duygucum, elifcim ikinizi de gün gün okuyorum. bence ikinizin de yumurtaları iyi durumda. inşallah benimkiler de böyle güzel güzel gelişir diye dua ediyorum inanın.
dün gece embriyolog olan arkadaşta yemekteydik. fakat 4 aile olduğumuzdan, milletin yanında pek bir şey soramadım. emre karatekelioğluyla görüştüğümü anlattım. "aaa ben onunla çalıştım, dört dörtlük bir doktordur, çok doğru bir seçim" dedi. ama tabi istanbul tüpün laboratuarı nasıldır sence diye soramadım. yani şimdilik karar vermemi çabuklaştıracak bir fikir edinemedim
(( hani deseydi ki, emre bey iyidir hoştur ama geç onu, iyi bir doktor değildir falan işim kolaylaşacaktı. ama herkes gibi o da sadece övgüyle bahsetti. şimdi çarşamba umuttaki randevumu bekliyorum. tabi bir de genetik test sonuçlarını. malum bir araz çıkarsa işin içine bir de pgt girecek tabi.
dün gece embriyolog olan arkadaşta yemekteydik. fakat 4 aile olduğumuzdan, milletin yanında pek bir şey soramadım. emre karatekelioğluyla görüştüğümü anlattım. "aaa ben onunla çalıştım, dört dörtlük bir doktordur, çok doğru bir seçim" dedi. ama tabi istanbul tüpün laboratuarı nasıldır sence diye soramadım. yani şimdilik karar vermemi çabuklaştıracak bir fikir edinemedim