek hediyeler kazanmışlığım çok..ama inşallah bir dönüm noktası olur ve meleğim de artık geldim anne der inşaallah

O zaman sana şansının devamını diler ve gönlündeki dileğinin gerçekleşmesini nasip etsin Rabbim sevgili ikramaya :)

hayat öyle kısa ve güzel kii bu zamanı güzel duygularla ve güzel arkadaşlıklarla dolu dolu geçirmek lazım..3 günlük dünyaa sonuçta insan paylaştıkça çoğalır dostluklar...hediye almaktan çok vermeyi seven biri olarak..imkanım olsa herkese yardımcı olabilsem ihtiyacı olduğunda keşke..ama gücümüz kuvvetimiz yettiğince olabiliyoruz....bir daha ki yarışmaya katılır mıyım bilmiyorum ama sana ve diğer arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorumm...

bu arada pro üyeliğin hayırlı olsun canım yakışmış doğrusu

tekrra teşekkür ederim Saracımmbence de yakıştı kürk mantomm..şimdi bu canım mantoyla kalk evde temizlik yap yemek yap olacak iş miii ayooll..kocama söylüyorum hemen bir yardımcı tutsun banaaa yapmayacam temzilzik falan iştee hıhh:84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…