öncelikle burini lab. çüş diyerek başlamak istiyorum

bırak kazıkçılığı bunun adı başka birşey olmalı ama ne bilemedim??? sonry 30 ekime kadar yokum dedi taile çıktı sandım. bence dr. izinde olduğu için onun tüm sistemini kapatıyorlar diye geldi aklıma yani dr. yoksa ne protk. no ne başka hiçbir işler yapılamıyor . yani dr yoksa prot.no falanda yok. ataşehirde gideceğin yer nerde ne lab. gideceksin. demek pıhtılaşma ve kromozom o kadar palaıymış hee. benimde acil bir durumum olsa bende vermek zorundaydım. kızlar yaptırmak isteyen varsa zk. yaptırsın baksanıza sonuç 1 ayda çıkıyor. orasınında ist. en hzılı biziz demesi komik olmuş ne öyle pizzacı gibi:))
sonayla tanışmana sevindim. bizde cmtesi elifle tanıştık ama kocalar işe gideceğinden çokk konuşamadık kısmet olursa çarş. arefe günü iş olamyacağından ailecek oturma imkanımız olur umarım. malum konuşacak ortak çoook şey var.
bakalım inş. en genişinden olurum bu ara. ben öyle ayy yumoş olsun su olsun çok olsun derdinde değilim. sadece tedavi yarıda kalmasın istiyorum çok evham yapmıyorum tek korkum ilaçlar ilerde ne gibi hast. çıkarır bende

( gerisini allaha bıraktım yazılmış olan kaderimin önüme neler getireceğini seyrediyorum günbegün.
atigen içerenköy carrefourun orada canım. ataşehir demişler ama daha çok içerenköy sayılır. carrefourun yanında içerenköye dönen bir yol var ya,hemen o yola girer girmez 4. sokak falan. yani yeri de düz ayak. evet pıhtılaşma (trombofili paneli) ve kromozom (karyotip analizi) epey pahalıymış. üstelik aslında sırf bu kadar da değilmiş. yani bunlar başlangıçmış. hani daha kesin bir şeyler istiyorsan sperm dna hasar testiyle, pıhtılaşma testinin tamamlayıcı testlerini de yaptırmak lazımmış ama ben tabi baktım fatura büyüyecek, onlar kalsın. doktor sadece bunları dedi, bunlar yapılsın sırf dedim. atigen, istanbul genetik, istanbul lab, genetiks, düzen lab, biruni, şifa ve bahçeci umut ve şimdi ismini unuttuğum bir kaç yerde daha tek tek fiyat araştırdım. şunu anladım herkes bir fiyat sallıyor. mesela umut sırf pıhtılaşma testine 500 lira dedi. şifa 1000 küsur dedi(not almaya bile gerek duymadım o yüzden tam rakam neydi hatırlamıyorum) ama biruni rekor kırdı resmen:))) çüş ki ne çüş hem!!! o paraya özelde raporsuz tüp yapan yerler var. alt tarafı bir test sonuçta, 3080 lira ne demek yahu??? neyse aralarında en uygun fiyatı atigen ve karşıda istanbul genetik verdi. biz bu testleri kendimiz yapıyoruz, o yüzden hem daha hızlı hem de daha ucuz, ama bir çok hastane ve
tüp bebek merkezi kendi bünyelerinde yaptığını söylese de dışarı bizim gibi merkezlere yolluyor, o yüzden hem gelmesi gitmesi daha uzun sürede çıkar hem de kendileri de kar koyduklarında daha pahalı olur dediler. hakikaten biz merkezden çıkarken özel çağıner hastanesine gidiyorlardı. oranın testlerini bunlar yapıyorlarmış. kadıköy şifa da mesela genetiks'de yaptırıyormuş testleri. en hızlı bizi demelerine ben de güldüm ama mesela bayramda da nöbet usulü çalışacaklarmış. sizin testlerin sonucu bayram sonrası çıkmış olur dediklerinde hani çalışanlar için üzüldüm ama ne yalan söyleyeyim kendimiz için sevindim. umutta şu 3 gün içinde randevu bulamadım yani bayram sonrası gideceğim kesinleşti. en azından test sonuçlarımla giderim dedim içimden.
ha bu arada zk sonuçları 1 ayda veriyor ya, cerrahpaşa ve çapada 3 ayda alanlar varmış.... özelde de genelde 3 hafta gibi sürelerden bahsedilince zk yine iyiymiş yani. zaten daha erken zamanlara randevu bulabileydim hayatta dışarıda yaptırmazdım ama kısmet işte. bugün sonayın genel cerrahi imzası olmadı. doktor raporluymuş gelmemiş bayramdan sonraya kaldı. işten izin alıp geldiği için ve bayramdan sonra bir daha izin almak zorunda kalacağı için pek üzüldü. yarın da hsg'si varmış. evde interneti olmayıp işyerinden girdiği için de bu süre zarfında yokmuş. şu durumda raporunun çıkışı sarktığından en erken aralıkda deneyebilecek. ona da hazır vakti varken zk'de genetik testlerini yaptırmasını söyledim. (malum bizim yaşlar da 35in üstü olduğundan önceden düşük falan olmasa da tüp merkezleri istiyorlar) en azından benim gibi son dakikada yandım allah olup dünya kadar para bayılmaz.
off kızlar ya gerildim he bugün işyerinde sözde bu haftayı kapatacaktım ama eşim izin alamadı diye bende iptal ettim. iyikide iptal etmişim diycem ne sorunlu işler çıktı bugün anlatamam birde patron iyikide gitmedin dedikçe cinlerim tepeme çıkıyor ya ne kadar benciller hep kendi işleri aksamasın istiyorlar ya insanız hiç düşünmüyolar bununda dinlenmeye ihtiyacı var diye diyen yok

iyikide gitmemişsin bak görüyonmu bunca iş nolucaktı ben bu yüzden senin burdan bir yere ayrılmanı istemiyordum. yeminle wc bile gidemedim saatlerce tuttum

(( ne sinirler yaa. birde eşime sinir oldum sümüklü böcek. ya adam gene hasta oluyor boğazım ağrıyor ateş basıyor diyor. sabah evden çıkarken öyleydi aman arabayı sen al birde yollarda terleme diye ona verdim. başımın belası yaa ben hasta olmamak için çırpınıyorum adam evde atletle geziyor bu havada gece yatarken üstü açık sonra hasta oluyor bıktım valla kıçını başını toplamaktan

off hasta olurda antibiyotik alırsa ne yaparım ben onca ilaç iğpne alıcam onun spermler çıkmazsa yada ilaçlı çıkarsa her şey boşa gidecek. ama valla gebertirim hasta olduğuna pişman ederim.
canım bütün kocalar aynı. benim huyumdur kendimi çok korurum. ayağıma çorabımı giyerim, cereyanda kalmam, hasta insanlarla pek haşır neşir olmamaya çalışırım, dokunacak şeyler yemem, o yüzden eşim de bana "japon balığı" der. dikkatim yüzünden çok çok ender hasta olduğum halde, hani hemen her şeyden hasta olan biriyim de ondan kendimi bu kadar koruyorum gibi konuşur. ama kendisi aynı senin eşin gibi dikkatsizdir. her ay başımıza bir şey çıkarır. ya idrar yollarını üşütür, ya cereyanda kalır omzu sırtı tutulur, üfürükten şeyler giyinip senin eşin misali evde incecik bir fanilayla gazdiğinden/ uyuduğundan soğuk algınlığı olur, kısaca hastalığı hiç bitmez. her sene 2-3 defa çok ağır ateşli grip geçirmeden, kutu kutu antibiyotik içmeden asla kışı geçiremez. bir ara devamlı antibiyotik kullanmaktan bağışıklık sistemi çöktü de düzelsin diye ozon tedavisi bile uygulattık. bense vitaminlerim takviyelerim harici ilaç almam, gribi öyle hızlıca ayakta atlatırım,antibiyotikle işim olmaz, ama git sor hastalıklı olan benim:)))
çocuk misali gece uyanıp onun üzerini örterim, terler zorla fanilasını değiştiririm, hastalanır ilaçlarını avucuna koyarım, evdeki yemekleri bile dengeli miktarlarda protein, lif, vitamin mineral almasına göre pişiririm, yani hepimizin daha çocuk sahibi olmadan birer çocuğu var:))))