Zeytinburnu, Bakırköy Buluşmaya Var Mısın?

BolSekerli

Nirvana
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.088
Puanlar
698
Yer
İstanbul

Selam Kızlar, uzun zamandır bu civarlarda buluşma yapmak istiyoruz. Eğer sizlerde hazırsanız 09 Nisan Cumartesi günü Marmara Forum'da buluşmaya var mısınız? Gamze_Belinay ve ben katılıyoruz. Haydi sizler de gelin, KK uzun zamandır büyük bir buluşma yapmamıştı, hasret giderelim artık. :)

Evet Evet Hadi Bakalım Zeytinburnu Bakırköy Hattı Toplaşalım Kaynaşalım :) sadece bu bölgelerle Sınırlı Değil Tabikide, Eğer Bende Gelirim Uzaklık Yakınlık Farketmez Diyenler Olursa Fevkaladenin Fevkinde Olur Ve Daha makbule Geçer Bizim İçin.. MARMARA FORM Hem yeni açıldı hemde çok büyük rahat geniş bir Alışveriş Merkezi Ve Emin Olun RAHAT EDİCEĞİMİZDEN şüphem yok.. Biz Burcuyla Oturduk Düşündük Taşındık Ve Konumuzu AÇtık.. Bizlere Eşlik Ederseniz Çok Mutlu Olucağımızdan Emin Olabilirsiniz..

Gamzecim davetim için teşekkürederim
neden olmasın gelmeyi isterim , ama yusuf paşayı anneme bırakamıyorum artık
paşamda sağolsun avmlerde hiç durmuyo
kesin birşey söylemiyim
imkanım olursa inşlh katılırım

Betüşüm Ben Paşayla İlgilenirim Merak Etme çocuklarla pek haşır neşirimdir Gelirsen çok çok mutlu olurum çünkü yakından çok tanımak istiyorum senii​

Betüşüm Ben Paşayla İlgilenirim Merak Etme çocuklarla pek haşır neşirimdir Gelirsen çok çok mutlu olurum çünkü yakından çok tanımak istiyorum senii​

oğlumun huyunu bildiğim için seni çağırır gezelim der tüm avmyi gezdirir yinede oturmaz
nasip diyeyim
inşlh

hem marmara forum nerede yaw :44:

Evet hadi kızlar, kimse gelmiyor mu yahu? Marmara Forum Bakırköy Adliye tarafında, Zeytinburnu Metro, Metrobüs istasyonuna çok yakın. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…