olsun canım nasip böyleymiş Allah büyük bak zaman kaybetmiceksin aşılamayla direk alırsın inşallah tüp bebişini kucağına :)çok sevindm canım. yetiştin bize. demiştim sana verir eczane parasız diye. bende coraspirin alıyorum her gün. düşük bile yok üstelik. acaba içmesem mi. inşallah her şey yolunda gider.
ya ben önceki doktoruma da sormuştum yararı tartışılıyor şu aralar çok dedi sen bilirsin dedi ama ben pek gebelik oluşmadan gerekli görmüyorum demişti. ama insanlar günde 1 kez sağlık için bile içiyor içebilirsin bir sakıncası yok dedi. bi süre içmedim ben de sonra aşılama falan negatif olunca kanım sulanmıyor yumurtalarım büyümüyor rahim damarlarım ince kan gitmiyor diye kendi kendime vesvese yaptım. eşimde içme diyodu kızıyodu.
sonra işte 25 günde adet oldum zeynep kamildeki de içme hiç gerek yok dedi hele 1 düşük için hiç dedi yararı çok tartışılıyor dedi ben de bıraktım.sadece folik içiyorum ona devam et dedi.senin kaç günün kaldı sonuca bu sabah çok sevdiğim bir arkadaşımın da idrar testi negatif olmuş çok üzüldüm o da aşılama yaptırmıştı. ama senden yana sanki gülecek yüzümüz canım.
geldim kızlar geldim sandığımdan daha kolay oldu herşey infertilite doktoru yazdı ilaçları kenan sofuoğlu sonra gittim ultrasona girdim temiz bişey yok allaha şükür başlayabiliriz dedi kız gittim eczaneye kadın direk verdi borç olarak para da istemedi yani :)
salı günü çıkınca rapor götürücem sadece reçetenin tarihini düzelticez. 300-350 tl gibi bişey tutar muayne ücretine göre dedi.
3 kutu puregon ve ovitrelle yazdı.
günlük dozum 75 bu akşam başlıyorum. haftaya pazartesi de ilk kontrolüm var. coraspin i sordum içmene gerek yok içme dedi. 25 günde adet oldum dedim kanını çok sulandırır tabi dedi hele 1 düşük için hiç gerek yok içmene dedi pıhtılaşma eğilimin yok dedi.folbiol içiyorum dedim ona devam et dedi. rahim duvarımın fazla kalınlaşmadığını söyledim destekleyici kullandığımı ilk kontrolünde bakıcaz yumurtalarında ilerleme varsa aşılama yapılıcaksa hazırlicaz rahim duvarını da dedi .
çok mutluyum çokkkk :))))
canım bende çok sevindim:)) nasıl yapıcaksın peki??
adetinin kaçıncı günü gidiyo oluyosun yani 2. kez?
ben daha bekliyorum:)