Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
önce adetinin 2. günü bi gidiyosun ultrason yapılıyor rahim temizse ilacını veriyolar bir hafta sonra çağırıyolar en erken yani adetin 9. günü. sonrasında vumurtaların durumuna göre gün aşırı yada 3 günde bir çağırabilirler.çalışanlara çok zor canım Allah yardımcınız olsun

çok teşk. valla aydınlattın bizi canım:)) ilk yaptırıcak olunca taşları bi yere oturtamıyosun:)
bişey daha sorucam ilaçlara ne zman başlıyosun peki?ben bikere gittiğimde bi kadına 2 kutu iğne verdi.bi kutusunu hergün aynı saatte yap dedi.diğer kutuya biz söylemeden başlama dedi.
bide eşlerinizin raporunda ne yazıyor?benim eşiminkinde erkek infertilitesi tanısıyla yatırılıp,....... tarihinde tedavisi tamamlanarak üroloji polikliniğinden haliyle taburcu edilmiştir.
aslında eşimde bi problem yok. dr da demiş hiç uğraşmayın ilaçla falan diye. acaba direkt tüp bebek mi olucak anlayamadım?aşılama için mi bu şekilde yazılıyor??

benim eşimde sorun yok hatta doktor testine bakınca oo spermlerin koç gibi maşallah demiş :) raporunda aşılama için uygundur yazıyor canım.zaten aşılamada tüp bebek de kadına uygulanan tedaviler olduğu için erkeğin sperm sayısı da yeterli olunca aşılama için uygun oluyor yani.heyet karar veriyor canım tüp mü aşılamamı?

Bende yaklaşık 1 senedir Zeynep Kamile gidip geldim. Artık o kadar iyi tanıyorum ki Zeynep Kamili. Çalıştığım için Zeynep Kamile gidip gelmek çok zor gelmişti bana. Devamlı hastaneye çağırıyorlar ve bir sürü test istiyorlardı. Çalışan bir insan için zor bir durumdu.Zeynep Kamilde tüp bebek yaptıracaksanız büyük bir sabıra ve zamana ihtiyacanız olacak. Ama şuda bir gerçek özel hastanelerden çoğu Zeynep Kamile geldi.Yalnız özel ilgi beklemeyin. Çok fazla başvuru olduğu için herkesle ayrı ayrı ilgilenmiyorlar. Bize aşılama yapıalcağını söylemişlerdi sonradan yıkama testinde eşimin spermleri uygun olmadığı için aşılama olmamıştı. O anda ne kadar üzüldüğümü anlatamam sinirlerim bozulmuştu. Zamanla işin içine girince Allahım çok şanslı olduğumu anladım. Allahtan aşılama olmadı. Genelde aşılama ile tutan o kadar az ki hatta tutanı duymadım. Direk tüp bebek zaman açısından çok daha iyi oldu. Çünkü Devlet sanırım 2 defa aşılama olmadan tüp bebeğe geçmiyor. Allahım o kadar büyük ki zeynep kamilde çok sıkıntı çektim ama çok şükür ilk denememde bebeğimde tutundu. Allahım isteyen herkese versin. Benim ve benim gibi olanların bebeğinide hayırlısıyl kucağına almayı nasip eylesin. Kader arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun. Çok sabır isteyen bir durum. Bu arada sizin transferi hang doktor yaptı arkadaşlar.

canım hamileliğin hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin.aşılama ile mi hamile kaldın? pek kalanın olmadığını okuyorum hep üzülüyorum ümidim kırılıyor nolur sen aşılama ile kaldığını söyle.özel ilgi beklemiyorum ama güzel ilgileniyolar yine de.benim özelde yapılmış bir aşılamam var bundan önce.hastaneden rapor alsam kabul ederlermi eşimin sperm yıkama raporu da var.sadece zeynep kamil de 1 aşılama yaptırmak yeter mi o zaman?

gerçekten protokolu çok bir hastane ya. dün gittim dosyamı tamamladım sonuçlarımı falan verdim.bugün dosya heyete girecekti. saat 11 de çağırdılar heyette dr.lar görmek isteyebilir diye. Neyse çok şükür sorun olmadı geçti heyetten. ama haftaya salı günü tekrar arayacağım sonra gidip ilaç yazdırıcam.yani gel git moralmen çöküyosunuz. bide benim gibi çalışıyosanız çok daha zor..
bakalım daha kaç kere gidicem.
ilaç yazdırmaya eşimi göndericem sizce bi sorun çıkar mı?

ben de dün hastanedeydim canım smear ve kültür örneği verdim çok sıkıntılı oldu spekulumu yerleştirirken çok canım acıdı kuru kuru soktu valla kadın ben de sıktım kendimi içerde kırılır rahatla falan dedi neyse verdik geçti gitti. ya kültür sonucu perşembe çıkıcak da smear i götürüp patoloji ye verdik 10 nisan da çıkıcak dediler tam 15 gün bu kadar uzun sürüyor mu Allahtan temizlenince hemen gittim ama yine de bat ım 15 nisan.belki de 1-2 gün önce olurum.yetişmicek sanırım çok üzüldüm buna.10 nisan da salı gününe denk geliyor salı versem evraklarımı perşembe günü giriyor dimi heyete? kaç günde çıkıyor acaba.1 hafta sonra arayın dediler demişsin.2-3 gün farkla yetişmicek sanırım. 12 nisan da heyete girse 1 hafta sonra çıksa 17 nisan olur.eğer 15 nisan da adet olursam adetimin tam 2. günü rapor çıkmış oluyor.ama erken olursam 2-3 gün farkla kaçırmış oluyorum.acaba heyetten geçtiğini öğrenirsem eczaneye parasını ödeyip alsam rapor çıkınca öderler mi bana geri?

ben de dün hastanedeydim canım smear ve kültür örneği verdim çok sıkıntılı oldu spekulumu yerleştirirken çok canım acıdı kuru kuru soktu valla kadın ben de sıktım kendimi içerde kırılır rahatla falan dedi neyse verdik geçti gitti. ya kültür sonucu perşembe çıkıcak da smear i götürüp patoloji ye verdik 10 nisan da çıkıcak dediler tam 15 gün bu kadar uzun sürüyor mu Allahtan temizlenince hemen gittim ama yine de bat ım 15 nisan.belki de 1-2 gün önce olurum.yetişmicek sanırım çok üzüldüm buna.10 nisan da salı gününe denk geliyor salı versem evraklarımı perşembe günü giriyor dimi heyete? kaç günde çıkıyor acaba.1 hafta sonra arayın dediler demişsin.2-3 gün farkla yetişmicek sanırım. 12 nisan da heyete girse 1 hafta sonra çıksa 17 nisan olur.eğer 15 nisan da adet olursam adetimin tam 2. günü rapor çıkmış oluyor.ama erken olursam 2-3 gün farkla kaçırmış oluyorum.acaba heyetten geçtiğini öğrenirsem eczaneye parasını ödeyip alsam rapor çıkınca öderler mi bana geri?[/QUOTE]

geçmiş olsun tatlım.benimde çok sıkıntılı olmuştu. ertesi gün bile kanamam devam etmişti. ama dr çok anlayışlı çok iyi.kasıldım mesela insanı paniğe sokturmadan yavaşca davrandı ben öyle olunca.
evet bende 9 martta vermiştim.26 martta çıktı. sen bence cuma yada pazaretesi günü falan git bi sor orda bazen erken çıkıyo tahliller.aldığın gün dosyanı hazırlarsın teslim edersin, salı heyete girer. zaten dosyayı teslim ettiğin gün bi eksiklik olup olmadığını söylüyolar. 1 hafta sonrada dosyan heyetten çıkıyor. (heyet salı ve cuma günleriymiş) sonra gidip ilaçlarını yazdırıyosun.
sana yazıcakları ilaçları bilsen tabi eczaneden alabilirsin ama nerden bileceksin hangi ilacı vereceklerini?onun için sen 10 nisandan bi kaç gün önce git eğer çalışmıyosan, gidebilecek biri varsa onu gönder alsın sonuçlarını.böylece vakit kaybetmemiş olursun.

dr bana da dedi aşımalada gebe kalma olasılığı daha düşük diye..bende yani aşılamada umutlanmıyım mı dedim.hayır öyle demek istemedim umudunu kırma dedi.tabiki aşılama ile hamile kalabilirsin dedi.ama ben anladım ki hayal kırıklığına uğramıyım,aklımın bi köşesinde bulunsun diye söyledi:(
canım sorununa göre değişir tabii. sonuçta aşılamanın spontan gebelikten pek bir farkı yok. her denemede en fazla %20 şansımız olduğunu da biliyoruz. ilk denemede olması gerektiğini düşünüp, hem kendimizi çok kaptırmamak hemde ümidimizi kaybetmemek gerektiğini düşünüyorum. kendimize zaman tanımalı ve sabırlı olmalıyız.

canım sorununa göre değişir tabii. sonuçta aşılamanın spontan gebelikten pek bir farkı yok. her denemede en fazla %20 şansımız olduğunu da biliyoruz. ilk denemede olması gerektiğini düşünüp, hem kendimizi çok kaptırmamak hemde ümidimizi kaybetmemek gerektiğini düşünüyorum. kendimize zaman tanımalı ve sabırlı olmalıyız.

kesinlikle haklısın..ben kistimin patlama riski olduğunu bilmesem aşılama için bile beklerdim.. daha haziranda 2 yıl olacak evleneli..
hep söylüyorum Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat versin diye..

kesinlikle haklısın..ben kistimin patlama riski olduğunu bilmesem aşılama için bile beklerdim.. daha haziranda 2 yıl olacak evleneli..
hep söylüyorum Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat versin diye..
amin canım hepimiz için inşallah

Bende yaklaşık 1 senedir Zeynep Kamile gidip geldim. Artık o kadar iyi tanıyorum ki Zeynep Kamili. Çalıştığım için Zeynep Kamile gidip gelmek çok zor gelmişti bana. Devamlı hastaneye çağırıyorlar ve bir sürü test istiyorlardı. Çalışan bir insan için zor bir durumdu.Zeynep Kamilde tüp bebek yaptıracaksanız büyük bir sabıra ve zamana ihtiyacanız olacak. Ama şuda bir gerçek özel hastanelerden çoğu Zeynep Kamile geldi.Yalnız özel ilgi beklemeyin. Çok fazla başvuru olduğu için herkesle ayrı ayrı ilgilenmiyorlar. Bize aşılama yapıalcağını söylemişlerdi sonradan yıkama testinde eşimin spermleri uygun olmadığı için aşılama olmamıştı. O anda ne kadar üzüldüğümü anlatamam sinirlerim bozulmuştu. Zamanla işin içine girince Allahım çok şanslı olduğumu anladım. Allahtan aşılama olmadı. Genelde aşılama ile tutan o kadar az ki hatta tutanı duymadım. Direk tüp bebek zaman açısından çok daha iyi oldu. Çünkü Devlet sanırım 2 defa aşılama olmadan tüp bebeğe geçmiyor. Allahım o kadar büyük ki zeynep kamilde çok sıkıntı çektim ama çok şükür ilk denememde bebeğimde tutundu. Allahım isteyen herkese versin. Benim ve benim gibi olanların bebeğinide hayırlısıyl kucağına almayı nasip eylesin. Kader arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun. Çok sabır isteyen bir durum. Bu arada sizin transferi hang doktor yaptı arkadaşlar.

hayırlı olsun canım saglıklı sıhatli büyüsün inşallah ALLAH olmayanlarada nasip etsin inşallah hayırlısıyla. senin tedavini hangi doktor yaptı.

merhaba arkadaşlar öncelikle umarım herkesin tedavisi başarılı olur. bende zeynep kamilde tedavi görüyorum, cok şükür benim tahlillerim bitti bize direk tüp bebek dediler ve bu gecen cuma ilaclarıma başladım, purogen her akşam göbekten kendim yapıyorum inemi yarın konturolum var. zeynep kamilden bende memnunum ama yogunnuktan olsa gerek yada bıkmışlar pek acıklama yapmıyorlar, ama şuan daha rahat gibi, bu hastanede en uzun süren şey tahliller olsa gerek tahlilleriniz bittikten sonra tedaviye başlama aşaması dahada rahat ama heycanlı. sakın kendinizi sıkmayın cok rahat olun ozaman herşey daha kolay ilerliyor

merhaba arkadaşlar öncelikle umarım herkesin tedavisi başarılı olur. bende zeynep kamilde tedavi görüyorum, cok şükür benim tahlillerim bitti bize direk tüp bebek dediler ve bu gecen cuma ilaclarıma başladım, purogen her akşam göbekten kendim yapıyorum inemi yarın konturolum var. zeynep kamilden bende memnunum ama yogunnuktan olsa gerek yada bıkmışlar pek acıklama yapmıyorlar, ama şuan daha rahat gibi, bu hastanede en uzun süren şey tahliller olsa gerek tahlilleriniz bittikten sonra tedaviye başlama aşaması dahada rahat ama heycanlı. sakın kendinizi sıkmayın cok rahat olun ozaman herşey daha kolay ilerliyor

arkadaşım seninde tedavin hayırlı sonuçlanır inşallah. heyetten çıktıktan sonramı tüp bebek olduğunu söylediler??bence çok daha iyi olmuş tüp bebek olması daha az yıpranıcaksınız canım.

ben de dün hastanedeydim canım smear ve kültür örneği verdim çok sıkıntılı oldu spekulumu yerleştirirken çok canım acıdı kuru kuru soktu valla kadın ben de sıktım kendimi içerde kırılır rahatla falan dedi neyse verdik geçti gitti. ya kültür sonucu perşembe çıkıcak da smear i götürüp patoloji ye verdik 10 nisan da çıkıcak dediler tam 15 gün bu kadar uzun sürüyor mu Allahtan temizlenince hemen gittim ama yine de bat ım 15 nisan.belki de 1-2 gün önce olurum.yetişmicek sanırım çok üzüldüm buna.10 nisan da salı gününe denk geliyor salı versem evraklarımı perşembe günü giriyor dimi heyete? kaç günde çıkıyor acaba.1 hafta sonra arayın dediler demişsin.2-3 gün farkla yetişmicek sanırım. 12 nisan da heyete girse 1 hafta sonra çıksa 17 nisan olur.eğer 15 nisan da adet olursam adetimin tam 2. günü rapor çıkmış oluyor.ama erken olursam 2-3 gün farkla kaçırmış oluyorum.acaba heyetten geçtiğini öğrenirsem eczaneye parasını ödeyip alsam rapor çıkınca öderler mi bana geri?

geçmiş olsun tatlım.benimde çok sıkıntılı olmuştu. ertesi gün bile kanamam devam etmişti. ama dr çok anlayışlı çok iyi.kasıldım mesela insanı paniğe sokturmadan yavaşca davrandı ben öyle olunca.
evet bende 9 martta vermiştim.26 martta çıktı. sen bence cuma yada pazaretesi günü falan git bi sor orda bazen erken çıkıyo tahliller.aldığın gün dosyanı hazırlarsın teslim edersin, salı heyete girer. zaten dosyayı teslim ettiğin gün bi eksiklik olup olmadığını söylüyolar. 1 hafta sonrada dosyan heyetten çıkıyor. (heyet salı ve cuma günleriymiş) sonra gidip ilaçlarını yazdırıyosun.
sana yazıcakları ilaçları bilsen tabi eczaneden alabilirsin ama nerden bileceksin hangi ilacı vereceklerini?onun için sen 10 nisandan bi kaç gün önce git eğer çalışmıyosan, gidebilecek biri varsa onu gönder alsın sonuçlarını.böylece vakit kaybetmemiş olursun.[/QUOTE]

aynen öyle yapıcam canım ben 10 nisan salı gününe denk geliyor ondan önceki hafta cuma perşembe günü gideyim çıkmışsa cuma günü girer heyete.ama acaba arasam patoloji bölümünü çıktı mı diye sorsam bana bilgi verirler mi.ya çıkmadıysa ben çalışmıyorum ama gebze de oturuyorum.eşim izin alıyor her defasında arabayla gidiyoruz.telefonda bilgi alabilirsem çok süper olur.artık hayırlısı.

tedavin hayırlı olsun canım neydi sorununuz direk tüp bebek dendi merak ettim canım. yine bize bilgi ver yumurtaların nasıl büyüyor..

[aynen öyle yapıcam canım ben 10 nisan salı gününe denk geliyor ondan önceki hafta cuma perşembe günü gideyim çıkmışsa cuma günü girer heyete.ama acaba arasam patoloji bölümünü çıktı mı diye sorsam bana bilgi verirler mi.ya çıkmadıysa ben çalışmıyorum ama gebze de oturuyorum.eşim izin alıyor her defasında arabayla gidiyoruz.telefonda bilgi alabilirsem çok süper olur.artık hayırlısı.

bence şansını dene telefonda da bilgi verebilirler canım. kendin neden gitmiyosun ki? benimde işim tuzlada geçen gün burdan gittim. evet biraz uzun sürdü ama zor değil gidişi. hem eşin işinden izin almak zorunda kalmaz. sonuçta çok fazla gidip gelmek gerekiyor. daha önemli gidişlerinde gelir seninle..tabi sadece fikir benimki canım:))

ilk gittiğinizde randevulumu gıttınız kızlar sıtesınde randevusuz gelebılırsınız yazıyo.. sonra arayıp sordum randevusuz gelebılırsınız dedıler. agustosta gıtmeyı duusnuyrm yıllık ıznımde rahat rahat.

ilk gittiğinizde randevulumu gıttınız kızlar sıtesınde randevusuz gelebılırsınız yazıyo.. sonra arayıp sordum randevusuz gelebılırsınız dedıler. agustosta gıtmeyı duusnuyrm yıllık ıznımde rahat rahat.
tüp bebek bölümü randevusuz çalışıyor canım. adetin ikinci günü aç karna gidip, kan ve ultrason girişi yaptırıyorsun. ultrason muaynen yapılıyor ve dokuz tüp kan veriyorsun. tedavin şimdiden hayırlı olsun...

ben randevu almıştım canım ama randevusuzda gidebiliyosun. yıllık iznin kaç gün 15 günde tedaviye başlayıp bitiremezsin arkadaşım biraz uzun sürüyor çok fazla gel git yapıyosun. ben 28 şubatta başladım tahliller sonuçlar derken daha yeni dosya heyete girdi hafta heyetten çıkıcak 10 nisanda adet olucam ondan sonra tedavi süreci başlayacak.çalışanlar için gerçekten zor bi dönem oluyo yani. bilgin olsun.
hakkında hayırlısı

Son düzenleme:
aynı dönemde bi kaç kişi zeynep kamilde aşılama yaptıracak. merak ediyorum kaç kişinin ki tutacak ya. aşılamada gebe kalan çok kişi yokmuş bizim aramızda kaç kişi olucak bakalım??

kızlar yıllık iznim 1 ay. rapor kac ay gecerlı mesela ben hazıranda gıdıp butun ıslemlerımı hallettırmek raporumu elıme almak ıstıyrm raporda heralde ancak temmuzda cıkar.. sonra agustos 20 den sonra adet olunca yaptırmak ıstıyrm. yanı raporu cıkartırır cıkartmaz yapılmak zorundamı.. ben tup bebekde direticem çunku bız 8 yıllık evlıyız 1 asılama var negatıf. eger ıllede asılama derse asılama yapılcakmıs gıbı ılaclarımı alırım devletten tup bebk ıslem ucretını oderım ilaçlar harıc 1250 tl mıs sıtelerınde yazıyo. esımde sperm yapısı bozuk asılama ıle sansımız cok azz.

ztn en cok kafama takıla iş ve izin meselesi. hiç anlayış gostermıyolar 7 yıldır aynı ısyerınde sorumluluklarımı bılerek calısıyrm ama ızın e gelınce suratlar 5 karıs. asılamamdada cok strese gırmıstım ızın aldıgım ıcın nıtekımde tutmadı zatn cok bunalıma gırmıstım resmen stresetn olucakmı olmucakmı sureklı dr a gıt gercekten cok streslı ve saglam psıkolojı ısteyen bı ıslem allah hepımıze sabır versın hayırlısıyla dogal yoldan hamıle kalırız kalamzsakta asılamamız tup bebegımız tutar ınsallah emeklerımız bosa cıkmaz .

kızlar yıllık iznim 1 ay. rapor kac ay gecerlı mesela ben hazıranda gıdıp butun ıslemlerımı hallettırmek raporumu elıme almak ıstıyrm raporda heralde ancak temmuzda cıkar.. sonra agustos 20 den sonra adet olunca yaptırmak ıstıyrm. yanı raporu cıkartırır cıkartmaz yapılmak zorundamı.. ben tup bebekde direticem çunku bız 8 yıllık evlıyız 1 asılama var negatıf. eger ıllede asılama derse asılama yapılcakmıs gıbı ılaclarımı alırım devletten tup bebk ıslem ucretını oderım ilaçlar harıc 1250 tl mıs sıtelerınde yazıyo. esımde sperm yapısı bozuk asılama ıle sansımız cok azz.

ztn en cok kafama takıla iş ve izin meselesi. hiç anlayış gostermıyolar 7 yıldır aynı ısyerınde sorumluluklarımı bılerek calısıyrm ama ızın e gelınce suratlar 5 karıs. asılamamdada cok strese gırmıstım ızın aldıgım ıcın nıtekımde tutmadı zatn cok bunalıma gırmıstım resmen stresetn olucakmı olmucakmı sureklı dr a gıt gercekten cok streslı ve saglam psıkolojı ısteyen bı ıslem allah hepımıze sabır versın hayırlısıyla dogal yoldan hamıle kalırız kalamzsakta asılamamız tup bebegımız tutar ınsallah emeklerımız bosa cıkmaz .

o zman izininden önce hazırlarsan tabi 1 ayda yaptırırsın tüp bebekte aşılamada canım. zaten eşinde problem olanların direkt tüp bebekten başlama şanları daha yüksek. bide eşin için rapor alırken üroloji dr. tüp bebek istediğinizi belirtirsiniz belki yardımcı olur:9:
bende tedaviye başlamadan önce söyledim.uzun bi tedavi sürecim var ve sık sık hastaneye gitmek zorunda kalabilirim bundan rahatsızlık duyarsanız çıkışımı verebilirsiniz dedim. onlarda önce başla bi tedaviye sonra karar veririz dediler.sonra bizim için bi sıkıntı yok sen tedavine bak biz çıkmanı istemiyoruz dediler:))bende benim için çok zor olsada yarım günde halletmeye çalışıyrm artık hastane işlerini..

evet bende tedavıye baslıcamı soylemıştım yınede sorun ettıler bakalım 3 sene oldu gercı belkı 3 senede degısır tutumları :) ama yınede bu seferde aynı seyı solıcme senın gıbı cıkarmayı goze alamazlar zaten anca surat yaparlar.

evet bende tedavıye baslıcamı soylemıştım yınede sorun ettıler bakalım 3 sene oldu gercı belkı 3 senede degısır tutumları :) ama yınede bu seferde aynı seyı solıcme senın gıbı cıkarmayı goze alamazlar zaten anca surat yaparlar.

benim tedavim overimdeki kistim için aslında.işin ucunda sağlık olunca bişey diyemediler. önce sağlığın diyolar. ama biraz strese soksunlar ayrılmayı düşünürüm. zaten bebek olduktan sonra burda çalışmam zor çünkü evime uzak işyerim...

canım bende aynı işyerinde çalışmaya başlayalı tam 10 yıl olacak yazın. izin sorun değil ama geçtiğimiz günlerde bende hastane işlerim yüzünden işlerimi aksatmam nedeniyle üstü kapalı bi fırça yedim ki patronum dünya tatlısı bir insandır. oluyor malesef böyle şeyler. kimseden bizi anlamasını bekleyemeyiz. herkes kendi çıkarları peşinde. eşinin sperm sorunu varsa sizi direk tüp bebeğe yönlendirebilirler diye düşünüyorum. bu arada sekiz yıllık evli olduğunu söylemişsin. kaç yaşındasın?

Back
X