Hormonu ben zeynepkamilde verdim ama spermi kabul ediyolar ve hsgyi de kabul ediyolar. Ama ultrason da olmalı ordakizlar bende zeynep kamilde baslicam evraklari hazirliorum hormon smer sperm testlerini baska devlet hastaneden yaptirdim kabul ediyolarmi acaba
BENDE OYLE BIR SEY YOK SADECE 14 GUN SONRA TEST DEDİKızlar aşılamadan sonra 21.gün progesteron testi yumurta çatlamıs mı diye mi bakılıyor? Mantıksız değil mi ama zaten aşılama catlatılarak yapılmıyor mu
Valla cok meraktayım 10-15dk anca yatırdılar işe yaradı mı hic tahminim yok senin?BENDE OYLE BIR SEY YOK SADECE 14 GUN SONRA TEST DEDİ
HICBIR FIKRIM YOK UMARIM TUTMUSTUR NE DIYIM 10 DAKIKACIK YATMAYLAValla cok meraktayım 10-15dk anca yatırdılar işe yaradı mı hic tahminim yok senin?
EYLÜL BELİRTİN VAR MI ? BEN DE ARA ARA SAPLANAN KASIK SANCISI KISA SURELİ O KADAR BİR DE KARINDA ŞİŞKİNLİK WC YE 3 GUNDUR CIKAMAMIS GIBI AMA CIKIYORUM NORMAL WC YE DE BASKA BISEY YOK VE O JEL GECE KULLANILAN ZORMUS BE:)Valla cok meraktayım 10-15dk anca yatırdılar işe yaradı mı hic tahminim yok senin?
Ya böyle kasıklarımda dolgunluk hissi var öksürünce gülünce batma oluyor. Akıntım var ama benim normalde de hep olur smdi üstüne jelden dolayı parcacıklar geliyor. Bir de fazlaca gazım var.EYLÜL BELİRTİN VAR MI ? BEN DE ARA ARA SAPLANAN KASIK SANCISI KISA SURELİ O KADAR BİR DE KARINDA ŞİŞKİNLİK WC YE 3 GUNDUR CIKAMAMIS GIBI AMA CIKIYORUM NORMAL WC YE DE BASKA BISEY YOK VE O JEL GECE KULLANILAN ZORMUS BE:)
Herkeste aynı seyler var gibi bence umutlanmayalım :)AYY İNSALLAH TUTMA BELİRTİLERİDİR BUNLAR HALA İĞNELERDEN DE OLABİLİR 15 GUN SURUYORMUS ETKISI UMUTLANMAMAKLA BIRLIKTE BU BELİRTİLERİ SEVEREK YAŞIYORUM BELKİ..... DİYE:)
AYNEN CANIM UMUTLANMAYALIM MÜJDE OLSUN:)OLURSA....Herkeste aynı seyler var gibi bence umutlanmayalım :)
İnsallah.kendimi koruycam diye iş güc yapamaz gezemez oldum sen?AYNEN CANIM UMUTLANMAYALIM MÜJDE OLSUN:)OLURSA....
İnsallah.kendimi koruycam diye iş güc yapamaz gezemez oldum sen?
2 yumurtam gelişmişti biri 16 biri 18Yumurtan kac mm iken çatlatma iğnesi vuruldun? Üzüldüm tutmamasına zaten cogu kiside tutmuyor ben anlamadım bosuna ilac yiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?