Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen de benim canımsınTeşekkür ederim canımsın
herkes dişli abla dişsiz kimse yokŞans sana gülmüyor canım yoksa tariflerinde sunumlarında hiç sorun yok:)
Ben seni cidden çok dişli bir rakip olarak görüyorum
Ben senin tarifi merak ediyorumherkes dişli abla dişsiz kimse yok
neden neden neden nedenBen senin tarifi merak ediyorum
Tarifin iddialıymış sunumların da güzelneden neden neden neden
size bi kazan yaprak sardım en kral tarifTarifin iddialıymış sunumların da güzel
Bekliyorum canım yaprak sarma da çok makbule geçerdisize bi kazan yaprak sardım en kral tarif
dedim ki kırmızı pabuç arkadaşım hem emzikli hem gebe onu daha fazla meraklandırmayayım konumu açtım onay bekliyorum
Teşekkür ederim canımSen nerelerdesin hiç bölüme gelmiyorsunNevo komşum ol
Ellerine sağlık, yarışmada başarılar
Teşekkür ederimEllerinize sağlık başarılar şimdiden. Aklıma takılan şu ki zeytinyağı kızartılınca hiç olmuyor. Zeytinyağı kızarmaya uygun olmayan bir yağ olduğundan tadı nasıl oldu merak ettim :)
Ellerine sağlık canım afiyet bal şeker olsunitinayla bu akşama yapıldı
Orası öyle canım herkes iddialıherkes dişli abla dişsiz kimse yok
Sarmayı sana ayırdığımı neden söyledinsize bi kazan yaprak sardım en kral tarif
dedim ki kırmızı pabuç arkadaşım hem emzikli hem gebe onu daha fazla meraklandırmayayım konumu açtım onay bekliyorum
Teşekkür ederim canımNevoşum ellerine sağlık sen yaparsında harika olmazmı maşaAllah :)
Diyettetim. Bu bölüm bana yasakTeşekkür ederim canımSen nerelerdesin hiç bölüme gelmiyorsun
Haklısın buralar diyette olunca çok fenaArada muhabbete gel merak etme yemek vermeyizDiyettetim. Bu bölüm bana yasak
burada karışıklık çıksın herkes yarışmadan çekilsin madalya benim olsun diye söyledimSarmayı sana ayırdığımı neden söyledin
Bence tarifi görünce korkup kaçabilirlerburada karışıklık çıksın herkes yarışmadan çekilsin madalya benim olsun diye söyledim