iyi akşamlar kızlar nasılsınız. eşimi gribi geçince iyileşti ve h. sonu gezmelerine başladık zaten cmtesi çalışıyor bugünde 12 de çıktık evden akşam19,30 -20 gibi eve geldik. yarında zk.da geetikten randevu almıştım sabahtan gideceğiz birlikte bakalım dr. herhangi bir test uygun görecekmiş yoksa şu aşamada size gerek yokmu diyecek ama en azından bir kromozom testi yapmasını isterim yada yaptırması gerek..
bu arada adetim hala gelmedi hiç şaşmazdı 19 ağustos, 16 eylül 13 ekşmde olmam gerekiyordu hadi 1 3 olmasın 15-16 sı olsun sorun değil ama ne ağrı ne sancı ne lekelenme hiç bir belirti yok

(( hayır geç gelsin sorun değil ama aklıma şey geliyor incir kürü yaptım ya onlar yumurta oluşturdu ve yumurtalar çatlamadıda kistemi çevirdi

(( er yada geç adetim gelirde gidersem ve kist var derse kendime çok ama çok kızarım çünkü bende hiç kist olmuyordu ve eğer bu ay olduysa kesiin incirden oldu diyecem

(( eşimdesürekli soruyor adetin geldimi ne zman gidicez falan diye bende yok gelmedi diyorum. adam işyerinde ne düşünse beğenirsiniz acaba menapozamı girdi:)) yuuh daha neler dedim birden pat diye girmemki. belirtisi olur heralde dedim. düşünsenizse fsh 12 ile meapoza giren ilk kişi ben olup tıp tarihine geçerim heralde. ama bir yandan da kocama yuh dedim ama olurmu olurmuş allahın işi bellimi olur

((
baharcım ben paramın hesabını çok şükr biliyorum bizdede kocam bilmez ama ben banklarlar uğraşmam onun hesaba yatırırım maaşı o netten ödemeleri yapar harçlık vs.lazım oluncada ben çekerim bankadan pay ederim ikimize. cimri değilim ama savurganlığı sevmiyorım mesele geresiz kıyafet almak gibi. ama savurgan olmayıncada millet cimri diyor ama umrm değil valla parayı ebn kazanıyorum milletin isteğine göremi harcıycam kazancımı zor kazanıyoruz

(
nefercim valla eşime o lafını bugün yeri geldi yine hatırlattım hatta iş görüşmesine gittiğim bi yerden geçiyorduk arabayla dedim buraya geldim iş görüşmesine aa neişin vardı evlimiydik ozman dedi.tabiki evliylik yoksa buralarda ne işim vardı dedim. sürekli iş bul diyordun anam 30 yıl çalıştı bacım hala çalışıyor çalışmazsan seni boşarım gibi bir af etmişti. yok yaa öylemi demiştim bende çok ağır konuşmuşum dedi. bu sebepten 4 yıldır sürekli bu lafını başına kakarım hatta bak sen böyle konuştun allahında zoruna gitti bebek olmuyor diye içini açıtmak için acıtasyon yapıyorum :))
gelelim senin eurofertil olayına o dosyadan herkese veriyorlar bana vermişlerdi mesela tüp bebek 3750 +18 KDV = 675 kdv si toplamda 4.425 tl yapıyor. bu hesaplama sallamasyon bir rakam üzerinden .mesela ben raporlu gidicem ya 1500 + %18 kdv (270TL) 1770 tl ödüycem merkeze. sözde pekşin öderseniz kdv almayız dedi ama ödemezse peşin belki kdv yi alırlar. yani rakamın üstüne %18 KDV ekle (örnek hesaplama 1500 x 18 sonra % işaretine bas. 270 tl çıkar kdv belkide biliyosundur ama ben yinede yazayım dedim.)
elifcim adetin hayırlı olsun sen geç alur olur bana yetişirsin birlikte başlarız diyordum ama sen geç oldun 2 gün ama bende hala tık yok

( zaten 30 günde bir adet olurdum hep ama yaklaşık 5 gün önceden kahverengi lekenlemeler başlardı bu ay hiç bir belirti yok

( umarım bu h.içi olurum.