- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Merhaba
ikramaya çok tebrik ederim. Yoğun olduğum için ancak yazabiliyorum oy kullanmayı da unuttum lütfen kusura bakmayın : )
Tatlılar kategorisindede oy kullanmamıştın,tebrik bilem etmemiştin Hiç unutmam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba
ikramaya çok tebrik ederim. Yoğun olduğum için ancak yazabiliyorum oy kullanmayı da unuttum lütfen kusura bakmayın : )
Teşekkür ederimm sayın onur üyesi arkadaşımm
ikramayam canım arkadaşımm çook tebrik ederim hakettiğin şampiyonluğu kazandın ve sana çok yakıştı oğlumla ben öpüyoru z seni bitanem . perşembe günüm var tariflerini yapicim efenim:):)
Teşekkürler Maside Sultanımm senin o paşanın tavşan dişlerinii ısırım ben yemek yerineee...fotoğraflarını yemekle ilgili yorumlarını bekliyorum yazmayı unutma tamam mı birtanemm
Tatlılar kategorisindede oy kullanmamıştın,tebrik bilem etmemiştin Hiç unutmam
Ay kıyamam canım yaa:)pek bi içerlemişsin tatlım benim
Teşekkür ederimm tatlım ben de aldığım hediyeyi haziranda evlenecek olan kızkardeşime hediye edeceğim zaten ...çeyiz hediyesi olacak sonuçtaa sağolsun kızkardeşim de kendisi için aldığı yemek takımlarını bana hediye etmişti ...inşaallah bir sonraki yarışmada birnci olmak nasip olur sana ve arkadaşına da güzel bir çeyiz hediyesi kazandırmış olursun ..güzel kalbinle kazanacağına inanıyorummCanim tekrar tebrik ediyorum! !
Oylama bittiğine göre bende açıklayayım, ben pamukmelek için yakışmıştim kuya hediyeyi ceyiz hediyesi diye verecekdik dogunal ve gulshenimle
Senin kismetinmiş!!! hediyeni iyi günlerde kulan! Mutlaka bir resmini bekleriz
Diyer severede kendim için yarışacagım, ozaman en azından bu kafar sitres değilde, eglenceli olur!:116:
Diyer severe size loempia yapayayimmı:118:?
teşekkür ederimm Amy ciim..inşaallah pro üyeliğim en güzel yanı oldu bu yarışmanın... hediyeleri de kardeşim en mutlu günlerinde kullanır inşaallah..Sevgili ikramaya,
Tebrikler canım :) armağanları güzel günlerde ve huzur içinde kullanmanı diler pro üyeliğininde sana şans getirmesini temenni ederim tatlım
Ben de seni seviyorumm Gamzeli güzelim teşekkür ederimmTebrikler kuzummmmmm seviyorum seniii 16::
Tabiki,aynen öyle..Hadi oy kullanma zorunlulugu yoktur hiçkimsenin ama bak bizler burada yarışmaya katılsakta katılmasakta birinciyi canı gönülden tebrik ediyoruz..
teşekkür ederimm Amy ciim..inşaallah pro üyeliğim en güzel yanı oldu bu yarışmanın... hediyeleri de kardeşim en mutlu günlerinde kullanır inşaallah..
Teşekkür ederimm:44::44:tebrikler..... :2:
Tekrar tebrik ederim İkramaya ...Pembe kürk mantoda yakışmış hani :13:
Teşekkür ederimm tatlım ben de aldığım hediyeyi haziranda evlenecek olan kızkardeşime hediye edeceğim zaten ...çeyiz hediyesi olacak sonuçtaa sağolsun kızkardeşim de kendisi için aldığı yemek takımlarını bana hediye etmişti ...inşaallah bir sonraki yarışmada birnci olmak nasip olur sana ve arkadaşına da güzel bir çeyiz hediyesi kazandırmış olursun ..güzel kalbinle kazanacağına inanıyorumm
teşekkür ederimm Amy ciim..inşaallah pro üyeliğim en güzel yanı oldu bu yarışmanın... hediyeleri de kardeşim en mutlu günlerinde kullanır inşaallah..
Bencede :) belkide şans adına kırılma noktası bu olaydır ne dersin tatlım
benim şansım yarışmalardan ve çekilişlerden dolayı hep açıktır zaten..daha önce bir radyo programında yarışmadan son model akıllı bir telefon..yılbaşı çekilişinden bir mp 4 ve birçok ufak tefek hediyeler kazanmışlığım çok..ama inşallah bir dönüm noktası olur ve meleğim de artık geldim anne der inşaallah
Sende kız kardeşin için çok güzel düşünmüşsun!
Çok özel bir hediye olacak onun icin, ne güzel böyle verici olmanız
Benim o arkadaş 2 ay kadar evleniyor bu yüzden şansina kussun hahahartık gönlümden gelirse, artık başka bir arkadaş için belki yapa bilirim ama gönlümden gelirse oda
Kardeşin iyi günlerde kullanmasını dilerim:119:
Bir dahaki yarışmada görüşmek dileğiyle
Sara Sultanımm teşekkür ederimm tekrardan :13::13::13::13:..senin yanında hamaratlığın lafı edilmez ama senn tarafaından kutlanmak ve takdir edilmek benim için bir onurdurr
bu arada pro üyeliğin hayırlı olsun canım yakışmış doğrusu