selam kızlar şuan için sizlere iyi haberlerim var ama yarın ne olur bilemiyorum. saat bu sabah saat 10 a doğru eurofertilden aradılar. 8 yumurtanız toplanmıştı bunların 6 sı döllendi dedilerçok sevindim tabi. neyse yarında bölünecekler bölünme durumlarına göre yarın sizi arayıp transfer günü ile ilgili bilgi vereceğiz dedi. bende dr. um pazartesi transfer olur dedi. deim. kızda 5.güne gitmeyi istiyoruz yarınki gelişmelere göre karar vereceğiz dedim. bende 5.gün transfweri olunca şansızmız daha da artıyor ama dondurulacak embriyo kalmayabiliyor dedim (dr.un lafını ona sattım:)) rezerv sorunu olan bir hastyaım olaki tutmazsa elimde dondurulmuş kalsın istiyroum dedim. şuan emriyolar embriyoskopta geince durumlarına sizde bakarsınız dedi. tamam inş. yarında iyi haberler verirsiniz deyip kapttım. eşimi aradım çok sevindi benimkiler çalışmış akşam diyor:)) ama inş bu sevincimiz yarıda kalmaz ve 6 sınınhepsi çok güzel bölünür 5.gün transferi olur ve dondurulacak embriyomuzda kalır inşallah. :26: ne çok şey istedim tanrıdan değilmi ama napim çok ilaç kullandım bıktım artık psikolojimde etkilendi ilaçlardan. allah bu defa yüzümüze bakar inşallah. dualarınız eksik etmeyin.
senin adına ben de çok sevindim canım inşallah en az 5 tanesi 1. sınıf embriyo olur ve bir kısmı da 5. güne gider. emin ol transfer için de dondurmak için de embriyon kalacak. ama embriyolara birdaha hiç ihtiyacın kalmayacak çünkü sen hamile kalacaksın bu ay benim içime öyle doğuyor. sonra belki kardeş yapmak için kullanabilirsin embriyolarını. bana da doktor 11 tane toplanınca 5. güne gitmek istiyoruz demişti ama 3 üne işlem yapılabilince ancak, bu ihtimal ortadan kalkmış oluyor. inşallah bölünmeleri de sağlıklı olur 8 hücreyi gördükten sonra tamam zaten daha da sırtın yere gelmez senin :) hakkında hayırlısı olsun. ben seni 1 yada 2 ay geriden takip edeceğim hatta bahardan sonra bile olabilir transferim geç olsun da güç olmasın önemli olan bu. şuan gebe kalsam bile vücudum bu durumda gebeliği devam ettirebilir mi şüpheli. zaten tutması da düşük ihtimal. en iyisi biraz dinlenmek şu OHHS denen durumu hafif şiddetle atlatmak. sonrasında da duam tabiki 1 ayda temizlenmesi rahimin. herşey olacağına varıyor işte.