• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
e
Kızlar lütfen yardımcı olun cok kafama taktım bugün saat 11.45 te aşılamam oldu ancak daha uzanırken bile sanki bir ıslaklık oldu altımda ama öyle cok değil. Sonra 10 dk sonra kalktım eve geldim yenidenuzandım ve smdi sanki ara ara yine akıntı gibi hafif geliyor. Spermler akıyor sanırım acaba bu kötü bi durum mu normal mi?
eylül var belirti bende hiç bişey yok :(

benim de göğüslerde hassasiyet var biraz dokunamıyorum bazen üzerine yatamıyorum bile o kadar onu da aldığım hormon ilaçlarına bağlıyorum. damarların belirginleşmesi belirti olabilir ama bi de göğüs ucu büyümesi diye biliyorum en erken belirti diye umutlandırmıyim ama .:)

benim de göğüslerde hassasiyet var biraz dokunamıyorum bazen üzerine yatamıyorum bile o kadar onu da aldığım hormon ilaçlarına bağlıyorum. damarların belirginleşmesi belirti olabilir ama bi de göğüs ucu büyümesi diye biliyorum en erken belirti diye umutlandırmıyim ama .:)
ha bi de iştah açılması galiba o da şımarıklık:)

Benim tutmadıı siz zeynepkamilde yıkama sonrası sperm değerinizi aldınız mı? Ben aldım ve eşimin önceki spermiyogramlarından cok farklı ve kötü sonuclar anlamadım
demekki hayirliai boyleymis canim.aynen benim dedikkatimi cekti ve 1.asilamayla 2.asilamadaki spermiogram degerleride cok farkli cok karisik

demekki hayirliai boyleymis canim.aynen benim dedikkatimi cekti ve 1.asilamayla 2.asilamadaki spermiogram degerleride cok farkli cok karisik
İleri hızlı sıfır cıktı yavas hızlı var ama daha önceki spermiyogramda böyle değildi acaba zeynepkamil mi hatalı

bizimde ayni ileri hizli yok.anlamadimki
Ben bugün düzen laboratuvarına gittim eşimle örnek verdik hem semen analizi hem morfoloji hem dna hasar testi 300 tl tuttu. Hepsini yaptırdık bugün sonucları beklycez smdi. Bakalım zeynepkamil mi hata yaptı yoksa bizim gercekten sıkıntımız mı var görmüs olucaz. Bosu bosuna asılama yapıldı belki... cünkü ileri hızlı sıfır iken aşılama anlamsız

smear kultur orda yapılması zorunlu dısardan kabul etmıyolar . 15 gune cıkıyor sanırım. hersey hazır olduktan sonra asımala raporunun cıkmasıda 7-10 gunu bulur
kizlar ben smear testi disarda yaptirdim kultur de ayrimi oluyo ordaki jinekologa randevu alcam smeari kabul ederlermi acaba

simdi kafama taktim smear ve kulturu kabul etmiyeceklermi yani.doktor niye oyle dediki.disarda smer ve kulur yaptiran var mi
kabul ettilermi ayni sekilde bende smeari baska biyerde yaptirdim kultur de varmis onu gormedim jinekolojiden randevu alcam onuda yaptircam

merhaba kizlar ben 8ay once kan ve ultrason vermistim.8ay gitmedim olur die olmayinca rahim filmi smear ve sperm testini yaptirdik disarda geriye ne kaldi acaba esim urplojiden randevu alcak spermi onaylatip rapor alcak .daha yapilcak bisey varmi acaba kultur testini sonradan gordum oda olmasi gerekiomu smear yeterlimi yada

kizlar ben smear testi disarda yaptirdim kultur de ayrimi oluyo ordaki jinekologa randevu alcam smeari kabul ederlermi acaba
canım ben yaptıralı 3 sene oldu ama smear ve kulturu orada yaptırmak gerekıyo dıye bılıyorum bı de kan tahlıllerı 6 ay gecerlı dıye bılıyorum. asılama sonrası zeynep kamılde 1. tüp bebek denememde hamıle kaldım kızım 2 bucuk yasında. allahım sızlerede nasıp etsın ınsallah

canım ben yaptıralı 3 sene oldu ama smear ve kulturu orada yaptırmak gerekıyo dıye bılıyorum bı de kan tahlıllerı 6 ay gecerlı dıye bılıyorum. asılama sonrası zeynep kamılde 1. tüp bebek denememde hamıle kaldım kızım 2 bucuk yasında. allahım sızlerede nasıp etsın ınsallah
tesekkur ederim yeniden yapariz artik

Merhaba arkadasim bende zeynep kamilde asilamaya basliyorum hayirlisiyla smear ve kultur testini baska bir hastanede yaptirdim kabul ediyorlar yani sorun olmaz dediler bana

Back
X