• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeytin yapımını bilenler lütfen yardım??

Ben en çok çıtlatma severim
Şuan yiyorum
2. Şişe 5 kg luk
:)
Çıtlatma kırma mı oluyor,biz marketten hiç zeytin almayız çok yaparız yeni sezona kadar yeriniz :) hem ucuz hem hesaplı hem temiz,50 kg yakın kurduk yeşil zeytini 40 kg kadar siyah zeytin,marketten alsak haftada 1 kg kadar zaten senede 48 kg yapar yeşil zeytin yapar zaten çok tüketiriz:) bizde 1 senelik evde yapıyoruz :KK48:

Son düzenleme:
Çıtlatma kırma mı oluyor,biz marketten hiç zeytin almayız çok yaparız yeni sezona kadar yeriniz :) hem ucuz hem hesaplı hem temiz,50 kg yakın kurduk yeşil zeytini 40 kg kadar siyah zeytin,marketten alsak haftada 1 kg kadar zaten senede 48 kg yapar bizde 1 senelik evde yapıyoruz :KK48:

Evet canım
Maşallah
Annemler le bizde yapardık
Ama 2 kişiyiz şuan
12 kg kadar yaptım bende
Lezzetli ve sağlıklı oluyor
Zeytin ve peynir önemli benim için kahvaltı
Canım benim seviliyorsun ☺

Çıtlatma kırma mı oluyor,biz marketten hiç zeytin almayız çok yaparız yeni sezona kadar yeriniz :) hem ucuz hem hesaplı hem temiz,50 kg yakın kurduk yeşil zeytini 40 kg kadar siyah zeytin,marketten alsak haftada 1 kg kadar zaten senede 48 kg yapar bizde 1 senelik evde yapıyoruz :KK48:

:KK50::KK19::KK5:

Back
X