Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gel canım benimgelirim valla
Teşekkür ederim canım Ohhh ne güzelEllerine sağlık nevoş tabiki bende severim yaparken bol yapıp konserve gibi kavonoza kapatıyorum aç aç ye miss ☺
Çok teşekkür ederim:)En bi sevdiğimellerine sağlık.canım çektiağlamak istiyorum sayın seyirciler
Teşekkür ederim canımBen sana tarifi verdim almadınellerine saglik nevosum cok guzel gorunuyor ama 1.olursan bilmem nolur anladin sen onu
okdar tarif aradimki kafa kalmadiTeşekkür ederim canımBen sana tarifi verdim almadın
Hayırlısı olsun canımokdar tarif aradimki kafa kalmadi
halada emin degilim baska bulursam onu yaparim bulamasam son ihtimal aldigimi yaparim
Aynen canım hepimizin bildiği bir yemek sadece adı farklıEllerine sağlık nevroş ben bu yemeği sık yapardım şakşuka bu muymuş şarkısı falan var şimdi bütün parçalar yerine oturdu
Teşekkür ederim canımsınEllerine sağlık guzellik harika olmuş,bol şanslar
Teşekkür ederim canımçok güzel görünüyor sabah sabh olsada ekmeğe bana bana yesek çayla :)
Benim madalyam yok ki 4. olsundördüncü madalyaya göz diktim diyorsun yani
hep öyle diyorsun benim tarifimin esamesi bile okunmuyorBenim madalyam yok ki 4. olsun
Yok canım ya oylama başlayınca görürsün .Senin tarifin yanında lafı bile olmaz
Şans sana gülmüyor canım yoksa tariflerinde sunumlarında hiç sorun yok:)hep öyle diyorsun benim tarifimin esamesi bile okunmuyor