Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gel canım benimgelirim valla![]()
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık nevoş tabiki bende severimyaparken bol yapıp konserve gibi kavonoza kapatıyorum aç aç ye miss ☺
Çok teşekkür ederim:)En bi sevdiğimellerine sağlık.canım çekti
ağlamak istiyorum sayın seyirciler
Teşekkür ederim canımellerine saglik nevosum cok guzel gorunuyor ama 1.olursan bilmem nolur anladin sen onu![]()
okdar tarif aradimki kafa kalmadiTeşekkür ederim canımBen sana tarifi verdim almadın
![]()
Hayırlısı olsun canımokdar tarif aradimki kafa kalmadi
halada emin degilim baska bulursam onu yaparim bulamasam son ihtimal aldigimi yaparim![]()
Aynen canım hepimizin bildiği bir yemek sadece adı farklıEllerine sağlık nevroş ben bu yemeği sık yapardım şakşuka bu muymuşşarkısı falan var şimdi bütün parçalar yerine oturdu
![]()
Teşekkür ederim canımsınEllerine sağlık guzellikharika olmuş,bol şanslar
![]()
Teşekkür ederim canımçok güzel görünüyor sabah sabh olsada ekmeğe bana bana yesek çayla :)
Benim madalyam yok ki 4. olsundördüncü madalyaya göz diktim diyorsun yani![]()
hep öyle diyorsun benim tarifimin esamesi bile okunmuyorBenim madalyam yok ki 4. olsun
Yok canım ya oylama başlayınca görürsün .Senin tarifin yanında lafı bile olmaz![]()
Şans sana gülmüyor canım yoksa tariflerinde sunumlarında hiç sorun yok:)hep öyle diyorsun benim tarifimin esamesi bile okunmuyor![]()