ayy smear testinin erken çıkmasına gerçekten çok sevindim:)) dün eşim gitti yazdırdı ilaçlarımı.. zaten adetin 1,2,3 yada 4 günü randevu alsın gelsin demişler..saat kaça alırsa alsın sabah erkenden burda olsun demiş canım. yani adetin 2 ve 3. günü çıksa bile raporun hem ilaçlarını yazdırmış olursun hemde ilk kontrollerini yaparlar ve hemen başlamış olursun:)) bende seviniyorum birbirimize destek oluyoruz...
bana puregon 300 (3 adet) bide ovitrelle yazmış.. adetimde gittiğimde kullanma şeklini tarif ederler.. öyle işte:))
canım teslim ettim dosyamı çok şükür bu günü de gördüm:) yalnız yarınki heyet dolmuş 10 nisan salı günü girecek 17 nisan salı sabahı arayın dediler.heyet günü 11 de burda olun dedi. dedim gelemezsem ne olur bize haber verin heyete ona göre bilgi veririz dedi. acaba gitmezsek çıkmaz mı ki rapor geçmez mi heyetten gelmedik diye?
gerekirse gideriz napalım. dediğin gibi adetin 1-2-3-4 günlerinde gelebiliyosun dediler.yetişicek sanırım.eğer adetim bir sürpriz yapıp daha erken gelmez se :)))
eşin ne kadar ödemiş ilaçlara yazarsan sevinirim canım.
ay hadi bakalım sen benden 1 adım öndesin ben de ozgurtoprak dan :)))
birbirimizi takip edicez. neticeleri yazarız artık şu kadar büyüdü bu kadar büyüdü diye ve inşallah hayırlısıyla hepimizin göbüşleri dolar.
yani ben 15 nisan değil de 13 nisanda bile adet olsam 17 nisan salı günü adetimin 4. günü oluyor başlayabiliyorum tedaviye. :))) hatta ben 17 nisan salı değil 16 nisan pazartesi ararım yine bi şansımı denerim smear da yüzüm güldü :)
bir de çok korktum canım bugün ya sonucu elime aldım smear i yani, tanımlanamamış falan yazıyodu dedim eyvah çıkmamış tekrar isticekler. beklerken bir bayanla konuştuk benim de böyle yazıyodu iltihap var dediler fitil verdiler 14 gün sonra tekrar verdim falan dedi çok üzüldüm daha girmeden.sonra sarışın bir doktor vardı orda baktı sonucuma güzel dedi hafif enfeksiyon var ama önemli değil dediler.
ben unicorn uterus olduğum için doktor ben bunu bir danışıcam dedi ve filmlerimi alıp çıktı odadan. sonra korktum dedim direk
tüp bebek dicekler galiba.
aralarında konuşuyolar.bu arada ben dedim 1 kere gebe kaldım 8 haftalık düştü diye. yine kalırsa yine düşebilir dediler bunun üzerine danıştı sanırım diğer doktorlara.baya uzun bir süre de gelmedi. sonra aşılama dedi.sonra telefon geldi hocalardan sanırım o hastanın telefon numarasını alın demişler. eşimin ve benim telimi aldılar.zaten normalde de alınıyomuş sanırım ama düşün artık arayıp unutmasınlar diye tekrar söyledi.ilgilerini çektim heralde.ama bir yandan da sevindim.ben gebe kalsam bile göbekten kan sulandırıcı iğneler, kalçadan progestan iğneleri ve 3. ayımda dikiş atılarak kavuşabilirim bebeğime gebe takip çok önemli.memnun kalırsam belki devam bile edebilirim.yeterki önce meleğim gelsin yine göbüşüme...
kızlar smear testinide verdim geldim. :))) tahlilleri patolojiye ve kültür bölümüne verdik. patoloji bölümündeki bayan sonuçları pazartesi 2 de doktorunuzdan alabilirsiniz dedi. ben daha hiç doktor muayenesine gitmedim. hangi bölümden randevu alıcağız. Smear test sonucu için hangi bölümü arıyorsunuz?? bilgisi olan varmı??
önceden gitmene gerek yok smear çıktığı gün gidip hepsini alabilirsin. kültür sonucunu ve kan sonuçlarını infertilite deki o kızdan alıyosun ama smear sonucunu gidip patoloji den alıyosun.senin dediğin patoloji deki bayan değil canım idrar laboratuvarındaki bayan kültürün sonucu hemen çıkıyor da. patoloji biraz uzun sürüyor. smear i gidip patoloji ye teslim ettiysen sana bir kağıt vermiş olmaları lazım üzerinde sonucu alacağın gün yazar. mesela benim 10 nisan dı. ama erkenden aradım çıkmıştı.bugün verdiysen tahminen 10 gün sonra çıkar canım.
ben sonuçlarımı göstermek dosyamı teslim etmek için numara almadan gittim bgün.ve teslim ettim dosyamı.