• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
olsun canım nasip böyleymiş Allah büyük bak zaman kaybetmiceksin aşılamayla direk alırsın inşallah tüp bebişini kucağına :)
geldim kızlar geldim sandığımdan daha kolay oldu herşey infertilite doktoru yazdı ilaçları kenan sofuoğlu sonra gittim ultrasona girdim temiz bişey yok allaha şükür başlayabiliriz dedi kız gittim eczaneye kadın direk verdi borç olarak para da istemedi yani :)

salı günü çıkınca rapor götürücem sadece reçetenin tarihini düzelticez. 300-350 tl gibi bişey tutar muayne ücretine göre dedi.
3 kutu puregon ve ovitrelle yazdı.
günlük dozum 75 bu akşam başlıyorum. haftaya pazartesi de ilk kontrolüm var. coraspin i sordum içmene gerek yok içme dedi. 25 günde adet oldum dedim kanını çok sulandırır tabi dedi hele 1 düşük için hiç gerek yok içmene dedi pıhtılaşma eğilimin yok dedi.folbiol içiyorum dedim ona devam et dedi. rahim duvarımın fazla kalınlaşmadığını söyledim destekleyici kullandığımı ilk kontrolünde bakıcaz yumurtalarında ilerleme varsa aşılama yapılıcaksa hazırlicaz rahim duvarını da dedi .
çok mutluyum çokkkk :))))
çok sevindm canım. yetiştin bize. demiştim sana verir eczane parasız diye. bende coraspirin alıyorum her gün. düşük bile yok üstelik. acaba içmesem mi. inşallah her şey yolunda gider.

geldim kızlar geldim sandığımdan daha kolay oldu herşey infertilite doktoru yazdı ilaçları kenan sofuoğlu sonra gittim ultrasona girdim temiz bişey yok allaha şükür başlayabiliriz dedi kız gittim eczaneye kadın direk verdi borç olarak para da istemedi yani :)

salı günü çıkınca rapor götürücem sadece reçetenin tarihini düzelticez. 300-350 tl gibi bişey tutar muayne ücretine göre dedi.
günlük dozum 75 bu akşam başlıyorum. haftaya pazartesi de ilk kontrolüm var. coraspin i sordum içmene gerek yok içme dedi. 25 günde adet oldum dedim kanını çok sulandırır tabi dedi hele 1 düşük için hiç gerek yok içmene dedi pıhtılaşma eğilimin yok dedi.folbiol içiyorum dedim ona devam et dedi. rahim duvarımın fazla kalınlaşmadığını söyledim destekleyici kullandığımı ilk kontrolünde bakıcaz yumurtalarında ilerleme varsa aşılama yapılıcaksa hazırlicaz rahim duvarını da dedi .
çok mutluyum çokkkk :))))[/QUOTE]

canım bende çok sevindim:)) nasıl yapıcaksın peki??
adetinin kaçıncı günü gidiyo oluyosun yani 2. kez?
ben daha bekliyorum:)

olsun canım nasip böyleymiş Allah büyük bak zaman kaybetmiceksin aşılamayla direk alırsın inşallah tüp bebişini kucağına :)çok sevindm canım. yetiştin bize. demiştim sana verir eczane parasız diye. bende coraspirin alıyorum her gün. düşük bile yok üstelik. acaba içmesem mi. inşallah her şey yolunda gider.

ya ben önceki doktoruma da sormuştum yararı tartışılıyor şu aralar çok dedi sen bilirsin dedi ama ben pek gebelik oluşmadan gerekli görmüyorum demişti. ama insanlar günde 1 kez sağlık için bile içiyor içebilirsin bir sakıncası yok dedi. bi süre içmedim ben de sonra aşılama falan negatif olunca kanım sulanmıyor yumurtalarım büyümüyor rahim damarlarım ince kan gitmiyor diye kendi kendime vesvese yaptım. eşimde içme diyodu kızıyodu.
sonra işte 25 günde adet oldum zeynep kamildeki de içme hiç gerek yok dedi hele 1 düşük için hiç dedi yararı çok tartışılıyor dedi ben de bıraktım.sadece folik içiyorum ona devam et dedi.senin kaç günün kaldı sonuca bu sabah çok sevdiğim bir arkadaşımın da idrar testi negatif olmuş çok üzüldüm o da aşılama yaptırmıştı. ama senden yana sanki gülecek yüzümüz canım.

çok mutluyum çokkkk :))))

canım bende çok sevindim:)) nasıl yapıcaksın peki??
adetinin kaçıncı günü gidiyo oluyosun yani 2. kez?
ben daha bekliyorum:)

dün eşim yaptı cesaret edemedim ama hiç acımıyor orda gösterdiler zaten nasıl yapacağımı.dün 3. günüydü başladım. pazartesi çağırdı 5 gün kullanıp gidicem zaten 75 doz için 1 kutu 5 gün gidiyor dedi.8. günümde çağırdı yani tekrardan ama benim için çok erken benim yumurtalar daha o zaman biz durdayııız dile demezler :)))
sen de bence pazartesi başlarsın canım bekleyince de gelmez meret. ben de beklemiyodum ya pıt diye damladı :)

dün eşim yaptı cesaret edemedim ama hiç acımıyor orda gösterdiler zaten nasıl yapacağımı.dün 3. günüydü başladım. pazartesi çağırdı 5 gün kullanıp gidicem zaten 75 doz için 1 kutu 5 gün gidiyor dedi.8. günümde çağırdı yani tekrardan ama benim için çok erken benim yumurtalar daha o zaman biz durdayııız dile demezler :)))
sen de bence pazartesi başlarsın canım bekleyince de gelmez meret. ben de beklemiyodum ya pıt diye damladı :)

aynen canım bekliyorum ya gelmiyo. ama bugün heryerim uyuşuk olacak gibiyim. her ihtimale karşı yarına randevu aldım ki olursam gidiyim diye. olana kadar randevu kalmazsa diye:)) pzrtesi çok geç olurdu..

aynen canım bekliyorum ya gelmiyo. ama bugün heryerim uyuşuk olacak gibiyim. her ihtimale karşı yarına randevu aldım ki olursam gidiyim diye. olana kadar randevu kalmazsa diye:)) pzrtesi çok geç olurdu..
iyi yapmışsın canım neticede onlar ultrasonla bakıcak sana da şu gün başla dicek. inşallah yarın başlar.benim de içimi bir ümitsizlik kapladı.çok sevdiğim bir arkadaşımın aşılaması negatif sanırım.idrarda bakmış bu sabah 13. günü. çıkmamış.inşallah kanda çıkar. ben de umutsuzum aslında.bunca emek kaç aydır uğraşıyorum rapor için bu aya yetişsin diye de baya bi stres yaptım dün de çok mutluydum ama bugün böyle bir boş hissettim kendimi bu haberden sonra.şimdi 10 gün iğne vurul sonra aşılama ol ve tutmasın.ne yaparım bilemiyorum. 1 senedir hamile kalamıyorum.bundan önce 2 ay menogon kullanarak denedik 1 kez normal 1 kez de aşılama ikisinde de tutmadı. eğer bu da tutmazsa rahim filmi çektiricem. belki kürtaj sırasında yapışıklık falan olmuştur Allah korusun ama süreç böyle olursa yapıcak başka bişey kalmıyor. yani çok ümit bağlamamak lazım ama yine de mutluyum tabiki.

Merhaba,

Bende zeynep kamil hastanesinde tedavi oluyorum. İlk aşılamamda hamile kaldım. Daha sonrasında kanamam başladı 20 gün istiratli olarak yattım ama malesef ki düşük yaptım. Şimdi tekrar tedaviye başlayacagım. Doktorlar ilk reglinde ignelere başlaya biliriz dedi . Ama ilk gebeligim çok stresli ve sıkıntılı oldugu için sanki yine aynı şeyleri yaşayacakmışım gibi geliyor ve korkuyorum.

iyi yapmışsın canım neticede onlar ultrasonla bakıcak sana da şu gün başla dicek. inşallah yarın başlar.benim de içimi bir ümitsizlik kapladı.çok sevdiğim bir arkadaşımın aşılaması negatif sanırım.idrarda bakmış bu sabah 13. günü. çıkmamış.inşallah kanda çıkar. ben de umutsuzum aslında.bunca emek kaç aydır uğraşıyorum rapor için bu aya yetişsin diye de baya bi stres yaptım dün de çok mutluydum ama bugün böyle bir boş hissettim kendimi bu haberden sonra.şimdi 10 gün iğne vurul sonra aşılama ol ve tutmasın.ne yaparım bilemiyorum. 1 senedir hamile kalamıyorum.bundan önce 2 ay menogon kullanarak denedik 1 kez normal 1 kez de aşılama ikisinde de tutmadı. eğer bu da tutmazsa rahim filmi çektiricem. belki kürtaj sırasında yapışıklık falan olmuştur Allah korusun ama süreç böyle olursa yapıcak başka bişey kalmıyor. yani çok ümit bağlamamak lazım ama yine de mutluyum tabiki.

canım çok erken değilmi idrarda çıkması için??o da normal gebelik gibi adetin en az 10 gün geçince belli olur..biraz daha sıksın dişini kanda yaptırsın canım bi kaç gün sonra. sende böyle şeylere kafanı takma. sonuçta herkes için farklı sonuçlar çıkması normal...

Merhaba,

Bende zeynep kamil hastanesinde tedavi oluyorum. İlk aşılamamda hamile kaldım. Daha sonrasında kanamam başladı 20 gün istiratli olarak yattım ama malesef ki düşük yaptım. Şimdi tekrar tedaviye başlayacagım. Doktorlar ilk reglinde ignelere başlaya biliriz dedi . Ama ilk gebeligim çok stresli ve sıkıntılı oldugu için sanki yine aynı şeyleri yaşayacakmışım gibi geliyor ve korkuyorum.

hayırlı olsun tedavin canım. iyi yönünden bak ne kadar güzel ki gebe kalabiliyosun..daha zamanı değilmiş ki gebeliğin devam etmemiş.. inşallah bu aşılamanda herşey çok daha iyi olacak.

Merhaba,

merhaba canım çok geçmiş olsun zeynep kamil de aşılama ile hamile kaldığını duyunca çok sevindim ama düşük yapmana da çok üzüldüm ben de ilk gebeliğim 8 haftalık düşük oldu hem de herşey normal giderken 8. haftasında kalp atışları durdu hiç farketmedim kontrole gittiğimde doktor söyledi. tam 1 sene geçti üzerinden ve ben hala hamile kalamadım.ben de çok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan. düşük için bişey söylediler mi sebebi neymiş? ama belli ki tutunamamış canım üzülme 1 düşük herkezde olabilir hep aynı olucak diye birşey yok. vakit kaybetmeden başla tekrar inşallah yine kalırsın.

canım çok erken değilmi idrarda çıkması için??o da normal gebelik gibi adetin en az 10 gün geçince belli olur..biraz daha sıksın dişini kanda yaptırsın canım bi kaç gün sonra. sende böyle şeylere kafanı takma. sonuçta herkes için farklı sonuçlar çıkması normal...

hayırlı olsun tedavin canım. iyi yönünden bak ne kadar güzel ki gebe kalabiliyosun..daha zamanı değilmiş ki gebeliğin devam etmemiş.. inşallah bu aşılamanda herşey çok daha iyi olacak.

evet erken de 10 gün de fazla benim ilk hamileliğimde adet günümden 3 gün sonra beklemiştim. ama çatlatmadan sonraki 20. günümdü :)senin regl gelmedi mi hala?
bence sen pazartesi ye kalıcaksın canım cuma yada cumartesi gelicek. ama olsun geç kalmicaksın hemen ilaca başlarsın.bakalım hangi güne denk gelicek aşılamalarımız 23 nisan var önümüzde..

evet erken de 10 gün de fazla benim ilk hamileliğimde adet günümden 3 gün sonra beklemiştim. ama çatlatmadan sonraki 20. günümdü :)senin regl gelmedi mi hala?
bence sen pazartesi ye kalıcaksın canım cuma yada cumartesi gelicek. ama olsun geç kalmicaksın hemen ilaca başlarsın.bakalım hangi güne denk gelicek aşılamalarımız 23 nisan var önümüzde..[/QUOTE]

günaydın canım.. evet hala gelmedi.. dün tansiyonum falan çok düştü karnımda da daha doğrusu yumurtalığımda da bi ağrı oldu ama gelen giden yok.. bugün bekliyorum canım bakalım. böyle olunca hastaneyede gitmedim..pazartesi giderim artık haftasonu kırmızıları görürsem.
bi aksilik mi oldu diyorum en son adetim 14 mart. umarım kistimle ilgili bir terslik olmamıştır ya:((

bence sen pazartesi ye kalıcaksın canım cuma yada cumartesi gelicek. ama olsun geç kalmicaksın hemen ilaca başlarsın.bakalım hangi güne denk gelicek aşılamalarımız 23 nisan var önümüzde..

günaydın canım.. evet hala gelmedi.. dün tansiyonum falan çok düştü karnımda da daha doğrusu yumurtalığımda da bi ağrı oldu ama gelen giden yok.. bugün bekliyorum canım bakalım. böyle olunca hastaneyede gitmedim..pazartesi giderim artık haftasonu kırmızıları görürsem.
bi aksilik mi oldu diyorum en son adetim 14 mart. umarım kistimle ilgili bir terslik olmamıştır ya:(([/QUOTE]

kistin mi vardı canım geçen aydan mı kalmıştı öyle olunca doktorum bana doğum kontrol hapı veriyodu 1 ayda gitsin diye. benim de ocak aşılamasından sonra kalmıştı hepsi diane 35 kullandım sonra da üzerine 3 kez normal adet gördüm işte şuan tertemiz yok. doktor güzel kistin miyomun yok polikistik değilsin tertemiz dedi. sadece yarım rahimliyim yani işte:) o da Allahın izniyle olucak inşallah. ben hep duyuyorum rahmi darmış ufakmış vs.. doğuruyolar yani.dikiş atılıyo falan. inşallah ben de önce Allahımın sonra da doktorlarımızın yardımıyla alıcam kucağıma bebeğimi.
pazartesi ye ben de aldım randevu ilk kontrolüm. bu arada rahim duvarım fazla kalınlaşmıyor benim hep destekleyici kullanıyorum dedim. ona daha sonra bakıcaz aşılama olucaksa dedi ilk kontrolünde yumurtaların durumuna bir bakalım ondan sonra dedi içim rahatladı. 75 lik 5 günlük dozla bence benim yumoşlar biz burddayız bile demicekler hiç ümidim yok belllki 8 mm filan çıkar birtane. bakalım dozu arttırıcaklarmı?

bi aksilik mi oldu diyorum en son adetim 14 mart. umarım kistimle ilgili bir terslik olmamıştır ya:((

kistin mi vardı canım geçen aydan mı kalmıştı öyle olunca doktorum bana doğum kontrol hapı veriyodu 1 ayda gitsin diye. benim de ocak aşılamasından sonra kalmıştı hepsi diane 35 kullandım sonra da üzerine 3 kez normal adet gördüm işte şuan tertemiz yok. doktor güzel kistin miyomun yok polikistik değilsin tertemiz dedi. sadece yarım rahimliyim yani işte:) o da Allahın izniyle olucak inşallah. ben hep duyuyorum rahmi darmış ufakmış vs.. doğuruyolar yani.dikiş atılıyo falan. inşallah ben de önce Allahımın sonra da doktorlarımızın yardımıyla alıcam kucağıma bebeğimi.
pazartesi ye ben de aldım randevu ilk kontrolüm. bu arada rahim duvarım fazla kalınlaşmıyor benim hep destekleyici kullanıyorum dedim. ona daha sonra bakıcaz aşılama olucaksa dedi ilk kontrolünde yumurtaların durumuna bir bakalım ondan sonra dedi içim rahatladı. 75 lik 5 günlük dozla bence benim yumoşlar biz burddayız bile demicekler hiç ümidim yok belllki 8 mm filan çıkar birtane. bakalım dozu arttırıcaklarmı?[/QUOTE]

canım benim 5 cm çikolata kistim var sağ overde. 1buçuk sene önce açık ameliyat oldum sağ overden. rutin kontrollerim sonrasında kistin tekrarladığını fark ettik. ameliyat olmam yapışıklık açısından yanlış. zaten yapışıklıklar vardı.. tedavi amaçlı gebe kalmam gerekiyo onun için aşılama yapılacak. Aslında infertilite yok bende hızlı bir şekilde gebe kalıp kisti baskılaması gerekiyor.
İnfertilite yok ama ne kadar ertelersem gebe kalmak o kadar zorlaşıyo benim için..
ve hala kırmızılar yok piyasada..pazartesiye kadar gelmezse kontrol amaçlı gidicem doktora. zaten gelirsede gitmem gerek:))

Son düzenleme:
pazartesi ye ben de aldım randevu ilk kontrolüm. bu arada rahim duvarım fazla kalınlaşmıyor benim hep destekleyici kullanıyorum dedim. ona daha sonra bakıcaz aşılama olucaksa dedi ilk kontrolünde yumurtaların durumuna bir bakalım ondan sonra dedi içim rahatladı. 75 lik 5 günlük dozla bence benim yumoşlar biz burddayız bile demicekler hiç ümidim yok belllki 8 mm filan çıkar birtane. bakalım dozu arttırıcaklarmı?

canım benim 5 cm çikolata kistim var sağ overde. 1buçuk sene önce açık ameliyat oldum sağ overden. rutin kontrollerim sonrasında kistin tekrarladığını fark ettik. ameliyat olmam yapışıklık açısından yanlış. zaten yapışıklıklar vardı.. tedavi amaçlı gebe kalmam gerekiyo onun için aşılama yapılacak. Aslında infertilite yok bende hızlı bir şekilde gebe kalıp kisti baskılaması gerekiyor.
İnfertilite yok ama ne kadar ertelersem gebe kalmak o kadar zorlaşıyo benim için..
ve hala kırmızılar yok piyasada..pazartesiye kadar gelmezse kontrol amaçlı gidicem doktora. zaten gelirsede gitmem gerek:))[/QUOTE]

anladım canım benim arkadaşımın da vardı ameliyat oldu 2006 yılında sonra 2009 da evlendi çocuk düşünmeye başladılar yaşı da var kisti de tekrarlamış bir süre öyle denediler gebeliği olmayınca yeniden aldırdı kisti ve 6 ay sonra kendiliğinden hamile kaldı. ama sen yapışıklık var diyosun operasyon da rahimi yoruyor.
bir diğer arkadaşımın da miyomu vardı baya büyük doktor almadı gebelik denediler hamile kaldı ve sezeryan sırasında miyomunu da aldılar. bence gebeliğe engel değil ama yeri de çok önemli.

anladım canım benim arkadaşımın da vardı ameliyat oldu 2006 yılında sonra 2009 da evlendi çocuk düşünmeye başladılar yaşı da var kisti de tekrarlamış bir süre öyle denediler gebeliği olmayınca yeniden aldırdı kisti ve 6 ay sonra kendiliğinden hamile kaldı. ama sen yapışıklık var diyosun operasyon da rahimi yoruyor.
bir diğer arkadaşımın da miyomu vardı baya büyük doktor almadı gebelik denediler hamile kaldı ve sezeryan sırasında miyomunu da aldılar. bence gebeliğe engel değil ama yeri de çok önemli.[/QUOTE]

çikolata kisti için kesin bişey söylenemiyor canım. overde olduğu için 3 cm den sonrası alınıyor aslında. 5 cm olması tüplere tıkayabiliyor falan. yada sağlıksız yumurta oluşabiliyor.. ama bunlar ihtimal kesin bunlar oluyor diye bişey yok.
ayrıca pzrtesiye randevular bitmiş:( salı gününe aldım bende.. adet olursam pzrtesi giderim muayene ederler dimi:((

adet oldumm sonunda. 15 günlük bir gecikmeyle sonunda geldi kırmızılar.. pt.si dördüncü gün oluyor. daha önce hep 2 ya da 3. günde başlamıştım iğnelere. hastaneye sordum az önce. sorun olmayacağını söylediler. pazartesi başlıyoruz hayırlısıyla...

adet oldumm sonunda. 15 günlük bir gecikmeyle sonunda geldi kırmızılar.. pt.si dördüncü gün oluyor. daha önce hep 2 ya da 3. günde başlamıştım iğnelere. hastaneye sordum az önce. sorun olmayacağını söylediler. pazartesi başlıyoruz hayırlısıyla...

hayırlı olsun canım.. darısı başıma:)))

bir diğer arkadaşımın da miyomu vardı baya büyük doktor almadı gebelik denediler hamile kaldı ve sezeryan sırasında miyomunu da aldılar. bence gebeliğe engel değil ama yeri de çok önemli.

çikolata kisti için kesin bişey söylenemiyor canım. overde olduğu için 3 cm den sonrası alınıyor aslında. 5 cm olması tüplere tıkayabiliyor falan. yada sağlıksız yumurta oluşabiliyor.. ama bunlar ihtimal kesin bunlar oluyor diye bişey yok.
ayrıca pzrtesiye randevular bitmiş:( salı gününe aldım bende.. adet olursam pzrtesi giderim muayene ederler dimi:(([/QUOTE]

canım 182 yi arasana ordan verirler belki ben de cuma günü aldım pazartesi için işte internetten verdi. sen bi ara 182 yi daha bugün cumartesi vermeleri lazım pazartesiye.bana doktor mümkün olduğunca randevulu gelmeye çalış dedi.ama alamazsan da dediğimiz günde gel çünkü sen artık takip altındasın dedi. ama burdan sisteme sonradan girmemiz sıkıntı yaratıyor yoğunluk oluyor o yüzden randevu almaya çalış dedi.randevun kaçta olursa olsun sabahtan gel dedi. ama gidersen pazartesi bakarlar heralde raporum çıktı ilaçlarımı aldım adetliyim mutlaka ultrasona girip başmamam lazım dersin. ama eğer adetin daha pazar yada pazartesi gelirse acele etmene gerek yok bence çünkü en ideali 3. günü başlamak canım.

hadi hayırlısı canım ben de pazartesi gidiyorum 8. günüm oluyor her akşam 9 da kendim vuruyorum iğneyi çok kolay oluyor..tedaviye adetin 1-2-3-4. günleri başlayabiliyorsun canım evet bana da öyle demişlerdi telaşlanma o yüzden. hepimiz için hayırlısı olsun inşallah bu ay canım. göbeklerimiz bebekle dolsun :)

Son düzenleme:
hadi hayırlısı canım ben de pazartesi gidiyorum 8. günüm oluyor her akşam 9 da kendim vuruyorum iğneyi çok kolay oluyor..tedaviye adetin 1-2-3-4. günleri başlayabiliyorsun canım evet bana da öyle demişlerdi telaşlanma o yüzden. hepimiz için hayırlısı olsun inşallah bu ay canım. göbeklerimiz bebekle dolsun :)[/QUOTE]

sağol canım hepimize uğurlu gelir inşallah nisan ayı. ben iğneleri kendim vuramıyorum. evimin yakınında bi klinikte yaptırıyorum iş çıkışı. sen infertilitede mi yaptırıyorsun aşılamanı? benim aşılamalar tüp bebek bölümünde yapılıyor. 23 nisandan korkmaya başladım bende. pazartesiye denk geliyor. o gün illa ki ultrasona girmek gerekir. ya da aşılamamız 23 nisana denk gelirse ne olacak merak etmeye başladım. bayram tatillerine denk gelen aşılamaları iptal ettiklerini biliyorum ama... inşallah bi aksilik yaşamadan atlatırız bu ayı.

Son düzenleme:
hadi hayırlısı canım ben de pazartesi gidiyorum 8. günüm oluyor her akşam 9 da kendim vuruyorum iğneyi çok kolay oluyor..tedaviye adetin 1-2-3-4. günleri başlayabiliyorsun canım evet bana da öyle demişlerdi telaşlanma o yüzden. hepimiz için hayırlısı olsun inşallah bu ay canım. göbeklerimiz bebekle dolsun :)

sağol canım hepimize uğurlu gelir inşallah nisan ayı. ben iğneleri kendim vuramıyorum. evimin yakınında bi klinikte yaptırıyorum iş çıkışı. sen infertilitede mi yaptırıyorsun aşılamanı? benim aşılamalar tüp bebek bölümünde yapılıyor. 23 nisandan korkmaya başladım bende. pazartesiye denk geliyor. o gün illa ki ultrasona girmek gerekir. ya da aşılamamız 23 nisana denk gelirse ne olacak merak etmeye başladım. bayram tatillerine denk gelen aşılamaları iptal ettiklerini biliyorum ama... inşallah bi aksilik yaşamadan atlatırız bu ayı.[/QUOTE]

o da bize denk gelir canım valla. benim tam 15. günüm oluyor. belki pazartesi çatlatmayı vur derler salı günü gel aşılamaya derler. ama cuma dan sonra cumartesi pazar var 23 nisandan önce illaki bakmaları lazım. belki cuma günü yapılır ama o kadar erken büyüyeceğini sanmıyorum. 23 nisandan sonraya kalır benimkisi. ama iptal edilmesi çok saçma değil mi devletin bize ödediği ilaçlar ne olucak? çöpe mi gitmiş olucak? benim herşeyim yolunda gidecek yumurtam gelişecek 23 nisana denk geliyor diye ertelenecek. olmaz ya ben sorucam valla o güne denk gelirse ne yapıyosunuz diye. ama muhtemelen çatlatmayı ona göre ayarlayıp öyle vurduruyolardır. benim ilk gebeliğimde yumurtam 20 mm in üzerindeydi çatlatma vurulduğumda. 18-20 arası en ideali zaten. ama en son gittiğimde bir kızın 16 mm idi çatlatalım dediler hemen. sonra da 1 gün daha vurul dediler sonra çatlatmayı yap dediler. sanırım 1 günde de 1 mm falan büyüse çatlatma da zaten çatlamadan önceki son gelişimini sağlıyomuş. ay ne çok konuştum :) nasip ya düşünmeyelim boşver. onlar iptal ederseler doğal deneriz bizde bol bol :))))

[canım 182 yi arasana ordan verirler belki ben de cuma günü aldım pazartesi için işte internetten verdi. sen bi ara 182 yi daha bugün cumartesi vermeleri lazım pazartesiye.bana doktor mümkün olduğunca randevulu gelmeye çalış dedi.ama alamazsan da dediğimiz günde gel çünkü sen artık takip altındasın dedi. ama burdan sisteme sonradan girmemiz sıkıntı yaratıyor yoğunluk oluyor o yüzden randevu almaya çalış dedi.randevun kaçta olursa olsun sabahtan gel dedi. ama gidersen pazartesi bakarlar heralde raporum çıktı ilaçlarımı aldım adetliyim mutlaka ultrasona girip başmamam lazım dersin. ama eğer adetin daha pazar yada pazartesi gelirse acele etmene gerek yok bence çünkü en ideali 3. günü başlamak canım.

üffffff:(( gittim ve randevusuz yapamıyoruz artık dedi:(( kaçıncı günün diye sordu 3. dedim. aklıma gelmedi 4. günü demek ya.. işe döndüm şimdi..yarın tekrar gidicem.
sen ne yaptın canım...ne kadar olmuş yumoşlar??

Back
X