günaydın kızlar duygu nun 11 de transferi vardı şuan yapılıyor olabilir rabbim yardımcısı olsun bu defa yüzünü güldürsün.
sonaycım iyi dileklerin için sağol kesinlikle üzülmüyorum aksine bunda da bir hayırın olduğunu düşünüyorum bu kadar bekledik 1-2 ay daha beklerim doktor 2 adet dönemi sonra yapacağını söyledi transferi 20 aralık gibi sanırım hem dinlenmiş olurum çok yorucu bu süreçler..
bahar cım senin adına da çok endişeleniyorum ilk kontrolünde herşeyi hatırlat e2 sonucunu sen de takip et. hafifi buysa şiddetlisini tahmin edemiyorum. Allah yardımcın olsun.
kızlar ben de kontrole gittim bir ilerleme yok yani en azından bir artış yok aynen duruyor hipersitülüme olmuş kesecikler. zaten hemen geçmesi beklenemez ama bir büyüme yada ilerleme yok şimdilik. hemogram alındı kan değerlerime bakılacakmış gerekirse serum desteği verebiliriz dedi. çarşamba yine kontrole çağırdı sanırım ciddi olmasından korkulan bir durum.ishal karın ağrısı miğde bulantısı ve nefes darlığı var mı dedi yok dedim. bu bulgular halinde hemen beni ara dedi. bol su tüketmeye protein ağırlıklı beslenmeye devam.şimdilik bir sıkıntı yok bende çok bir rahatsızlık da yok ama sıvı nın damar yolu ile yukarılara karın içine kaçmaması için sürekli takip edilmesi gerekiyor sanırım. çok şiddetli değil 1 ayı bulmaz geçer dedi. ben de başlangıç aşamasında deyince ilk farkedildiğinde daha ilerler diye korktum dedim. uyarılmanın ne kadar süreceğine bağlı dedi. benim ilk rahim duvarı kontrolüne gittiğimde yeni başlıyordu ama şiddetlenmemişti. ilaca devam ediyorum inşallah da artmaz. sanırım 8-10 güne düzelirim. ama o büyüyen içi sı dolu foliküllerin küçülmesi ve tamamen gitmesi zaman alacağı için transferimi bir sonraki adetten sonra yapmicak. 1 adet dönemi daha beklicez. aralık adetimde yapılacak. gerekirse 3 ay. ben istemiyorum tabi 3 ayı bulmasını ama eğer riskli bir durum var sa zaten dondurduk embriyoları risk geçene kadar gerekirse 6 ay bekleriz napalım. çarşamba yine kontrol. umarım şiddetlenmez. benden haberler böyle. en son benim transferim yapılacak bu durumda. bekleyeceğim hepinizi :) bahar ı duygu kesin 3 aylık hamile olur benim transferim yapılacağı zaman :) ben de rahim içi nin temizlenmesini beklicem. geç olsun da güç olmasın sonu güzel olsun inşallah.
eşimin spermiyogramını ve embriyoskop cd mizi aldık geldik. kan sonucuna göre riskli bir durum varsa da arayacaklar. 2 embriyom var izledim 50 sn lik hızlandırılmı görüntü. bölünüp duruyolar

hangisinin kaça bölündüğünü anlamak mümkün değil hangisi 8 hangisi 6 anlamak mümkün değil. ama olsun onlar yine de benim çocuklarım.
çok yoruldum ilaçlardan kontrollerden fırsat bulsam anneme gidicem biraz kalmaya ama çarşamba yine çağırdı dinlenmek iyi gelecek sonrasında 2 ay umarım benim için su gibi akıp geçer.....