- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 34
Tamam bak sen onu yine tuzlu suya koy tamam mı bisey olmaz korkma biraz öyle beklet tekrar kontrol etDilme değil elde kırdım
Tamam yeniden deneyeyim o zaman.Kırma daha çabuk tatlanıyor çizmeye göre tekrar değiştir suyunu günde 2 kere sonra tuzlu ve limon tuzlu suya koy.
Tuzu az gelmiştir onun ondan erimiştir. Bi de musluk suyu da bozabiliyo.. seneye yaparsın bidaha :)Ama benim zeytinlerim eridi yaaaa,aynısını yaptım olmadı,bi zeytin yapmayı beceremedim,
4 defa yaptım ama hala acıTamam bak sen onu yine tuzlu suya koy tamam mı bisey olmaz korkma biraz öyle beklet tekrar kontrol et
Yap bisey olmaz bir kaç gün beklet ama öyle değiş baka baka4 defa yaptım ama hala acı
Biz hep musluk suyu kullanırız hiçbirşey olmuyor memleketimde ki herkes musluk suyu kullanır zeytin vs için.Tuzu az gelmiştir onun ondan erimiştir. Bi de musluk suyu da bozabiliyo.. seneye yaparsın bidaha :)
Sen nasıl yaptın ki sanırım günlük suyunu hiç değiştirmeden yaptın içine direkt tuzlu ve limonlu su kurarak eğer böyle yaptıysan acı olur.Günlük suyunu değiştir günde 2 defa çabuk tatlanır ondan sonra tuzlu suya katarsın.Anlamamki ben. Normal su damı beklemeli çünkü biraz yumusamis
Benim olduğum bölgede sular yoğun kireçli haliyle biz kullanmıyoruz. Sizin olduğunuz yerde bu derece yoğun olmayabilir.Biz hep musluk suyu kullanırız hiçbirşey olmuyor memleketimde ki herkes musluk suyu kullanır zeytin vs için.
Doğru kireç olayını unutmuşumBenim olduğum bölgede sular yoğun kireçli haliyle biz kullanmıyoruz. Sizin olduğunuz yerde bu derece yoğun olmayabilir.
Ama tuzladım acıymış . Tekrar suda kalırsa bozulur
Evet kırmaymış.Sanırım öyle yazmıştı ara sayfada.Çıtlatma mı ?
KirmaÇıtlatma mı ?
Yaptım canım 3 hafta boyunca hergun suyunu degistirdimSen nasıl yaptın ki sanırım günlük suyunu hiç değiştirmeden yaptın içine direkt tuzlu ve limonlu su kurarak eğer böyle yaptıysan acı olur.Günlük suyunu değiştir günde 2 defa çabuk tatlanır ondan sonra tuzlu suya katarsın.
Evet yapıyorum ama iki haftadır aynıYap bisey olmaz bir kaç gün beklet ama öyle değiş baka baka
Tuzunu ve limonu kaçıncı gününde ekledin.Yaptım canım 3 hafta boyunca hergun suyunu degistirdim
Kırmayı ben 7 gün sabah akşam suyunu değiştim
Sen nasıl yaptın ki sanırım günlük suyunu hiç değiştirmeden yaptın içine direkt tuzlu ve limonlu su kurarak eğer böyle yaptıysan acı olur.Günlük suyunu değiştir günde 2 defa çabuk tatlanır ondan sonra tuzlu suya katarsın.
Evet kırmaymış.Sanırım öyle yazmıştı ara sayfada.
Tuzunu ve limonu kaçıncı gününde ekledin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?