• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeytinburnunda Oturan Arkadaşlar Gelin Tanışalım

bayramdan sonra c.tesi günü bende gelirim olivyuma benide katın kızlarrr... hem doğum günümede denk gelmiş oluyoo :)

BENDE VARIMMMMMM bende bozkurt perdeciler çarşısında otruyorumm..

slm kızlar nezamandır giremiyodumm :( nasılsınız bakalım ya bi gün ayarlıyalım su bulusma işini sölüyoruz sölüyoruz lafta kalıyo sanki calısısanlar hafta içii gelemez :( calısmayanlar hafta sonu gelemez :( cumartesi fln yapalım olmazsa bayramdan sonra

Canım bayram öncesi toparlanamayız zaten bizde bayram sonrası diye düşündük haklısın cumartesi sanırım en uygun gün olur bayramdan sonraki pazartesiye kadar bildirimlerimizi yapalım ilk cumartesi inş. buluşucaz..:nazar:

Merkez efendi de neredesin? ben Cumartesi pazarını orada oturuyorum.

Merhaba arkadaşlar bende Merkezefendi de oturuyorum evliyim 1 ay sonra 5. yıla gireceğiz Allahın izniyle. 27 yaşındayım Bİr dış ticaret firmasında muhasebe ve ihracat sorumlusu olarak çalışıyorum. Henüz anne olamadım geçen ay bebeğimi kaybettim malesef. En kısa zamanda bende bir çocuk annnesiyim yazmak istiyorum inşallah. Buluşmaya katılmak isterim ama bence bayram sonrası olursa daha iyi olur. Şimdi koşturmaca tatil falan bir çoğumuzun yoğun geçer bayram sonrası bir Cumartesi günü buluşabiliriz. Tabii eşiminde fikrini almam lazım, o böyle buluşmalardan pek haz etmiyorda.

Bitanem bebeqin için çok üzüldüm Rabbim hayırlısıyla bebek sahibi olmanı nasip etsin eşininde gönlünü al inş. görüşücez canım..:68:

aşkolsun canım tabi ki sen olabilirsin ben gelişigüzel yazmıştım olur mu hiç öle şey:70:
bak değiştirdim bile

1- Erginsena:10:
2- Sevdalinka79[/QUOTE]

Sevdacım ne farkeder ben espri yaptım arada tatlı çekişmeler lezzet katar sohbetimize arkadaşlar bişey sorucam yarın iş görüşmesine gidicem yenibosna nisa hastanesine tramway+metro aktarma şeklinde gidip gelmem gerekecek 130 lira yol param tutuyor 600lira verirlerse aylık bana çok az kalıcak ailemde hastane her zaman avantajdır bunları düşünme diyolar ama sonuçta hepimiz para kazanmak için çalışıyoruz kafam karışık sizin fikrinizi alabilirmiyim ne dersiniz hatta başka bir iş görüşmesi yaptım burda zeytinburnunda tren istasyonunun ordaki meydana her tarafı cam olan bir stand koymuşlar çiçek duraqı yazıyor üzerinde çiçek satışı yapılacak yani 750lira aylık ssk ve yemek var beni işe kabul ettiler çokta sevinmiştim ama gidip standı görünce çok üzüldüm küçücük bir yer bize 10 metrekare denilmişti en fazla 5tir çok dar ve daha içinde çiçekler yok onlarda koyulunca oturmaya bile yer kalmıcak lavabo wc falan hiç yok ve çok ortada bir yer her tarafı cam olduqundan müşteriyle para alış verişi dışardan ayna gibi görünecek kapkaçcılara bayram yani hayellerim suya düştü ümidim yarınki görüşmeye kaldı dediqim gibi elime az para geçecek diye üzülüyorum aldıqım yol parasına gidecek:14:

Sevdacım ne farkeder ben espri yaptım arada tatlı çekişmeler lezzet katar sohbetimize arkadaşlar bişey sorucam yarın iş görüşmesine gidicem yenibosna nisa hastanesine tramway+metro aktarma şeklinde gidip gelmem gerekecek 130 lira yol param tutuyor 600lira verirlerse aylık bana çok az kalıcak ailemde hastane her zaman avantajdır bunları düşünme diyolar ama sonuçta hepimiz para kazanmak için çalışıyoruz kafam karışık sizin fikrinizi alabilirmiyim ne dersiniz hatta başka bir iş görüşmesi yaptım burda zeytinburnunda tren istasyonunun ordaki meydana her tarafı cam olan bir stand koymuşlar çiçek duraqı yazıyor üzerinde çiçek satışı yapılacak yani 750lira aylık ssk ve yemek var beni işe kabul ettiler çokta sevinmiştim ama gidip standı görünce çok üzüldüm küçücük bir yer bize 10 metrekare denilmişti en fazla 5tir çok dar ve daha içinde çiçekler yok onlarda koyulunca oturmaya bile yer kalmıcak lavabo wc falan hiç yok ve çok ortada bir yer her tarafı cam olduqundan müşteriyle para alış verişi dışardan ayna gibi görünecek kapkaçcılara bayram yani hayellerim suya düştü ümidim yarınki görüşmeye kaldı dediqim gibi elime az para geçecek diye üzülüyorum aldıqım yol parasına gidecek:14:

canım hayırlısı olur inş. hastanede calısmanın evet bircok artıları var ama ben gecen sene zeytinburnunda bi özel hastanede calıstım eşimin ve babasının ısrarları üzerine 20 gün zor dayandım allahım inş. seninde öle olmaz. hayırlısı olsun diyelimm..

buarada bulusmaya bende gelirim cumartesi :) beni de yazınn benidee :16:

Son düzenleme:
<¢itlémßik> canım bende cmartesi pazarının ordayım çok yakınız yani...

buluşma fikri süper..ben hafta içi gelebilirim cumartesi de bana uyar ama pazar eşim evde olduğu için olmazzz.:34: sanırım sizlere de uymaz...
Evet en uygunu cumartesi ama o gün çalışanalr olabilir mesela ben 2 ye kadar çalışıyorum.
Kaç sokaktasın merak ettim komuş çıkacağız herhalde, gerçi benim pek komşum yok bu eve daha yeni taşındım 6 ay oluyor ama 1996 dan beri merkezefendide oturuyorum.

Bitanem bebeqin için çok üzüldüm Rabbim hayırlısıyla bebek sahibi olmanı nasip etsin eşininde gönlünü al inş. görüşücez canım..:68:
Sağol arkadaşım amin, unuttum daha konuşmadım eşimle, unutmazsam akşam konuşurum.

Kaç sokaktasın merak ettim komuş çıkacağız herhalde, gerçi benim pek komşum yok bu eve daha yeni taşındım 6 ay oluyor ama 1996 dan beri merkezefendide oturuyorum.

ben 9 yıl oldu buraya evlendim canım...44 sokaktayım ben...sen kaç sokaktsın...

ßende varım KızLarrrrrr ...
ßende çarşamba pazarının içindeyim..

http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...bayramdan-sonra-bayramlasmaya-varmisiniz.html

Hadi kızlarr konuyu açtımmm ordan devam edelim isterseniz buluşma mevzusunu..

Gamzecim istersen ben burayı kilitliyim sen ordan devam edersin biz burada tanışmamızıda buluşmamızıda konuşabiliriz zaten konuşuyoruzda burada amacımız birbirimizi başka topiqlere çekmek deqil zeytinburnunda oturan bayanlar olarak tanışıp kaynaşmaktır buraya gelipte ben şurda konu açtım gelin ordan devam edelim demek topiq sahibine saygısızlıktır bizler burada bu başlıqın altında her türlü sorunlarımızı ve mutluluklarımızı inşallah paylaşıcaz buluşmak için başka topiqe yada başka bişey için aynı başlık altında açılan başka bir topiqe gitmicez lütfen bu niyette olan arkadaşlar topiqime birdaha gelmesinler..

Hadi kızlarr konuyu açtımmm ordan devam edelim isterseniz buluşma mevzusunu..[/COLOR][/B][/QUOTE]

canım iki farklı yerden olmasına gerek yok bence:40: burda açılmış bi başlık var ki zaten erginsena arkadaşımız açmış konuyu her iki yerden takip etmek zor oluyor...burdan devam edebilirsin bence...böylece hangisini takip edeceğimizi karıştırmayız...yine de sen bilirsin tabi ki...:42:

listene burdan devam edersen sevinirim....tabi bu benim nacizane fikrim...

canım hayırlısı olur inş. hastanede calısmanın evet bircok artıları var ama ben gecen sene zeytinburnunda bi özel hastanede calıstım eşimin ve babasının ısrarları üzerine 20 gün zor dayandım allahım inş. seninde öle olmaz. hayırlısı olsun diyelimm..

buarada bulusmaya bende gelirim cumartesi :) beni de yazınn benidee :16:

Canım ne iş yaptım sakıncası yoksa 20 gün zor dayandım demişsin aqır bir işmiydi :26:

bende aynı şeyi düşündüm erginsena iki farklı topiğe gerek yok zaten varolan bir topic var ordan devam edebiliriz... listeye devam etmek istiyorsan buradan devam edebilirsin..

Hadi kızlarr konuyu açtımmm ordan devam edelim isterseniz buluşma mevzusunu..[/COLOR][/B]

canım iki farklı yerden olmasına gerek yok bence:40: burda açılmış bi başlık var ki zaten erginsena arkadaşımız açmış konuyu her iki yerden takip etmek zor oluyor...burdan devam edebilirsin bence...böylece hangisini takip edeceğimizi karıştırmayız...yine de sen bilirsin tabi ki...:42:

listene burdan devam edersen sevinirim....tabi bu benim nacizane fikrim...[/QUOTE]

Sevdacım farklı bir konu açılmış olsaydı tepki vermezdim bu zaten bizim konumuz buluşmayı düzenleyende biziz bir başkasının gelip konumuzun içinde yer alan buluşma isteqimizi konumuzun içinden alıp başka bir topiqe taşıması çok açık söylüyorum son derece saygısızlıktır neyse daha fazla polemiqe girmek istemiyorum ama çok kırıldım..

Evet en uygunu cumartesi ama o gün çalışanalr olabilir mesela ben 2 ye kadar çalışıyorum.

Sağol arkadaşım amin, unuttum daha konuşmadım eşimle, unutmazsam akşam konuşurum.

Fıstık naptın bakalım enişte beyden izin çıktımı:27:

Back
X